Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו ידנית - עם 189K ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש ביד 2 פיאט בראבו 2010 עם 189K ק"מ, דיברתי עם המוכר וטיימינג הוחלף לאחרונה ב120K ק"מ, כמו כן בולמים לא הוחלפו מעולם.

האם נכון להחשיב את עלות החלפת הטיימינג והבולמים כחלק מיישור הקו?

עלות ממוצעת להערכתכם של הנ"ל?

כמו כן - אני מתעתד לנסוע עם הרכב מחיפה לקיסריה באופן יומיומי, מה שאומר כ2500 ק"מ חודשיים (כולל נסועת סופ"ש).

האם לדעתכם זו טעות לרכוש את הרכב הנ"ל כשזו הנסועה הצפויה? כלומר- בהתחשב בק"מ שהרכב כבר עבר?

מכירה עתידית לא ממש מעניינת אותי, מבחינתי שאני אהיה תחנה אחרונה לרכב הזה.

תודה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפני כמה זמן בוצע הטיימינג?

לפי יצרן זה כל 90k או 4 שנים. המוקדם מבינהם.

מחלה ידועה זה התושבת מנוע, תבדוק מתי הוחלפה.

בנוסף, מה עם קלאצ'? מה מצבו?

מה עם טיפולים באופן כללי? יש היסטוריה טיפולים מתועדת? ומה התדירות? איפה בוצעה.

בהצלחה

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם (נערך)

בתכל"ס הדבר היחיד ברכב שהוא פונקציה של בעיית אמינות זה אולי הטורבו אבל מרוב שחלק גדול מבעלי הבראבו הטורבו החליפו לטורבו גדול יותר תוכל למצוא תמיד טורבו עם ק"מ נמוך.

במידה והבולמים במצב טוב שום בעל רכב לא יסכים להתקזז במחיר על חלק תקין על הטיימינג אפשר לפתוח משא ומתן.

וכמו שגבי אמר היסטוריית טיפולים,יש פה מספיק אנשים ממורמרים שקנו רכבים עם היסטוריית טיפולים לקוייה.

אל תיכנס סטטיסטיקה.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

כשמתכוונים לנסוע הרבה כמובן שמומלץ להתאמץ קצת יותר לרכוש רכב עם ק"מ נמוך. ברור שבבראבו זה משימה קשה מאוד.

אבל הכל בסוף שאלה של מחיר. אם המחיר נמוך מספיק, העסקה יכולה להיות שווה לאור כך שאתה אומר שמבחינתך תהיה תחנה אחרונה לרכב. גם תהיה הזדמנות טובה לבדוק את האמינות של הרכב לעומק הקילומטרז'.

מה המחירון המשוקלל לאור הנתונים ומה המחיר שדורש המוכר?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

משוקלל לפי לוי יצחק הוא 26.5.

המוכר מבקש 27.

אני לוקח בחשבון שיש טסט עוד כשלושה חודשים.

כמו כן אני לוקח בחשבון שעליי להחליף טיימינג ובולמים, כך שלדעתי יש תוספת למחיר המבוקש של כ4K.

פורסם

זה נכון שבשוק הבראבו נפוץ מאוד לשלם מחירון, אבל זה רק ברכבים שמצבם בהתאם.

האם בכלל ראית כבר את הרכב?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אם המחירון הוא 26 ותחשב קילומטרז' גבוה+טימינג שצריך לעשות ובולמים ובטח עוד דברים שתמצא אחרי הקניה

אני הייתי מביא למוכר הצעה של 20-22 מקסימום..

בכללי המנוע הכי אמין שיצא לפיאט מאז שהיא קראה לעצמה פיאט וגם הגיר הרובוטי מעולה והכי אמין שלהם.

אחלה בחירה אבל עם קילומטרז' כזה גבוה בלי תוספות משמעותיות על האוטו זה המחיר שהייתי נותן לו.

• אחראי פורום
פורסם

הטיימינג זול יחסית, חושב ששילמתי כ-1300₪ במוסך מורשה יבואן.

תכיפות החלפות השמן והפילטר היא מכרעת ברכב הזה, בקש שיציגו תיעוד.

שום רכב מטופל הוא לא אסון כלכלי בקמ״ז כזה, אין צורך להפחיד,

אך לנסועה כזו כן הייתי מחפש רכבים עם קמ״ז נמוך יותר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בראבו ידנית, ודאי זו עם טורבו, היא חיה נדירה למדי בארץ. אם האקסמפלר הוא טוב והמחיר סביר, לא הייתי ממהר לפסול אותו, גם לא בשל הקילומטראז' הגבוה. אחרי הכל ולפחות לנסיוני ולידיעתי המוגבלת מדובר במכונית אמינה מאוד, נטולת בעיות מיוחדות ויכולה להערכתי להחזיק יופי עוד ועוד, הגם שיש רבים הסבורים, כמו כאן למעלה שפיאט זה לא אוטו למסעות ארוכים. לענין ההוצאות, טיימינג לא יודע, אבל בולמים לא צריכים להחליף אם אינם נוזלים ומתפקדים כמו שצריך ואת זה די קל לבדוק.

פורסם

אתה צריך לשקלל את הטסט במחיר הקניה ואת הרג'קטים שיש לתקן. מה עם מצבר וצמיגים? מה מצבם?

המוכר יכול להתעקש כמה שהוא רוצה, כול חודש שהרכב לא נמכר הוא מעבד מערכו.

ובמיוחד שיש לו טסט עוד 3 חודשים, הוא יצתרך לשלם אגרה של 1500~ ש''ח.

מזכיר לי מוכר(מבוגר ועקשן) שניסה/מנסה למכור את הבראבו שלו במחיר מחירון. עד היום הוא לא מכר(הרכב עדיין עם השלט למכירה).

הרכב עבר מאז טיפולים וטסט(פעמיים). המחירון יורד כול חודש, אבל הבן אדם מסרב להיות ריאלי.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

מדובר כזכור בדגם טורבו ידני, יש באמת לא יותר מקורט שכאלו, ויש למרבה הפליאה אנשים מוזרים שמחפשים את הידני הזה, גם כיום. במצב דברים שכזה השוק מתנהג קצת אחרת.

פורסם

אני אישית לא הייתי רוכש רכב עם 190K על השעון כשהיעוד שלו הוא לצבור 30K בשנה.

אבל זה כנראה רק אני.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
מזכיר לי מוכר(מבוגר ועקשן) שניסה/מנסה למכור את הבראבו שלו במחיר מחירון. עד היום הוא לא מכר(הרכב עדיין עם השלט למכירה).

הרכב עבר מאז טיפולים וטסט(פעמיים). המחירון יורד כול חודש, אבל הבן אדם מסרב להיות ריאלי.

בדוק(!!!) הרכב מאריאל, נכון?

אני פגשתי אותו, אי שם כשרכשתי את הבראבו שלי, כבר אז היא היתה מפורסמת חצי שנה+.

איזה טמבל.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בסהכ אם הקילומטראז' משוקלל (וגם מחירון הבסיס די נמוך מלכתחילה) והרכב מטופל היטב, יכולה להיות עסקה טובה. הטיפולים לבראבו לא יקרים מדי וגם חלקים, יחסית לא יקרים (יכול להיות חצי מחיר מחלק דומה עד זהה באלפא ג'ולייטה) ואנחנו מכירים מספיק מכונאי איטלקיות שיטפלו בבראבו יפה ובלי להכניס את האלמנט. במחיר הנמוך אתה מקבל רכב נמרץ, נעים ונוח לנסיעות הארוכות. תתחדש...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...