Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו מתרחבים ואני מחפש רכב שיהיה העיקרי בבית.

התנאי הראשון הוא כמובן בטיחות, התנאי השני הוא שיצליח להתמודד בנוחות עם שני בוסטר גב + כיסא תינוק במושב האחורי.

לפי בירורים שערכתי עד עכשיו פלואנס ואוקטביה הן המתמודדות הראשיות,כשגם סניק וc4 פיקאסו מתמודדות ראויות (אבל לא חדשות).

יש למישהו תובנות, נסיון, הצעות נוספות?

בנוסף אם אני מוצא מבצע טוב (לדוגמה חבר על שברולט קרוז שיש עכשיו) האם שווה ללכת עליו או שאני אצטער על החסכון?

תודה

פורסם

תודה,

התקציב יחסית גמיש (בין 70 ל 130 אלף, תלוי אם חדש או יד 2).

בעקבות המגבלה של שלוש כסאות בטיחות מאחורה אני מעוניין קודם להבין איזה רכב/ים אני רוצה ואז למצוא עבורם את העסקה הכי משתלמת ולפי זה יקבע התקציב.

ד"א הציעו לי לרדת בשנתון להתעניין בקשקאי + 2, דעתכם?

פורסם (נערך)

בהנתן שבקשקאי אין מקום לשלושה בשורה שניה אזי השלישי ישב בשורה שלישית . יש לו כריות אויר ?

רמז: לא.

בטיחותי ?

עריכה אחרונה על ידי save
  • ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב,

אתה מוזמן לבדוק ולנהוג על הסיטרואן C4 פיקאסו - חדשה.

יתרה מכך, בוא אלינו עם הכסאות / בוסטרים של הילדים ותבדוק את ההתאמה.

היא חורגת רק במעט מהתקציב שלך אבל תיתן לך הרבה יותר מכל סגמנט המשפחתיות.

צוות לובינסקי

פורסם

אכן הפיקאסו מכונית ראויה לטעמי. גם באולם התצוגה אני מאמין שכשמישהו רציני אפשר לקבל הנחה. אם דגם ה 7 מושבים נמכר ב 145 אלף ביד 1 אפס ק"מ, את המחיר של זאת בטוח אפשר לכווצ'צ' קצת. אפילו קצת הרבה (:-

פורסם

טויוטה אוונסיס עם מושב רחב מאחורה, ותתפלא, גם דגמי סוזוקי (קרוסאובר/ויטארה) ודאצ'יה שבאים עם מושב אחורי שטוח, יכולים להפתיע בתחום מושבי הבטיחות.

פורסם

קרוסאובר ובעיקר ויטרה החדשה לא מספיק רחבים ל 3 מושבי בטיחות. הכי נוח זה מיניוואן . יש לך תקציב מספיק טוב לטויוטה וורסו בת שנתיים במצב שמור. כבונוס תקבל בגאז' ענק / שני מושבים נוספים לילדים.

וורסו מכונית אמינה מאוד, סחירה , יחסית חסכונית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מסכים לגבי דגמי סוזוקי.

הספסל האחורי בנוי יותר כמו - "ספסל".

שטוח ופרקטי לטובת מושבי בטיחות.

עוד רכב ששווה לבדוק זה קיה פורטה, שנמכרת במאה וקצת אלף ש"ח כעסקת 0 ק"מ

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

פורטה מספיק רחבה?

ואם כך אז מה לגבי שברולט קרוז שנמכרת גם כ 0 ק"מ ב95 אלף?

התקציב שלי השתנה והוא באיזור 80k עבור רכב יד 2.

ו105k עבור רכב חדש (0 ק"מ) עם מימון

• תוכן חדש...