ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,560 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
שבת שלום. יש לי ילדה בדרך ואני מחפש אוטו בטיחותי וגם מהנה ראיתי פולקסווגן ג'טה עשתה 1400TSI עשתה 40,000 ק"מ שנת 2012 או 13 (לא זכור לי) ומיצובישי ספורטבק 2015 מנוע 1800 הצורה החדשה עשתה 5000 ק"מ המיצובישי עולה ב 10,000 מעל הג'טה. הג'טה יותר מהנה מבחינת נסיעה ויותר חסכונית הדילמה שלי זה שאני חושש להיכנס עם הג'טה למוסך מבחינת טיפולים ואם אני אתקל בהרבה תקלות חיישנים לעומת זאת המיצובשי ספורטבק עדיין באחריות ולא נסעה כמעט. ומכונית אמינה מה אתם ממליצים? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת Menro, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום חברים אשמח לקבל חוות דעת על מיצובישי ספורטבק 2010 מנוע 1800 אוטומט אמינות ובטיחות בעיקר אשמח גם לדעת האם ישנם שינויים כלשהם במרכב מבחינת בטיחות בשנים 2009 ועד עכשיו ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
מחפש המלצות לקניית רכב תקציב 30,000-40,000 ש"ח. זוג ללא ילדים (מקווים שישתנה בשנה הקרובה) לא נוסעים מרחקים גדולים ברכב, בעיקר בתוך העיר. החל משנתון 2011 ואילך. עדיף מה שיותר חדש בכמה שפחות כסף כמובן. כרגע מתלבט בין יונדאי I20 שנתונים 2011- 2012 לבין דיהסטו סיריון שנת 2011, אופציה נוספת פורד פיאסטה טרנד 1.4. יש המלצות על מה ללכת ? או רכב אחר בתקציב הנ"ל ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Ram Meirovich, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני אמנם חדש בכתיבה כאן אך נהנה לקרוא, כבר זמן רב, בחלק ניכר מהנושאים בפורום. בקרוב יסתיים חוזה הליסינג ואצטרך לבחור אחת מהשתיים: * פורד פיאסטה * מאזדה 2 (החברה שייכת לקבוצת דלק ולכן רק מאזדה או פורד) היום אני נוהג על פיאסטה (אוטומט 1.6) ומאוד מאוד נהנה. אנחנו זוג בלי ילדים, כך שתא מטען לא רלוונטי כ"כ מבחינתי. גם צריכת דלק לא תשנה הרבה. אני נוהג לא מעט ולעתים מרחקים גדולים וחשוב לי שאהנה מהנהיגה (תנוחת ישיבה, שדה ראייה ומערכות שונות) וארגיש בטוח. עד לפני שבוע הייתי משוכנע שאלך שוב על פיאסטה... שיחה סתמית עם נציג אלבר, שבא לקחת את האוטו לטיפול, גרמה לי לחשוב שוב. הוא טוען שה-2 החדשה מאוד מוצלחת ושהיא עדיפה על הפיאסטה. דעתכם?
הודעה אחרונה מאת ערן מ, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
מתכנן לקנות פיקאסו 7 מקומות חדשה. נוסע 17K בשנה. יש סיכוי שדיזל יצא לי משתלם בנסועה כזו?
הודעה אחרונה מאת save, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
וולוו s80 שנת 2007 צורה חדשה מנוע 2.5 טורבו עשה 100 אלף יד שנייה אני מתלבט לקנות אותה צריך חוות דעת ידוע לי על סטיגמות על הדור הקודם השאלה עם בצורה החדשה גם ככה?. בעד נגד ולמה יתקבל בברכה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 789 צפיות
שלום, אני מתלבטת אם לקנות ניסן מיקרה 2013 אוטומט, יד ראשונה השכרה, יד שנייה פרטית, נקנה ממגרש מכוניות. הרכב עשה 80,000 ק"מ. מחירון 41,000 ש"ח נדרש 35,000 ש"ח. האם כדאי לקחת את הרכב לבדיקה או שלא כדאי בכלל להתעסק עם רכבים כאלה? תודה.
הודעה אחרונה מאת Michal Yehuda, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
סיימתי עסקת ליסינג תפעולי לפני 3 חודשים והתחלתי עסקה חדשה, השבוע חייבו אותי ב9000 ₪ על הרכב הקודם, מעיכב קטנטנה בגג, טוענים שתיקנו בשיטת pdr ב 4000₪ , הם לא מוכנים להתגמש איתי בכלל, כעת אני רוצה לבטל את העיסקה של הרכב השני שלא קיבלתי אותו חדש, היה שימוש לקוח אחר חצי שנה, זה הגיוני שאני צריך לשלם קנס 3 חודשים ברכב לא חדש?
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
- 1 תגובות
- 571 צפיות
שלום, היום בדקתי אאוטלנדר 2013 . הרכב ללא תקלות כלל וללא תיקון צבע בכלל אחריות הרכב עד דצמבר 2016. מה שכן המליץ הבוחן לבדוק רעש מהשסתומים. מישהו מבין ויודע על מה מדובר?? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- 1 תגובות
- 461 צפיות
לפני כמה ימים הלכתי לראות אופל קורסה 2008 יד 3 במגרש בחיפה. המצב האסטטי טוב אבל מבחינה מכנית הוא צריך בדיקה מקצועית. הבעיה היא ש 1. אין היסטוריית טיפולים או תיעוד כלשהו של טיפולים. 2. הבנתי מהמוכר שמבחינה חוקית אסור לי לעשות נסיעת מבחן. זה הגיוני? אני רוצה לדעת האם שווה לקחת את הרכב לבדיקה מקצועית במכון בדיקה ולהוציא כמה מאות שקלים או להתרחק...
הודעה אחרונה מאת koko532, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
שלום, אני מחפש רכב ידני, קטן (90% מהזמן נוסע 1), אמין וחסכוני שיקח אותי 4 ימים בשבוע מרחובות למרכז ת"א וחזרה (23 ק"מ לכל כיוון לפי WAZE, רוב הנסיעה היא בשעות יחסית לא פקוקות - 10 בבוקר ושבע בערב). התקציב הוא בערך 35 אלף ש"ח. קראתי על כל מיני רכבים ומשפחת הטויוטה אייגו ומקבילותיה נראית לי מתאימה למדי. בחמישי האחרון עשיתי נסיעת מבחן על טויוטה אייגו אוטומטית וכשהסתכלתי במד צריכת הדלק - הוא עמד על 12.5 ק"מ לליטר - נכון שזה רכב לנסיעות מבחן אך זה נראה די גבוה. בנוסף, ב-20 דקות של נסיעת המבחן רוב הזמן צריכת הדלק עמדה על 7 ליטר ל-100 ק"מ - משמע 1 ל14. שאלתי היא -האם יש כאן בעלים של אחת המכוניות הנ"ל שיכולים להעיד ממקור ראשון על צריכת הדלק של המכוניות הלל…
הודעה אחרונה מאת mosheva, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 3 אלף צפיות
בוקר טוב חבריםץ שאלה, אני מחפש את הרכב הספציפי הנ"ל (גודל, אמינות יחסית, והכי חשוב מחיר!!!!) ראיתי שהוא מוצע במחירים שבין 45-60 אלף ש"ח ואני שואל מה ההבדלים בין הדגמים? אני יודע שב 2.3 יש ריפודי עור גג נפתח ומנוע 2.3 אבל ראיתי גם כאלה שפירסמו ביד 2 מנוע 2.0 טורבו. האם יש חיה כזאת? מה דעתכם על הרכב באופן כללי
הודעה אחרונה מאת Achtung, -
-
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
1 תמליצו לי על דגמים ושתונים חשוב שהרכב יהיה עד 3499 טון 2 מה עלויות התפעול של משאית לעומת דוקטו הרי שתיהם משאיות אז עדיף להביא משאית שתעמיס יותר לא ?
הודעה אחרונה מאת פגסוס כללי, -
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני מתכוון למכור את האוטו שלי שהוא סיריון 2010 ולקנות אוטו חדש מיבואן דרך תוכנית הבלון.. יעני הלוואה מהבנק עם ריבית קבוע ולחלק את התשלומים ל3 שנים ואז לשדרג את האוטו. אשמח לקבל עצה אם יש חורים ברעיון הנחמד הזה שיפגעו בי. אני בשנות ה20 ומחפש רכב קטן שיהיה נח לנסיעה של 4 אנשים בוגרים לים המלח בנוחות. (דוגמת יעד) כל סוכן מכירות מספר סיפורים על מנוע טיל עם טכנולוגיה של נאסא ושידרוגים שלא מספרים לי כלום. לכן אשמח לשמוע חוות דעת של אנשים מומחים מה עדיף ומה האמינות (טיפולים ותחזוקה) של הרכבים. בדקתי מספר רכבים אוטומט- סופר מיני ומשפחתית: סוזוקי באלנו 1.2 מנוע עם מתנת מערכת מולטימדיה זולה במחיר של 95 אלף. יונדאי i20 עם מנוע 1.4 במחיר של 108א…
הודעה אחרונה מאת urileshem, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 922 צפיות
שלום, אני שוקל לרכוש את הרכב מסוכנות רכבים. אשמח לחוות דעת על הדגם, האם צריך לחשוש מבעיות בגיר הרובוטי? מחיפוש ביד 2 נראה שרכבי פיאט פונטו לדורותיהם מאבדים מחיר באופן דיי משמעותי, האם יש לכך סיבה? באופן כללי הרכב עומד בסוכנות מס' חודשים להבנתי, בגלל זה קצת חשדן. תודה, מתן
הודעה אחרונה מאת סאפיר, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 792 צפיות
אני מעוניין לרכוש רכב(יד שנייה) מיני קטן וחסכוני עם עלות תיקונים זולה (סטודנט) ב 25K . אלה הם הדגמים שאני מכיר (רק ידני) : אלטו , פגו 107 , פיאט פונטו גרנדה ספארק . אני יותר נוטה לאלטו ולפגו 107 והדגמים התואמים שלו . זה שיש להם מנוע חלש( 1000 סמ"ק) אומר שהם נשחקים מהר ? כי זה ניראה שאנשים שמגיעים איתם ל100K קמ מנסים להיפטר מהם וישר מוכרים ביד2, יש ממה לחשוש? ועל איזה טיפולים כדאי לברר עם בעל הרכב לפני הקנייה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת cessna, -
-
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חברים! אני מתענין ברכישת C-5 שנת 2012 עם 8200 ק"מ . מבחינת המחיר זה בסדר - כ30% נמוך מהמחירון, יד1 מליסינג. בחרתי בדגם הזה בעיקר בגלל הנוחות שלה. הדגם הזה כבר בא עם מנוע חדיש 1600 טורבו, בעל נתונים טובים וצריכת דלק טובה, הגיר כבר לא ה-CL-4 הגרוע הישן של פג'ו-סיטרואן אלא גיר יפני חדיש וטוב, כלומר כל המגרעות שהיו לדגמים הקודמים תוקנו. השאלה הגדולה היא האמינות. מה יש לכם לספר לי בנדון.אגב הייתי בעל סיטרואן קסנטיה במשך 10 שנים ומערכת ההידרופנאומטית לא מרתיעה אותי לדעתי היא די אמינה וטובה כשלעצמה. תודה מראש - מ. הורשני
הודעה אחרונה מאת oferman, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי מישהו יודע מה המחירון לפי לוי יצחק לאאוטלנדר 2013 דגם אינסטייל 7 מקומות יד ראשונה ? הרכב עלה לכביש בנובמבר. תודה.
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום רב, הוצע לי רכב מסוג MAZDA3 2.0L SND ACTIVE במסגרת המבצע: "MAZDA NOW" בהנחה של 9000 ש"ח ממחיר המחירון. בנוסף מקבלים ב"מתנה": * קוברה 15 (קודנית, עלוקה, כספת והרמת חלונות) * גלאי עין אחורי (תצוגה גראפית) * מערכת ניווט WAZE צבע הרכב - שחור, לא ניתן לבחור צבע אחר. ביררתי ממתי הרכב עומד במחסן של היבואן - נאמר לי כחצי שנה. אשמח לקבל חוות דעתך על העסקה. האם העובדה שהצבע שחור קריטית ? כמו כן, האם זה קריטי שהרכב עמד כחצי שנה (אני משער שזה חצי שנה לכל הפחות) במחסן ? אשמח לעזרתכם
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 454 צפיות
שבוע טוב. אחרי שכבר פתחתי פה נושא פעם אחת המשכתי להתלבט עם עצמי והגעתי למסקנה שאני יכול להרשות רכב עד ה60 אלף. הרכב נועד לשני נהגים צעירים ואשתי חובה שהרכב יהיה אוטומט(לאשתי רישיון רק לאוטומט), צריכת דלק כמה שיותר טובה וכמובן שלא יהיה עגלה(יותר מהיר יותר טוב, גם אני אשתמש בו מדי פעם במקום הטנק). תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי להתייעץ בנוגע לקניית רכב חדש ההתלבטות היא בין סיאט איביזה החדשה 1.0 tsi לבין סקודה פאביה 1.2 tsi ההתלבטות היא בעיקר בנוגע להפרש בינהן והאם הוא שווה. אבל אני לא פוסל אף המלצה אחרת טווח המחירים הוא עד 100k תודה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, האם המכוניות שהם מציגים כיד ראשונה, הם אכן יד ראשונה? (האם ברכישה מידם אני אהפוך לבעלים יד 2?) האם ניתן לקחת את הרכב מהמגרש לבדיקה במכון בדיקה חיצוני? אני יודע שעדיף לא לקנות בחפזה על הפעם הראשונה בביקור שם, אך אם אני רואה "מציאה" האם ללכת על זה? מה הסיכונים? יש טיפים נוספים לשים לב אליהם לפני שאני מבקר שם? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי אני והמשפחה מתלבטים לגבי רכישת רכב חדש מהחברה (סלריו, ספארק, או אולי אפילו איביזה חדשה) לבין מציאה (?) כמו: מאזדה 3 SPIRIT שנת 2012 פרטית, יד 1, נפח 2000, קילומטרג' 31000, מחירון : ₪84000 מחיר מבוקש: ₪77000 = ענק הרכבים ראשון לציון לינק לתמונה: https://www.facebook.com/AnakHarechev/photos/pcb.1322325441116059/1322325114449425/?type=3&theater כמובן שאני אעדיף את המאזדה בגלל כוח, מנוע, אבזור, שוק סחיר וכו׳ .. אבל אפשר להוציא רכב חדש! = סלריו, בפחות מהמחיר שלה אשמח לקבל המלצות / יתרונות / חסרונות וכו׳ לוקח בחשבון חדש מול משומש, אחריות וכו׳ .. פשוט צריך לקבל את התמונה המלאה של כדאי מול לא כדאי. תודה
הודעה אחרונה מאת noknok, -
אהלן, יש ביד 2 פיאט בראבו 2010 עם 189K ק"מ, דיברתי עם המוכר וטיימינג הוחלף לאחרונה ב120K ק"מ, כמו כן בולמים לא הוחלפו מעולם. האם נכון להחשיב את עלות החלפת הטיימינג והבולמים כחלק מיישור הקו? עלות ממוצעת להערכתכם של הנ"ל? כמו כן - אני מתעתד לנסוע עם הרכב מחיפה לקיסריה באופן יומיומי, מה שאומר כ2500 ק"מ חודשיים (כולל נסועת סופ"ש). האם לדעתכם זו טעות לרכוש את הרכב הנ"ל כשזו הנסועה הצפויה? כלומר- בהתחשב בק"מ שהרכב כבר עבר? מכירה עתידית לא ממש מעניינת אותי, מבחינתי שאני אהיה תחנה אחרונה לרכב הזה. תודה.
הודעה אחרונה מאת Dragonjepp, -
- 6 תגובות
- 778 צפיות
שלום לחכמי הפורום, כחבר פורום מזה שנים למדתי הרבה מהפורום גם על נהיגה וגם על רכבים בכללי, והכי חשוב שאין כמו דעת הרבים. אני צריך רכב שגם ינייד אותי ביום יום (ללא עומסים מיותרים), ובמקביל ינייד אותי ועוד אדם או שניים + ציוד שדיי קשה להכניס לסופר מיני קטנטנה (ציוד הגברה, מקרן, מסך מקרן, תאורה וכו' - ציוד של חברת הפקות) כרגע אני משתמש מידי פעם בסופר מיני הקטנה ונוח זה לא, מה האופציה הכי טובה שיש? לעבור למשפחתית סטיישן ולקבל עוד קצת מקום שיכול להקל, או לחילופין לעבור לטנדר עבודה (דוגמת ברלינגו - פרטנר) חשוב לי שהיה מרכב אחוד (או פיק אפ עם ארגז סגור - דוגמת דימקס או היילקס עם ארגז סגור - או בכלל לפזול לטרנפורטר וחיות אחרות דומות) אשמח לשמוע את פני…
הודעה אחרונה מאת old school, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, אנחנו מתרחבים ואני מחפש רכב שיהיה העיקרי בבית. התנאי הראשון הוא כמובן בטיחות, התנאי השני הוא שיצליח להתמודד בנוחות עם שני בוסטר גב + כיסא תינוק במושב האחורי. לפי בירורים שערכתי עד עכשיו פלואנס ואוקטביה הן המתמודדות הראשיות,כשגם סניק וc4 פיקאסו מתמודדות ראויות (אבל לא חדשות). יש למישהו תובנות, נסיון, הצעות נוספות? בנוסף אם אני מוצא מבצע טוב (לדוגמה חבר על שברולט קרוז שיש עכשיו) האם שווה ללכת עליו או שאני אצטער על החסכון? תודה
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 739 צפיות
היי, אני גר בטבריה ועובד בחיפה. כרגע יש לנו רכב אחד - רנו פלואנס 1600 רחמנא ליצלן. בקרוב לא תהיה ברירה ונצטרך לקנות רכב נוסף. אנחנו בטוחים שעדיף שנקנה רכב שיהיה יותר משתלם לנסוע איתו את הנסיעות שלי ושאישתי תהנה מהפלואנס.. הלבטים הם 1. האם לקנות בעד 20k במזומן רכב ישן, כנראה דיזל וידני, ולקוות לטוב 2. רכב חדש יותר, כנראה סופר מיני כלשהיא גם ידנית עד 40k אבל עם הלוואה שתכסה את ההפרש 3. רכב חדש, 208 דיזל ידנית, עם מקדמה ותשלום חודשי והיתרה בסוף. בקיצור בלון די אבודים ונשמח לעצה טובה והכוונה, שמעון ואישתו.
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, סבא וסבתא אנשים מבוגרים, לא נוסעים הרבה או רחוק מידי, נסיעות של 10 דק עד חצי שעה. חשוב שהרכב יהיה נח, במיוחד שלא יהיה נמוך באופן כזה שקימה מהמושב *לא* תהיה כמו קימה מכיסא נמוך\ספה. בנוסף אם יש רכבים שהישיבה בהם היא כזו שמרגישים שרואים את הכביש מלמעלה (כמו שלדעתי יש בסקודה רומסטר) נשמח לקבל רשימה לבדיקה (: תודה מראש !!
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
רכב מיני 30k
מאת amir_niz-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן, אני מעוניין לרכוש רכב ראשון (נהג חדש), ואני אשמח לקבל עזרה בהמלצות לרכבים... התקציב שלי עומד בערך על 32K. מה שאני מחפש בעיקר - רכב שיסיע אותי מהבית לעבודה (פעם, פעמיים בחודש ישומש לצורך נסיעה ארוכה למקום כלשהוא), יהיה בטוח, אוטומוט, וכמובן שיהיה חסכוני. חשבתי על יונדאי I20 או אולי סוזוקי סויפט - אבל אני אשמח לשמוע עוד הצעות לתקציב שיש לי. תודה מראש,
הודעה אחרונה מאת amir_niz, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חברים, עד עכשיו היה לנו POLO ואנחנו מאוד מרוצים ממנה, בקרוב אנחנו רוצים להחליף את אוטו בקטגרויות המיני / סופר מיני ונשמח לשמוע המלצות האם להישאר עם הרכב או לעבור. דרישות: חסכוני אמין קטן ושיסחוב בעליות שימושים: נסיעה הלוך חזור לעבודה (איזור ה 40K). חשוב לציין שאנחנו גרים בהרי ירושלים אבל גם אם לא נוכל להגיע ל140 בעלייה זה בסדר. בנוסף בסופ"שים נסיעות קצרות באיזור ומדי פעם נסיעות למרכז או לצפון (בתדירות לא גבוהה אך גם לא נמוכה) התקציב הוא עד 95 כי זה האיזור של POLO חדשה, אם יש רכב בהרבה פחות גם נהיה מעוניינים לשמוע. אגב, אין לנו בעיה לרכוש POLO חדשה שוב פשוט. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת IdanRe, -
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 352 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- ישיר
- איציק נ.
- Jack457
- Shay Shd Dave
- פאר האורה
- YoJ
- Aviady001
- davemustaine87
- eliharel
- gadik6
- PASHUT