Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

סבא וסבתא אנשים מבוגרים, לא נוסעים הרבה או רחוק מידי, נסיעות של 10 דק עד חצי שעה.

חשוב שהרכב יהיה נח, במיוחד שלא יהיה נמוך באופן כזה שקימה מהמושב *לא* תהיה כמו קימה מכיסא נמוך\ספה.

בנוסף אם יש רכבים שהישיבה בהם היא כזו שמרגישים שרואים את הכביש מלמעלה (כמו שלדעתי יש בסקודה רומסטר) נשמח לקבל רשימה לבדיקה (:

תודה מראש !!

פורסם

מה התקציב?

מניח רכב אוטומטי בלבד?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

סבא וסבתא צריכים לשבת ברכב ולהחליט אם הוא נוח להם.

סבא שלי עוד מעט בן תשעים, נוהג על יונדאי I20 סטנדרטית לחלוטין ומרוצה.

מאחר ואני מניח שהם לא צריכים רכב גדול וכנראה גם בעלי טעם שמרני (שוב פעם - הנחה בלבד) אז טויוטה יאריס והונדה ג'אז יהיו נקודות פתיחה הגיוניות.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

חפש רכב גבוה - בסגנון של המשפחתיות של סוזוקי (ליאנה\SX4\קרוסאובר, בהתאם לתקציב).

לא שכל רכב אחר אינו מתאים, אבל הגובה הופך את הכניסה והיציאה מהרכב ליותר נוחות.

אישית, כאשר היתה לי איזו התלקחות של כאב גב לפני מספר חודשים, חשתי היטב את ההבדל בין הסויפט ל-SX4, בעקר בכניסה וביציאה מהמכונית אבל גם בנהיגה. לא ציינת את גילם של סבתא וסבא או את מגבלותיהם הגופניות, אבל אני מניח שהם בני 70 ומעלה וכבר לא כל כך גמישים.

בכל מקרה - אני ממליץ לך לקחת אותם לחצי יום של סיור בסוכנויות הרכב בעיר מגוריהם לתת להם לשבת במכוניות שונות ולחוש מה מתאים להם.

וכן מציע לך (ולהם) להתחיל מקריאת המאמר הבא בפורום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה!

אכן אוטומטי בלבד. תקציב עד 60-70 אלף אבל אם אפשר אז פחות.

יכול להיות שהסוויפט והsx4 באותו מחיר? איזה עוד רכבים בסגנון יכולים להתאי ם? איך הניסאן ג"וק ?

בני 85+- לא עושים יוגה..

מכירים מגרש מומלץ באזור עמק יזרעאל?

תודה רבה!

פורסם

חמי מעל 80, חמותי מתקרבת ל 80 - נוסעים ברנו מגאן האצ'בק. ( מגאן שלישית שלהם ). נוח מאוד להם - המושבים נהדרים, כניסה נוחה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יכול להיות שהסוויפט והsx4 באותו מחיר? איזה עוד רכבים בסגנון יכולים להתאי ם? איך הניסאן ג"וק ?

השויתי פשוט כיון שיש לי סויפט ועד לאחרונה SX4 (שעדיין רשום על שמי, אבל עבר מעשית לשימוש הבן הבכור), כך שאין לי בעיה להשוות ביניהםת. אוסיף כי בעבר היה לי ליאנה וכיום אני נוהג בקרוסאובר, כך שאני מכיר את כל הדגמים מהישבן שלי, כולל את ההבדל בנוחות הכניסה והיציאה בין הסויפט לבין כל השאר.

מבחינת תקציב נראה לי שיספיק ל-SX4 מדגמי 2011-12, אבל לא בדקתי את המחירון לאחרונה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא חושב שפרייבט תתאים.

ג׳יפון יד שנייה - הונדה, ניסן וכו׳... בוודאות יהיה להם הכי נח להיכנס ולצאת (בלי להתכופף)

פורסם

לג'יפון אולי יצטרכו לטפס - גם לא נוח, תלוי איזה ג'יפון. אין מנוס מלבחון כל רכב ספציפי. מה שנוח לאדם אחד לא בהכרח נוח לאחר - בגיל הזה יש מגבלויות שונות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קושר כבר בהודעה #4

• תוכן חדש...