Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחכמי הפורום,

כחבר פורום מזה שנים למדתי הרבה מהפורום גם על נהיגה וגם על רכבים בכללי,

והכי חשוב שאין כמו דעת הרבים.

אני צריך רכב שגם ינייד אותי ביום יום (ללא עומסים מיותרים),

ובמקביל ינייד אותי ועוד אדם או שניים + ציוד שדיי קשה להכניס לסופר מיני קטנטנה (ציוד הגברה, מקרן, מסך מקרן, תאורה וכו' - ציוד של חברת הפקות)

כרגע אני משתמש מידי פעם בסופר מיני הקטנה ונוח זה לא,

מה האופציה הכי טובה שיש?

לעבור למשפחתית סטיישן ולקבל עוד קצת מקום שיכול להקל,

או לחילופין לעבור לטנדר עבודה (דוגמת ברלינגו - פרטנר)

חשוב לי שהיה מרכב אחוד (או פיק אפ עם ארגז סגור - דוגמת דימקס או היילקס עם ארגז סגור - או בכלל לפזול לטרנפורטר וחיות אחרות דומות)

אשמח לשמוע את פניני החוכמה של דעת הרבים.

פורסם

שלום, לא ברור מה התקציב, כמות הנסיעות וכמה ציוד צריך לנייד.

אם עד עכשיו הסתדרת עם רכב קטן יחסית, אין בעיה להסתדר עם משפחתית סטיישן ( רנו מגאן דיזל או קיה סיד סטיישן דיזל ).

כמו כן, לא ציינת האם גיר רגיל בא בחשבון - רוב המסחריות ידניות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תקציב לא גבוה במיוחד, כנראה באזור ה30K

גיר רגיל בא בחשבון.

עד שעכשיו הסתדרתי בלית ברירה, אך העסק מתחיל לגדול ויש צורך ביותר ציוד ורכב משפחתי רגיל אינו עומד במשימה.

פורסם

ברלינגו /פרטנר, קנגו - מה שתמצא במצב סביר ועם קילומטראז' שפוי. התקציב באמת נמוך לרכב במצב טוב. תצטרך זמן וסבלנות כדי למצוא משהו ראוי.

הבעיה שלך תהיה במקרה והרכב יתקלקל הרבה - התחייבויות עסקיות להגיע לאירועים ובזמן.

לכן, אם העסק גדל ונהיה רציני, אולי כדאי לשקול ליסינג ממוני לרכב חדש.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

בוחר רכב מתאים, משלם מקדמה, תשלום חודשי למשך 30-36 חודשים ובסיום התקופה את יתרת הסכום או לחלופין מחזיר את הרכב ( מחירו יקוזז מהיתרה ) ומתחיל עסקה חדשה. כל חברת ליסינג מבצעת עסקעות כאלה. כמובן, כראיות תלוייה בהיקף העסק שלך. אבל כאן מקבלים רכב חדש ובאחריות שלא צפוי להתקע בדרך לאירוע.

המקדמה ותשלום חודשי גמישים, אבל אם תשלם מקדמה נמוכה ותשלום חודשי לא גבוה, תישאר לך יתרה גבוהה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם

אם אתה לא צריך להוביל באופן יומיומי ויש לך רכב מוצלח- וו ועגלה יהיו אופציה זולה לרכישה וגם ישאירו אותך עם רכב חסכוני ביומיום

• תוכן חדש...