Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוויפט של לפני 2011-2012 היה לה מנוע לא חסכוני במיוחד 1:12 ,אבל אחרי שהחליפו את המנוע למנוע שיש בספלאש האוטו הפך לחסכוני יותר . בקשר למיצובישי ספייס סטאר מה שאני לא אוהב בה זה שיש בה 3 בוכנות זה אומר שתרגיש רעידות והמנוע יזייף קצת , לדעתי הסוויפט הכי טובה מכל הסופר מיני גם בגלל שיש 4 בוכנות כמו מכוניות משפחתיות וגם כי היא חסכונית בשנים של אחרי 2011 ,אם לא חשוב לך השם של האוטו ואיפה בנו אותו אז יש לך את הMG3 רכב עם 105 כוח סוס, נפח מנוע 1500 , ויש בו הרבה תאי אחסון, מנוע 4 בוכנות והרכב בכללי לא זולל דלק כמו הקיה והיונדאי ,הוא אוכל 1:12 ,לשם השווה היונדאי I10 שהמנוע שלו 1000 אוכל 1:10

פורסם

אנחנו במשפחה דיי סולדים מקיה, ניסאן וחברותיה. משהו מרגיש זול מאוד בתא הנוסעים.

אני מנחש שלא נהגת על הקיה פיקנטו החדשה. לא חושב שהיית חש זול בתא הנוסעים שלה. אני לא מסעתי בדגמים ישנים יותר אז לא יודע להשוות אבל התא נוסעים מרגיש דווקא איכותי בפיקנטו החדשה והחומרים לא פלסטיקיים מעצבנים אלה להפך.

וסתם, לגבי החתימה שלך, באנגלית זה נשמע הרבה יותר טוב:

The difference between a man and a boy is the price of the toy

נכון? :-)

פורסם
אני מנחש שלא נהגת על הקיה פיקנטו החדשה. לא חושב שהיית חש זול בתא הנוסעים שלה. אני לא מסעתי בדגמים ישנים יותר אז לא יודע להשוות אבל התא נוסעים מרגיש דווקא איכותי בפיקנטו החדשה והחומרים לא פלסטיקיים מעצבנים אלה להפך.

קודם כל המשפט נשמע הרבה יותר טוב! אחליף מיידית... לא ברור לי למה תרגמתי אותו מלכתחילה 8)

לגביי חסכוניות חברים... קיבלתי בשרשור הצעות לרכבים במחירים גבוהים מהתקציב שלי, ועם נתונים של ממוצע של כל רכב משפחתי בצריכת הדלק...

הייתה הצעה מעניינת לחשיבה לכיוון סוזוקי ספלאש. מה גם שאני בודק כרגע מחירים... ונראה שהיא עולה פחות מהסוויפט בשנתונים חדשים יותר. יש קאץ'?! אשמח לדעת מהו.

אני כרגע מחפש ביד 2 אחת במצב טוב יחסית, מטופלת. יש דברים ייחודיים לדגם שצריך לשים עליהם דגש לפני קניה?

טיימינג אני מעריך שלא קיים בשנתונים הללו. הצודק אנוכי?

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם (נערך)

הפיקנטו כמו כול רכבי המיני בעלת פלסטיק קשיח וחלול,אז אין ממש משהו איכותי שם.

הרעידות במיצובישי מורגשות בעמידה,בנסיעה אין רעידות.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ברור שספלאש עולה פחות מסוויפט כי היא בעצם חצי קטגוריה מתחת, כלומר היא בין המיני לסופר מיני בערך כמו ספייס סטר.

העיצוב הפנימי קצת מוזר ולא כולם מתחברים אליו, לדוגמה מד הסל"ד שתקוע מעל הדשבורד.

כמו כן אם בסוויפט תא המטען נחשב קטן, בספלאש הוא לא קיים בכלל.

אם אני מבין נכון הרכב הוא בשביל אימך, השאלה החשובה היא האם הזריזות של הרכב זה פקטור חשוב בשבילה או/ו היא גרה באיזור הררי. סוויפט מלפני מתיחת הפנים זה רכב זריז מאוד עם התנהגות כביש הרבה יותר טובה מרוב הרכבים בקטגוריה, וזה ביחד עם האמינות ואחזקה זולה גורם לשמירת ערך טובה.

אם הזריזות זה לא פקטור + תא המטען לא חשוב אז לדעתי הספלאש היא אופציה לא רעה בכלל.

• תוכן חדש...