Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום. יש לי ילדה בדרך ואני מחפש אוטו בטיחותי וגם מהנה

ראיתי פולקסווגן ג'טה עשתה 1400TSI עשתה 40,000 ק"מ שנת 2012 או 13 (לא זכור לי)

ומיצובישי ספורטבק 2015 מנוע 1800 הצורה החדשה עשתה

5000 ק"מ

המיצובישי עולה ב 10,000 מעל הג'טה.

הג'טה יותר מהנה מבחינת נסיעה ויותר חסכונית

הדילמה שלי זה שאני חושש להיכנס עם הג'טה

למוסך מבחינת טיפולים ואם אני אתקל בהרבה תקלות חיישנים

לעומת זאת המיצובשי ספורטבק עדיין באחריות ולא נסעה כמעט.

ומכונית אמינה

מה אתם ממליצים?

תודה לעונים

פורסם

אני הייתי הולך על הספורטבק- עיצוב ספורטיבי ונחמד. הג'טה משעממת ונועדה להסיע אותך מנקודה A ל-B. בספורטבק יש קצת יותר פלפל. תוספת של 10,000 שווה כי גם מקבלים רכב חדש יותר בשנתיים, וגם יש הבדל גדול מאוד בק"מ.

בנוסף, אם אתה הולך על הספורטבק, אז אתה הולך על בטוח מבחינת האמינות, אתה יכול להרגיש בטוח שתכנס למוסך רק לטיפולים.

האמינות בג'טה בסימן שאלה, כלומר אם אתה הולך על הג'טה אז זה סוג של הימור.

פורסם

ביחס לשנה הג'טה לא עשתה הרבה.וגם החווית נסיעה יותר מהנה בכל זאת מדובר ב 1400TSI

מקווה להגיע להחלטה הנכונה. תודה

פורסם

ספורטבק אומנם ניראית נחמד, אבל זה לא רכב מהנה לנהיגה. הוא רכב נוח ומגהץ היטב במפתיע לרכב יפני, אבל מתלים רכים וזה לא מהנה בסיבובים. לגטה יש גיר dsg7, ממליץ לקרוא בפורום על אמינות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם כבר משומש, לפחות במקרה של הספורטבק הייתי ממליץ לך לבדוק גם שנתונים יותר נמוכים. הירידה מאוד חדה וחבל שתספוג אותה... צורה חדשה? מבחינתי החלפת הטמבון הקדמי זה לא צורה חדשה. יש כרגע ביד2 ספורטבק (שחורה) 2013 יד ראשונה, אמנם עם כמעט 90 אלף ק"מ אבל ב60 אלף ש"ח. יש גם מלא 2014 באזור ה80 אלף ש"ח.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

• תוכן חדש...