Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב בקטגוריה סופר מיני ומעלה, אני לא מתחבר ל 3 צילינדרים האלה.. אני צריך רכב יותר איכותי וגדול וחזק ואם זה אומר לרדת בשנתון אז אין ברירה. דרך אגב אני חייב אוטומט מכיוון שאחותי תנהג ברכב וגם והיא יודעת רק אוטומט... אז על מה עלי לכוון?

פורסם

לא צריך לפתוח שירשור חדש.

תנסו למצוא פיאט 500 רובוטית.

בכל מקרה המנוע של אלטו הוא לא חזק מהתחלה.

יש גם סוזוקי ספלאש.

האחיות מיני הגרמניות יש להם מומנט מירבי יחסית טוב לקטגוריה שהם נמצאים בה התיבה יחסית אמינה.

הן כבר לפחות 3 שנים בארץ ולא ידוע על תקלות מיוחדות.

פורסם

במקרה שלך אין שום סיבה להתעסק עם מוכרים פרטיים.

גש לחברות הליסינג וההשכרה, תראה מה יש שם בגזרת רכבי המיני האוטומט.

יש באיזור של לב המפרץ בערך 15 מגרשים של חברות גדולות, תעבור בין כמה מהם ביום שישי אחד, תראה מה מתאים לך ותקנה.

פורסם
אני קיבלתי הצעה כל כך יקרה, שוויתרתי על התענוג אצל היבואן.

טיפלתי במוסך מורשה עם חלקים מקוריים ואף שמן הרבה יותר איכותי שקיבלתי בהצעה של היבואן.

נרשם בספר הרכב על ידי מוסכניק וותיק עם ככפות של משי.

(הוחלף פילטר שמן מקורי ושמן 5w50 איכותי, פילטר אוויר מקורי וקצת שמן ברקס) בשליש מחיר מהיבואן.

במיוחד בסקודה זו טעות פטאלית לא לטפל אצל היבואן.

יתנערו ממך בכל בעיה שתהייה לך.

ושמן אני מקווה שזו טעות וזה 5W30 ולא 5W50.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מקווה שלא, כל מהלך הטיפול רשום חתום עם קבלות על חלקים מקוריים ותקינים ממפיץ מורשה.

ואכן השמן הוא w30 של castrol

Sent from my Nexus 6P

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

מדוע דווקא מליסינג? לא עדיף רכב שהיה בידיים פרטיות?

בכל אופן חשבתי ליצור קשר עם סוכנות באיזור המציעה אופל קורסה 2008 יד 3 נחמדה

המחיר מתאים, ואם היד הראשונה לא ליסינג, יכול להיות שזה יהיה זה

פורסם

אין הבדל בין רכב שטופל לא במוסך מורשה ע"י אדם פרטי או חברת ליסניג מבחינתך הרכב בחיים לא היהי שווה מחירון כמו טופל המורשה יבואן.

• תוכן חדש...