Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב ידני, קטן (90% מהזמן נוסע 1), אמין וחסכוני שיקח אותי 4 ימים בשבוע מרחובות למרכז ת"א וחזרה (23 ק"מ לכל כיוון לפי WAZE, רוב הנסיעה היא בשעות יחסית לא פקוקות - 10 בבוקר ושבע בערב).

התקציב הוא בערך 35 אלף ש"ח.

קראתי על כל מיני רכבים ומשפחת הטויוטה אייגו ומקבילותיה נראית לי מתאימה למדי. בחמישי האחרון עשיתי נסיעת מבחן על טויוטה אייגו אוטומטית וכשהסתכלתי במד צריכת הדלק - הוא עמד על 12.5 ק"מ לליטר - נכון שזה רכב לנסיעות מבחן אך זה נראה די גבוה.

בנוסף, ב-20 דקות של נסיעת המבחן רוב הזמן צריכת הדלק עמדה על 7 ליטר ל-100 ק"מ - משמע 1 ל14.

שאלתי היא -האם יש כאן בעלים של אחת המכוניות הנ"ל שיכולים להעיד ממקור ראשון על צריכת הדלק של המכוניות הללו - האם הן אכן חסכוניות כפי שטוענים?

ושאלה נוספת - האם יש רכב אחר שהייתם ממליצים עליו שעונה לדרישות הנ"ל? (חסכון בדלק מאוד חשוב לי, יש לנו בבית יונדאי I30 CW וצריכת הדלק שלנו עומדת על 1 ל9.5 ק"מ :(.

תודה רבה,

ושבוע טוב.

פורסם

ב35 אלף ש"ח, תוכל ללכת על הדור הישן פג'ו 107. הדור החדש לא נכנס בתקציב.

לגבי צריכת דלק, אני בעלים של כזו והצריכה ממוצעת שיוצאת לי עם מזגן בעוצמה מקסימאלית 1/15 ק"מ לליטר.

בחורף ובנהיגה שמרנית יותר אפשר לחסוך אף יותר.

בכל מקרה, הייתי ממליץ לך על אוטו נוח יותר.

פורסם

בשיוט הרכב מגיע ל 1/21 בערך

בין עירוני 1/18 לערך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...