Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בסוזוקי אלטו שהוצעה לי. הרכב עם קילומטרז' נמוך מאוד וטופל במוסך של קרוב משפחה של הבעלים.

עד כמה זה יכול להיות נורא? ובאיזה היבט?

פורסם

איזה שנה? כמה ק"מ הרכב עבר? כמה טיפולים עבר במוסך הזה? מה טופל?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

יש דברים נוראיים יותר.

עד כמה נוראה הסוזוקי אלטו? או שטופלה במוסך לא של רשת היבואן?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

דבר ראשון צרך לקחת בחשבון שרכב מסוג סוזוקי אלטו הוא לא פאר היצירה המוטורי ומבוסס על מכלולים ותיקים ופשוטים מאוד ולכן לדעתי גם מוסך "פשוט" יוכל לטפל בצורה טובה.

לדעתי תבדוק שלבחור יש קבלות/אסמכתא על טיפולים שבוצע, במידה ויש תתקדם, במידה ואין תשקול מחדש(לא בהכרח לוותר) אבל רכב כזה יש לא מעט בשוק יד 2.

פורסם

שגרת טיפולים אתה יכול למצוא כאן: http://www.ael-service.co.il/files/documents/suzuki/service/altotill11.pdf

אם קיימות חשבוניות של הטיפולים שנעשו יש להשוות למה שממליץ היצרן

במידה והכל בוצע לפי ההוראות אין שום סיבה לא לקנות את הרכב הזה.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

היום כבר לא חייבים ללכת למוסך מורשה בשביל האחריות.

נשאלת השאלה האם אתה מוכן לשלם בשביל להיכנס למורשה.

אני לא רואה שום בעיה עם מוסך לא מורשה כל עוד בוצע טיפולים בזמן שמן איכותי ופילטר מקורי. מה הבעיה בכלל.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

היום הלכתי לראות את הרכב. בדקתי אותו בעצמי אך אני רוצה לקחת אותו לבדיקה נוספת מקצועית במכון בדיקה.

העניין הוא כזה, הבעלים לא גמיש בכלל. מחירון הרכב 35000 ש"ח, צריך לעשות לו טסט עוד חודש שיעלה כ- 1200 ש"ח להחליף לוחית רישוי 50 ש"ח, בנוסף לרכב יש מכות בטמבון הקדמי ובפנדרס שיש לבצע פחחות שיעלה לא מעט כסף, בנוסף לעשות לו טיפול שגרתי, בנוסף שזה החלק בו אין לי מושג - המנגנון שמחזיק את הבגאז' פתוח לא עובד והדלת פשוט נופלת. הבעלים טוען כי צריך רק "לחזק שם משהו" אבל אני יודע שזה לא נכון אחרת הם בטח כבר היו מחזקים. מישהו יודע כמה דבר כזה יכול לעלות?

הוא לא מוכן לרדת מ 32500 ואני חושב שהרכב לא שווה יותר מ 30500... מה לעשות?

פורסם

להגיד תודה רבה ולעבור לרכב הבא, אל לדעתך המחיר הזה לא מצדיק את הרכב ואת העלויות הנוספות לצורך ישור קו, למה להתעסק בו מלכתחילה?

נורת אזהרה ראשונה זה דלת בגאז תקולה, בחיים לא שמעתי על כזה דבר שמתקלקל, אין מוט הידראולי?

פורסם (נערך)

אין סיכוי שאני אשלם לו יותר מ31000 אני לא התחרפנתי...

הבעיה היא שאבי שהולך איתי לבדוק את המכוניות מאוד מאוד עסוק במהלך כל השבוע, ורק בימי שישי הוא יכול ללכת איתי לראות מכוניות. הוא לא רוצה ליסוע למרחקים גדולים, רק בחיפה והקריות, ורוצה שאני אמצא רכב כמה שיותר חדש ושמור מה שקשה. האמת היא שאני נוסע 75% בינעירוני, כי רוב הדרכים באיזור שלי הן בינעירוניות , האלטו היא לא בדיוק הרכב שמתאים לזה ולמען האמת אני לא אוהב את הרכב, ובמיוחד לא את צבעו האדום והמראה הנשי שאני לא מצליח אפילו במעט להתחבר אליו. כל ההסתכלות על הרכב הייתה מלכתחילה בגלל שזול לתחזק אותו והוא אמין. האלטרנטיבה היחידה שמצאתי היא רכבים משנת 2008 משפחתיים, שלמען האמת הרבה יותר קוסמים לי. כמו למשל איזו מאזדה 3 ... בנוסף למראה של האלטו, הרמקולים די גרועים שזה לא מתאים לי (בן 18 .) אני כבר חודש וחצי מחפש רכב והאלטו הוא הראשון שבאמת יצאתי והסתכלתי מקרוב... כל פעם אני נתקל במכשול אחר- למשל מאזדה 3 שמצאתי מידיים פרטיות COMFORT 2008 הייתה בצבע שמפניה/זהב שזה הצבע השנוא עלי . ובנוסף לכל מה שציינתי, אני מרגיש בושה כחובב רכב/הגה ליסוע באלטו. 17 שניות מ 0-100 , אני יכול להכין קפה בפחות זמן מזה חחח

עריכה אחרונה על ידי ofekwac11
פורסם

יש עוד מכוניות מיני בתקציבים האלה. חפש 108/C1 (תאומות של טויוטה אייגו אבל עולות פחות כי "מוניטין" אבל בעיקר כי שוק הרכב הישראלי הוא מטומטם) או יונדאי i10 מהדור הקודם (ב-2011 עברה מתיחת פנים משמעותית). אולי אפילו סיאט מיי/סקודה סיטיגו ידניות מהשנתונים הראשונים יכנסו בתקציב.

הבעיות באלטו לא רציניות, להערכתי. פחחות 1000 שקל פלוס מינוס, המנגנון של תא המטען זה בוכנה (או שתיים) הידראוליות שלא יעלו יותר מכמה עשרות (או 100-150) שקל באיביי ואפשר להרכיב לבד (שני ברגים נגישים בכל בוכנה). ויחד עם הטסט זה עניין של 2500-3000 שקל. זה לא כזה נורא, אבל בהתחשב במחיר של הרכב זה 10%, וזה כבר נראה אחרת לגמרי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

נשמע לי קצת הזוי שרק בגלל שאין לך זמן אתה תקנה אלטו אוטומטית בצבע אדום, כי זה הרכב היחיד שהיה לך זמן ללכת לראות

פורסם

אני קיבלתי הצעה כל כך יקרה, שוויתרתי על התענוג אצל היבואן.

טיפלתי במוסך מורשה עם חלקים מקוריים ואף שמן הרבה יותר איכותי שקיבלתי בהצעה של היבואן.

נרשם בספר הרכב על ידי מוסכניק וותיק עם ככפות של משי.

(הוחלף פילטר שמן מקורי ושמן 5w50 איכותי, פילטר אוויר מקורי וקצת שמן ברקס) בשליש מחיר מהיבואן.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

• תוכן חדש...