ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,560 נושאים בפורום הזה
-
רכב 7 מקומות אמין 1 2
מאת איציק.ד-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום חברים, אני מחפש רכב 7 מקומות אמין. תקציב של 40K. אני מחפש רכב עם מזגן מפוצל, בטיחותי, וחסכוני. אני לא מעוניין בפיקאסו, כי אמרו לי לא להתקרב. האם כדאי לחשוב על לוגאן, ורסו, רנו סניק. אשמח לקבל תשובה רק ממי שמבין ולא רק סטיגמות. תודה!!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
מתלבטים בין שני הדגמים האלה. במחירון המיקרה מתומכרת (מסיבה לא ברורה) ברמת מחיר של מאה אלף שקל אבל בפועל נמכרת בשמונים וקצת, כמו הספארק. למראית עין הספארק טובה יותר, היא בנוייה טוב יותר מבפנים ויש לה מנוע חזק יותר ומציעה מפרט עשיר יותר מסך מגע ותוספות כמו חיישני חניה והתנעה ללא מפתח. הניסאן מציעה ממ כלום. ובכל זאת אני רוצה להתיעץ כי אני לא מבין ברכבים. יש סיבה טכנית מנוע אמינות להעדיף את המיקרה?
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
-
פיגו 308 2016 1 2
מאת alexp308rm-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום אנשים אני מעוניין לרכוש פיגו 308 2016 אני בעל משפחה אם שני ילדים בלובנסקיי קיבלתי הצעה על רכב שעבר לו שנה בארץ וכרגע הוא נמכר במחיר של 108k האם כדאי לי והאם יש בעיה אם זה שרכב לא זז שנה שלמה חייב לציין שני מאוד אוהב רכבי פיגו
הודעה אחרונה מאת yaronc, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 935 צפיות
חוץ מזה שהברלינגו יותר גדולה יש לה איזה יתרונות באמינות אחזקה וצריכת דלק.... תודה
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 973 צפיות
שלום, אני מתעניין ברכבים עם מראה ספורטיבי עם ביצועים טובים, כרגע על הפרק סיאט לאון FR מנוע 1.8 מודל 14-15 ואאודי A3 דגם בסיסי, מנוע 1.4 מודל 13-15 שמבדיקות עומדות בתקציב. הלאון מציעה תמורה הרבה יותר גבוהה למחיר באבזור ובביצועים והאאודי מציעה מראה ואיכות חומרים יוקרתיים למדי. אשמח לשמוע את חוות דעתכם מה עדיף - אשמח לתגובות ענייניות ומפורטות. כמו כן, המלצות לרכבים אחרים שעומדים בקנה אחד עם הרכבים שאני מחפש - מראה ספורטיבי, ביצועים טובים, מודל גבוה. קצת לפתוח את הראש לא יזיק. אני לקראת סגירה ומעוניין לרכוש בשבוע הקרוב - עזרתכם חשובה לי מאוד. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים. ברצוני לקחת רכב 7 מקומות בליסינג. הרכבים המוצעים טויוטה ורסו או מיצובישי אאוטלנדר - כאשר המיצובישי יקר ב 400 שח בנטו לחודש . מה אתם הייתם לוקחים? דלק ותחזוקה זה לא חלק מהשיקולים. תודה לעוזרים.
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 843 צפיות
אהלן, אבא שלי (מבוגר בן 60 עם דעות של פעם) כרגע נוהג בסיוויק 2009 ידנית 1.8, והוא מגדיר את האוטו כייפי ומהיר מחפש לקנות רכב חדש עם כמה דרישות, מנוע לא משעמם עם מספיק כוח ואמין, עם עדיפות לגיר ידני, לא חייב. הוא מעדיף רכב שאין הרבה בליסינג כדי למנוע ירידת ערך גדולה. אין דרישה לרכב גדול כי לעיתים רחוקות ישבו מאחור אבל צריך להיות מספיק נוח להכניס תינוק. אה ומבחינתו רכב אמין זה לא רכב אירופאי. ולא, אין לי אפשרות להשפיע עליו לדעתו VAG=לא אמין=לא קונה
הודעה אחרונה מאת Id0, -
-
Certified?
מאת D1983- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. האם מישהו יודע אם יש מקבילות לשברולט certified עבור יצרניות אחרות? כלומר, האם למשל יש טויטה certified, או שזה משהו שייחודי לשברולט? האחריות שניתנת + העובדה שמביאים את הרכב לרמה של כמעט-כמו-חדש מאד קוסמת לי, אבל אני לא בטוח שאני רוצה דווקא שברולט.
הודעה אחרונה מאת D1983, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש רכב מרגש לנהיגה ושהתחזוקה שלו לא תהיה יקרה אני גרוש עם 2ילדים אבל אפשר גם רכב עם 3 דלתות כי רוב הזמן אני נוהג לבד בנתיים מה שמצאתי : פולו GTI איביזה קופרה סיאט לאון 1.8 אופל OPC מיצובישי ספורטבאק שירקו אין לי ניסיון עם אף אחד מהרכבים
הודעה אחרונה מאת moriroi, -
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
אהלן, מתלבט לגבי קניית רכב יד שנייה. אנחנו זוג ובקרוב +1 על פניו חשבנו על הג'אז (77,000 ק"מ ב57,000 ש"ח) אבל פתאום ראינו שיש אפשרות למחיר לא רחוק גם לאינסייט (גם 2013 וק"מ דומה), מכוון שאני לא מומחה בתחום ,אשמח לשמוע, למה לא להשקיע עוד 2000 ש"ח בשביל האינסייט? כלומר האם יש עוד הבדלים ברכב חוץ מגודל תא המטען? תודה
הודעה אחרונה מאת Alon Schvartzer, -
- 0 תגובות
- 424 צפיות
הועלתה המודעה לפני כשמונה חודשים, כנראה שהתחרטה ולא הקפיצה יותר. כרגע חזרה להיות רלוונטית, במחיר נמוך יחסית. אשמח לדעת אי אלו "מחלות" ידועות יש לרכב ועל מה להתעכב במיוחד בבדיקה שתתבצע. אני בחיפושים אחר רכב חסכוני ואמין כאמור. בטווח המחיר של עד 40K מה שאומר שהפריוס נכנסת לטבלה. תודה.
הודעה אחרונה מאת eclipse20, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז ככה יש לי תקציב של 30-35 אלף,בהתחלה התעניינתי ברכבים כמו מאזדה 2 או סוזוקי סוויפט בשנים 2007-2008 אבל ראיתי אלטרנטיבה מעיינת בגין היונדאי i10 מנוע 1.1 אוטומטית,שבאותו המחיר כמו המאזדה והסוויפט בערך אני מקבל רכב שנת 2011. אני יודע שזה לא רכבים מאותה הקטגוריה אבל השאלה האם שווה לקחת אוטו קטן יותר אבל חדש יותר,שגם כנראה ימעיט לי בהוצאות על תיקונים וכו מכיוון שהוא פחות זמן על הכביש... אה כן אני חייל לקראת שחרור שבדרכ נוסע בתוך העיר נסיעות קצרות.
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
שלום, מחפש לקנות רכב משפחתי במחיר של בערך 40k לזוג כרגע בלי ילדים שנתון לפחות 2008 , אוטומט ומן הסתם אמין וחסכוני כמה שהמחיר מאפשר.. לא נוסעים הרבה בעיקר נסיעות עירוניות חשבתי על מאזדה 3 או טויוטה קורולה מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת s7225957, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום מחפש רכב קטן לאישה+תינוק (גישה נוחה לסלקל), חובה שיהיה אוטומט, תקציב 40-50K. מתלבט אם לפזול לכיוון חדשה 0 ק"מ מחברת ליסינג ב67K~. לאחר חיפוש והתלבטויות, נפסלו סיטרואן C1/אייגו/1071/סיאט מיי בגלל הגיר/מנוע, בנוסף נפסלו יאריס/ג'אז בגלל המחיר. מה שמשאיר אותי עם הסיריון שנתון 2010 ובעיקר עם הפיקנטו/I10, מנוע 1.2 (מנוע 1.0 לא בא בחשבון), ידוע לי עניין צריכת הדלק אולם זה זניח (הרכב צפוי לנסוע מעט מאוד). ראיתי ביד 2 שפיקנטו שנתון 2011 המחירים נעים בין 40-53, שנתון 2012 בין 48-55, שנתון 2013 בין 52-58, שנתון 2014 באיזור ה60K, 2015 באיזור ה67K. חדשה יוצאת מהיבואן באיזור ה79 וראיתי בחברות ליסינג שמציעות 0 ק"מ ב67K בערך. מה אומרים? חדש ב67 או להסתפ…
הודעה אחרונה מאת Yoad Fekete, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לחבריי הפורום היקרים אני מתלבט בין שני הרכבים האלה כרכב שני בבית שישמש את אשתי ליום יום לעבודה ומדי פעם עם הבנות (2כסאות במושב אחורי) שני הרכבים שנת 2010, מאזדה 3 אקטיב לעומת סוזוקי sx4 האצ׳בק דגם glx מחיר כמעט זהה אשמח לתגובות ממי שמכיר/יש לו את הרכבים האלו שבוע טוב
הודעה אחרונה מאת e.e, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי לכולם, אנחנו מתעניינים ברכישת פיג'ו 508 (מודל 2012-2011). אשמח לקבל התייחסויות אודות רכב זה, פחות לשמוע על סטיגמות על החברה וכו' אלא יותר דברים של תכלס - איך הרכב בפועל מבחינת ביצועים, בטיחות, עלויות, נוחות וכו'. האם יש תקלות נפוצות בדגם זה? האם יש דברים שחשוב לשים אליהם לב במיוחד לפני שקונים רכב זה?
הודעה אחרונה מאת skitsa, -
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יצרן: יונדאי דגם: יונדאי קופה תת דגם: FX אוט' קופה 2.7 V6 שנת יצור: 2006 יד: 2 ת.הילוכים: טיפטרוניק ק''מ: 148.000 שלום לכולם מדובר ברכב שמור מאוד, אני פותח תנושא *** תנושא = את הנושא **** בעיניין חוות דעת שלכם על הרכב. חיפשתי המון זמן רכב בתקציב 35-45 כבר התייאשתי ולבסוף מצאתי תיונדאי *** תיונדאי = את היונדאי *** הזאת.לפי מה שראיתי במקומות אחרים אנשים מאוד ממליצים על הרכב. ואגב הוא ממטופל במוסך מורשה יונדאי מהיום שיצא מהחברה ומתדלק רק 98 הוא טוען ש-98 הרבה יותר חסכוני בדלק, האם זה נכון? הייתי מאוד שמח לקבל ממכם חוות דעת מקצועית על הרכב, התרונות/חסרונות/אחזקה! בנוגע למחיר, יחסית למחירון לפי מה שבדקתי דורשים עליהם הרבה למעל המח…
הודעה אחרונה מאת yoah, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מדובר בסוזוקי אלטו שהוצעה לי. הרכב עם קילומטרז' נמוך מאוד וטופל במוסך של קרוב משפחה של הבעלים. עד כמה זה יכול להיות נורא? ובאיזה היבט?
הודעה אחרונה מאת ofekwac11, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז בשעה טובה מכרתי את הטויוטה קורולה שנת 99 שהייתה לי והגיע הזמן להתחדש. אני מעוניין בסופר מיני(למרות שאני פתוח לעוד הצעות), מחפש רכב רק אוטומט, עד 40,000 שקל, הרכב מיועד לנסיעות בעיקר עירוניות ופעם בחודש וחצי לעשות נסיעה עירונית ארוכה(שעתיים נסיעה). אני מחפש ברכב אמינות, צריכת דלק נורמלית, ותחזוקה זולה. חשבתי הרבה על האיביזה אבל ירדתי מהר מאוד מהעניין בעקבות התחזוקה היקרה שלה הבעיות בגיר בשנתונים שנכנסים לי בתקציב. אני לא מעוניין במכוניות מיני קטנות בסגנון המיקרה, i10 והאייגו. אני מעוניין בסופר מיני שתיתן לי קצת יותר מקום ממכונית מיני. כרגע הכיוונים שלי הם: יונדאי i20 פורד פיאסטה - 2010-2012 מאזדה 2 -2009-2011 אשמח לשמוע המלצות, תודה !
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני מחפש רכב יפני. הוא חייב להיות אוטומטי. אני רוצה אוטו בתקציב נמוך כזה שלא אצטרך לשלם ביטוח מקיף. ולמרות התקציב הדל שייתן מקסימום בטיחות פסיבית האפשרית. הרכב יכול להיות מנהלים, משפחתי, או מיני או סופר מיני. מחפש המלצות לרכב כזה שם יצרן שם דגם ושנה. תודה ענקית מראש לכל העונים
הודעה אחרונה מאת לוקי2, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות לנסר ובררתי קצת על האוטו, ראיתי שהמומנט המירבי הוא ב 5000 סל"ד לעומת ממוצע של 3800 סל"ד בסוזוקי בלנו וניסאן אלמרה. והשאלה אם זה אומר שבהאצות ביניים צריך להגיע לטורים גבוהים מאוד כדי לקבל את הכח הדרוש למשל לבצע עקיפה בטוחה (סל"ד הכי גבוה ברכב הזה הוא 5500). תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת לוקי2, -
פולו או יאריס
מאת UoUo- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 678 צפיות
היי חברים, התלבטתי בין הפיג'ו 208 והפאביה בהתחלה, לאחר נסיעת מבחן והתרבות כללית, הפיג'ו ירדה מהפרק. את הפאביה בגדול אני פוסל עקב האחריות המוקטנת. ראיתי בשישי את היאריס בלק טופ ברמת האבזור הגבוהה ביותר ומאוד התרשמתי. ראיתי גם את הפולו ברמת האבזור הגבוהה ביותר וגם אותה מאוד אהבתי, להבנתי תהיה מהנה יותר לנהיגה מהיאריס. לטובת היאריס, שוק מעולה וסחורות מצויינת בעתיד (איך הבחירות של הפולו?). אני נוסע די הרבה ברכב, אזור ה25K בשנה, הרוב נסיעות בין עירוניות. והתכנון שלי להחזיק בגדול את הרכב שלוש שנים ואז להשתדרג שוב. מישהו יכול לייעץ לי?
הודעה אחרונה מאת dr6633, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 775 צפיות
שלום, אשמח לחוות דעת כללית על רכב מסוג שברולט קורבט 2009 מנוע 6200 סמ"ק דגם LS3 אוטומט. בנוסף עוד כמה שאלות: 1. ראיתי כבר מספר רישיונות של רכבים שהם בייבוא אישי ובסעיף "בעלים קודמים" רשומות **, מה זה אומר? למה לא רשום כמה בעלים הרכב עבר? 2. האם זה נכון שכל רכבי השברולט קורבט הם בייבוא אישי? תודה...
הודעה אחרונה מאת fish, -
- 2 תגובות
- 743 צפיות
שלום! אני כבר זמן מה מחפש רכב חדש/יד שניה בתקציב של עד 140K. מצאתי סקודה סופרב שנת 2015 מהדגם הקודם(160 כ"ס-1.8T), בינתיים התרשמתי מאוד לטובה מהרכב, עבר בדיקה תקינה לחלוטין. קילומטרז נמוך ובכללי רכב מאוד שמור. רציתי לשאול האם יש בעיות עם הרכב הנ"ל, שמעתי שהוא אוכל שמן ויש בעיות עם הגיר, האם זה נכון? בנוסף אשמח להמלצות לרכב מאותה קטגוריה שיכנס לי לתקציב.
הודעה אחרונה מאת michaelgl8, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
בכל מהלך התייעלות במשפחה וכמובן גם אישי, בחרתי להתייעץ אתכם פה בפורום. עד היום, עזרתם לכוון אותי בכל שלב שלב. אז תודה מראש! כרגע הצורך הוא למצוא לאמי רכב, לנסיעה יומיומית שמשולבת בהמון פקקים, עיר, עצירות ופה ושם גם בינעירוני. היא "נעולה" על סוזוקי סוויפט 07-08 עקב שמועות על אמינות מפליגה וחסכוניות יתר. היש דברים בגו? אשמח לשמוע גם על חלופות נוחות, חסכוניות +- וזולות לטיפול. כמובן שהאקזמפלר יהיה יד 1, ק"מ נמוך או ממוצע וכו' ותיעוד טיפולים מלא. התקציב הוא עד 40 בהתכווננות לפחות. אוטומט חסכוני אך שיהיה מסוגל גם לספוג נסיעה פעם בחודש לצפון/ דרום לטיולים. תודה רבה והמשך יום מעולה.
הודעה אחרונה מאת נומד, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 666 צפיות
היי, אני חייל ואני מחפש לקנות רכב ראשון. אני לא סגור עדיין לגמרי על התקציב ואני אשמח לשמוע את דעתכם גם בהקשר הזה. עיקר השימוש של הרכב זה לנסיעה בתוך העיר ויציאות פה ושם, בעיקר בסופשים וגם קצת נסיעות מחוץ לעיר. אני רוצה רכב שהצריכת דלק שלו סבירה+ גם בתוך העיר ושלא ידרוש המון תחזוקה. פחות אכפת לי המראה (אבל כן עדיף שלא יהיה ממש מכוער ). בעיקרון התקציב שלי הוא בין 10 אלף ל15-17 כזה... השאלה שלי אם במקרה שלי שאני לא הולך לנסוע איתו יותר מידי עדיף לי ללכת על משהו זול או לנסות לחסוך עוד קצת זמן וללכת על רכב ב15+... מעדיף ידני. חשוב לציין שההבנה שלי ברכבים היא בינונית אז כל פריט מידע שיכול להכווין אותי יכול לעזור אשמח גם לדעת מה חשוב לבדוק במעמד הק…
הודעה אחרונה מאת yehudaeitam, -
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
שבוע טוב לכולם ! תוכלו לתת לי עצה בנוגע לדגם הבא? פולו שנת 2003 גירסת YOUNG מנוע 1200 סמ"ק, 3 צילינדרים, 65 כ"ס הרכב הוא 3 דלתות לפי הבנתי הרכב די נדיר. מצאתי את הרכב הזה למכירה עם 145 אלף ק"מ יד רביעית. מצבו מעולה פנימית וחיצונית. החשש שלי הוא שיהיה קשה להשיג לו חלקים או לחילופין החזקה יקרה מכיוון שהוא נדיר. הבחור רוצה 10000 שקל עבורה, והיא פשוט יפייפיה. מה אתם אומרים? אני לא מתכוון לטפל בה במורשה כמובן, אבל במוסך נורמלי מה יהיה ההבדל באחזקתה לעומת פונטו או פ'גו 306 מאותו שנתון? בנוסף מצאתי גם את הרכב הזה במנוע ה 1400 16V. מה באמת ההבדל ביניהם? סביר להניח שה1.2 יותר איטי וחסכוני, אבל הרצון שלי הוא פשוט לשים דלק ולנסוע, ולא למצוא את עצמי במוסך…
הודעה אחרונה מאת inonl11, -
- 5 תגובות
- 804 צפיות
היי לכולם, אני בחיפושים אחרי רכב ראשון שאקנה לעצמי אני מגיעה כל יום מכפר סבא לרמת גן ואז מסתובבת עם האוטו הרבה בתוך העיר (כולל חיפוש חניות בתוך העיר). לכן מחפש רכב מיני שיכול לעמוד בנסיעות כל פעם לרמת גן וחזרה אבל אוטו קטן שלא יקשה מציאת חנייה בעיר. יש לי רשיון רק לאוטומט אז רכבים ידניים לא באים בחשבון. הכי חשוב לי צריכת דלק וטיפולים לא יקרים. הסתכלתי קצת באינטרנט מה מוצע בטווח המחירים האלה וראיתי את כל הרובוטית הקטנות (c1, 107) בחיים לא נהגתי בגיר רובוטי, יש כאלה שאומרים שהוא בלתי נסבל ולא להתקרב ויש כאלה שממש אוהבים. ראיתי בנוסף גם יונדאי i10, סוזוקי אלטו, אפילו איזה פיאט 500 הגיר הרובוטי כל כך נורא שעדיף לא להתקרב? אלו מכוניות זולות ובול בגודל וצריכ…
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
- 2 תגובות
- 819 צפיות
היי שלום לכולם! התקציב שלי עומד על כ70K . אני מחפש רכב עם תא מטען ענק וגובה (אין לי בעיה 7 מושבים שאפשר פשוט לשלוף את האחוריים) בהתחלה חשבתי ללכת על קאדי ואמרתי שזה בעתיד לא יספיק לי. עכשיו התחלתי לחשוב על מכוניות מסוג הבא: 1. קיה קרניבל (לא יודע מה כדאי בנזין או דיזל) 2. סאנגיונג רודיוס 3. קרייזלר וויאג'ר 4. מיציבושי גרנדיס 5.פורד גלאקסי מי שמכיר את הרכבים ויודע מה היתרונות ומה החסרונות אשמח לשמוע אני מחפש רכב אמין וטיפולים לא כל כך יקרים שיש חלקי חילוף בארץ זמינים אם קורה משהו בתודה, עידן משיח
הודעה אחרונה מאת HaMashiah, -
שלום לכולם, לפני פתיחת שרשור נסיתי לראות שרשורים בנושא אך ללא הצלחה אז אם יש כזה אני ישמח לקבל לינק. בכל זאת צריך עזרה בקבלת החלטה, אני ארשום את הדרישות שלי וכמה נקודות שהייתי רוצה לקבל תשובה מהנסיון של האחרים. דרשות: משפחה עם שני ילדים עד גיל 5, רוב הנסיעת בעיר, אוטו מרווח עם מספיק מקום במושב אחורי, ממוצע של 10-15 אלף ק"מ בשנה, רכב לתקופה דיי ארוכה 6-8 שנים. היום יש לי רכב שאוכל 1 ל 10 אך בגלל שאני לא נוסע מרחקים גדולים יוצא לנו לתדלק פעמיים בחודש בממוצע. אני רוצה להשוות דגם סופרב עם מנוע 2.0 TSI וגיר DSG6 מול קאמרי היברידית דגם XLE נקודות לשאלה: 1. אמינות לאורך זמן - בקאמרי הדבר היחיד שהוא בספק זה כל הנושא של היברידיות מה קורה אחרי תקופה ארוכה עם הסוללה…
הודעה אחרונה מאת Johnik,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 795 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Shaike.Zam
- Shay Shd Dave
- לב טוב
- Pika007
- גולדן191
- itamar_by
- igor8s
- SlowRide
- BigMak
- zvigolden
- שביט
- mikk