Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב יפני.

הוא חייב להיות אוטומטי.

אני רוצה אוטו בתקציב נמוך כזה שלא אצטרך לשלם ביטוח מקיף.

ולמרות התקציב הדל שייתן מקסימום בטיחות פסיבית האפשרית.

הרכב יכול להיות מנהלים, משפחתי, או מיני או סופר מיני.

מחפש המלצות לרכב כזה שם יצרן שם דגם ושנה.

תודה ענקית מראש לכל העונים

פורסם (נערך)
סובארו אימפרזה מנוע 2000.

יש 4 סוגים של אימפרזה (בלי הסדרה החדשה)

אימפרזה ניו אייג

אימפרזה טורבו

אימפרזה גראנד ליאונה

אימפרזה WRX STI

איזה סידרה?

איזה שנה ?

ולמה האוטו הזה דווקא?

עריכה אחרונה על ידי shmulik88
פורסם

מעדכן את הדרישות שלי:

רכב יפני.

חייב להיות אוטומטי.

תקציב עד בערך כ-20,000 שקל.

מקסימום בטיחות פסיבית.

הרכב יכול להיות מנהלים, משפחתי, או מיני או סופר מיני.

תודה ענקית מראש לכל העונים

פורסם

קורולה רובוטית מ 2008 תכנס בלחץ בתקציב. הבטיחות היתה טובה לזמנה , 5* במבחן הריסוק האירופי.

הגיר ברכב הזה קצת מעצבן,אבל הרכב עונה על הדרישות שלך.

למיטב ידיעתי הבעיות של בוצה במנוע כבר לא קיימות בקורולות מהשנתון הזה,אבל אם אני טועה תיכף יתקנו אותי.

פורסם

מאזדה 3 בת 10-12 תיכנס בתקציב ולדעתי תתאים יחסית לדרישות.

הקורולה הרובוטית צריכה אחזקה מיוחדת עקב הגיר הרובוטי(לבדוק מצב של מצמדים וכו') אבל מצד שני כל גיר אוטומטי בגיל הזה ועם קילומטרז ממוצע למודל הזה בפוטנציאל גדול לתקלות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הקורולה הרובוטית צריכה אחזקה מיוחדת עקב הגיר הרובוטי(לבדוק מצב של מצמדים וכו') אבל מצד שני כל גיר אוטומטי בגיל הזה ועם קילומטרז ממוצע למודל הזה בפוטנציאל גדול לתקלות.

קורולה רובוטית במחירון היא 37 עד 40 אלך שקל !!!

האם זה גם המחיר שלה בשוק?

פורסם

יש המלצות לשנתונים מסוימים לגבי מאזדה 3 בת 10-12 ?

פורסם

משום מה התבלבלתי בין בטיחות אקטיבית לפאסיבית...

בעיקרון, לא קיים רכב יפני בסכום הזה שיתן לך בטיחות טובה (ציון גבוה במבחן ריסוק).

מאזדה 3 במחיר הזה תהיה עם 2 כריות אויר בלבד, טויוטה קורולה בדגם הסאן הפופולרי והזול - גם רק עם 2 כריות.

לא כתבת מדוע אתה נעול על רכב יפני, אני מניח שזה משיקול של מוניטין אמינות.

אין ספק שבסכום הזה ישנה חשיבות לרמת האמינות הבסיסית של הדגם אבל עוד יותר חשוב מצבו המכני ורמת התחזוקה שקיבל במהלך חייו.

לכן לא הייתי פוסל פורד פוקוס ממודל 2007 (קילה 4 כריות אויר באמצע 2007), סקודה פאביה (אם אין בעיה עם גודל הרכב) או רכב מנהלים חסר ביקוש כמו פורד מונדאו, יונדאי סונטה או ניסן פרימרה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מיצובישי לנסר קלאסיק 2007-9.

ייכנס לך לתקציב, ויש לזה 6 כריות אוויר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...