ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,560 נושאים בפורום הזה
-
קיבלתי הצעה על ליסינג לגולף חדשה טרנדליין: 20000 מקדמה (אני ביקשתי את הגובה הזה) 1074 כל חודש כפול 36 392 חבילת טיפולים וביטוח (כוללת טיפולים שוטפים, ולא תקלות, וביטוח מקיף. לא כולל אגרת רישוי). אחרי 3 שנים מחזיר את הרכב ללא התחייבות לרכוש אותו. האם זה נשמע לכם? נחמד שלא צריך להוציא סכום כסף גבוה ברכישה (130k לגולף), אלא רק תשלומים חודשיים.
הודעה אחרונה מאת xena, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 649 צפיות
שלום אני צריך את עזרתכם בבחירת רכב שיתאים לדרישות שלי. - אמינות (תיקונים לא יקרים מדי) - חסכוני ( אבל אוטומט או רובוטי) - רכב לא קטן (כמו גטס/פיקנטו) - עדיפות לרכב משנת 2010+ בעיקר לנסיעות בין עירוניות התקציב שלי 35אלף. *אשמח לקבל המלצות לרכבים שמתאימים לדרישות האלו. תודה!
הודעה אחרונה מאת fusion-x, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 828 צפיות
שלום לכולם, אני רוצה לקנות רכב אמין, שרואה מוסך רק לטיפולים, שיהיה חסכוני בדלק ושיהיה נח. המליצו לי על מזדה 2 או יונדאי i20 (מהחברות שאני יותר אוהב). הבעיה העיקרית שלי זה התקציב, שעומד על 26 אלף גג (עדיף גם פחות). ראיתי ביד 2 כל מיני הצעות של 29-33 אלף עם אחלה קילומטרז' (100 אלף +-). אני פחות מבין בקניית מכוניות והשאלה שלי היא האם יש דרך לקנות את אחד מהם בסכום הזה? ואם כן אז כיצד אפשר להגיע לזה? אודה לתגובות
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
שלום חברים, זקוק לעזרתכם. אני נוסע כיום עם סיאט אביזה, 1200 TSI ומאוד מרוצה מהביצועים של הרכב אבל מאוד לא מרוצה מהנוחות של הרכב. גובה הרכב נמוך ובנסיעות ארוכות אני מאוד מתעייף, גם המושבים לא ממש מפנקים. לאחרונה סיימתי את עיסוקי בעיר אחרת כך שלא אצטרך את הרכב הבא לנסיעות ארוכות באופן קבוע אלא יותר לעיר. אני מחפש לקנות רכב יד 2, נוח, מנוע טורבו או ביצועים דומים לTSI, מבחינת מספר מקומות מצידי שיהיה רק 2 כיסאות אבל פגז' נורמאלי למזוודות אבל עדיף 5 מקומות. עדיף רכב שהוא קצת גבוה. אוטמטי או רובוטי בלבד. אשמח לקבל רעיונות לרכבים שאבדוק, חשובה לי אסתטיקה ומראה. אני מוכן לשמוע כל רעיון מ- BMW ועד פג'ו . תודה לכם בן
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
שלום לכולם, בעקבות ההודעה מצ'מפיון לחברת הליסינג שלי שמרבית הזמנות הסופרב נדחות למועד לא ידוע ( לא מתחייבים על יולי 2017 ), אני יוצא לחיפוש נוסף והרבה יותר קשה. הרבה שיקולים על הפרק ואני לא סגור על עצמי. זוהי הרשימה הסופית, אין לכם מה להציע. אז האופציות הן כדלקמן לפי השיקולים הבאים: הסקודה נתנה קרוזר לכבישים מהירים, מנוע 1.8 בריא ובועט, רחבה ל 3 מושבי ילדים ועם תא מטען ו 5 דלתות שניתן להעמיס עליהם כמעט כל דבר. עכשיו לך תמצא לזה תחרות. המועמדים / דות: פאסאט 1.4 או 1.8 ממתין לנסיעת מבחן, חסרה דלת חמישית לשלמות. אבל ממש חסרה. סובארו B4 מאובזרת - פשוט מפתיעה ומצויינת, תיבה רציפה שמרגישה כמו פלנטרית, מחיר נהדר, עונה על הכל. תא מטען נמוך ורחב, המכשול היחידי כאן. סובא…
הודעה אחרונה מאת Achtung, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אשמח לעזרתכם. מתלבטת בנוגע לרכישת רכב משפחתי יד 2 - טיוטה קורלה/יונדאי i35 מעוניינים ברכב משפחתי עיקרי שישמש אותנו לשנים הקרובות, ביצועים טובים ומינימום תקלות . תא מטען גדול ונוחות. איזה רכב מומלץ? אשמח לחוות דעת. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת urileshem, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 891 צפיות
היי פורום יש לי התלבטות לגבי קנית טיוטה יאריס 2013 עם 60K ק"מ או לקנות רכב - ספארק 1.4 חדשה מהניילונים התקציב שיש הוא 60K~ ו 70K לספארק היעוד העיקרי הוא נסיעה לעבודה 40K לכיוון, נסיעה בכביש 6 ( לא כאוטו ראשי) ויהיה נוח לשים כסא תינוק מאחור. תודה אבי
הודעה אחרונה מאת ntd, -
-
- 1 תגובות
- 554 צפיות
אז ככה אני חייל לפני שחרור ורוצה לקנות רכב עד 35 אלף שקל ואפילו עדיף 30(35 אני אשקיע אם באמת אני ימצא מציאה) בהתחלה חשבתי על הסוויפט עם המראה הספורטיבי לאחר מכן על המאזדה 2 אבל לאחר חיפוש הבנתי שרכב עם נתונים טובים מגיע כבר לכיוון ה40 אלף. המשכתי לחפש רכבים וקפצה לפני עכשיו הi10 שבאותו מחיר של סביבות ה30-35 אני מקבל רכב של כ3-4 שנים חדש יותר(אני מדבר כרגע על שנת 2011 שבשנה זו גם שינו קצת את הרכב ומנוע 1100) אשמח לקבל עצה האם ללכת על הi10 ולקבל רכב חדש יותר או להמשיך ולחפש סוויפט או מאזדה 2 באותו מחיר אבל רכבים ישנים יותר) נ.ב את מרבית הנסיעות שלי אני עושה בתוך העיר
הודעה אחרונה מאת lcx, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
מחר אני אמור לבדוק מחר רכב שאני שוקל לקנות, עכשיו לגבי נסיעת מבחן איך העניין עובד מבחינת ביטוח מה אפשר לעשות אם אני לא מבוטח על הרכב הזה, זה יוצר בעיתיות, אני מניח גם שהמוכר יהיה לו בעיה עם זה, מה אפשר לעשות ונהוג לעשות במצב כזה? אציין שאני נהג חדש (שנה על הכביש) לכן יתכן שהביטוח של המוכר לא יתאים.
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
שלומות, בן 23, מחפש רכב לשימוש יומיומי (פעם - פעמיים בשבוע 24 ק״מ, שלוש פעמים בשבוע 70 ק״מ; עשוי להשתנות לכיוון ה 70 ק״מ עבור כל ימות החול, נסיעות בין עירוניות או משולבות, אם כי בפקקים ככל הנראה). מדי פעם אצטרך להסיע ארבע נפשות, אולם לעיתים *יחסית* רחוקות (קרי, פעם בשבוע - שבועיים). התקציב שלי הוא עד 40k, שיהיה ידני. חשיבות גבוהה לצריכת דלק טובה ואמינות, מאידך ביצועים פחות רלוונטי, מעוניין ״רק״ להגיע ליעד. בגדול את המחקר שלי עשיתי ואני נוטה לכיוון הספארק (מנוע 1.2, 82 כ״ס כמדומני - יחסית חזקה בקטגוריה, צריכת דלק לא רעה ולפי העדויות אפילו אמינה, ניתן להשיג בשנתון 2013 ואולי גם 2014), אך אשמח מאוד לשמוע דעות נוספות. חשבתי בזמנו על פיקנטו שאמורה להיות טובה (וד…
הודעה אחרונה מאת kingoftheroad123, -
מחלות של פג'ו 308? 1 2 3
מאת kamradkin-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 10.1 אלף צפיות
שלום לכולם, חיפוש מהיר מראה שאנשים לא ממליצים לרכוש את הרכב עקב בעיות אמינות, אבל אף אחד לא הסביר בצורה ברורה מה המחלות הנפוצות של הרכב (חוץ מהגיר המפורסם). מישהו יודע מנסיון אישי עם הרכב, רצוי דגם 2010 ומעלה? תודה!
הודעה אחרונה מאת save, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום! אני מעוניין לרכוש רכב שני עד 50 אלף, מה הרכבים הכי חסכוניים באוטומט שיש בתקציב הזה? השנתון לא משנה לי וגם לא משנה לי דיזל או בנזין. מעוניין בכמה דגמים שהם הכי חסכוניים בדלק בתקציב חלק אוטומט וחלק ידני ,למרות שמעדיף אוטומט וככה יעשה נסיעות מבחן ויחליט.
הודעה אחרונה מאת Arthur85, -
-
- 1 תגובות
- 523 צפיות
אני לפני הצבא והייתי רוצה המלצה לרכב ראשון שיוכל לסחוב טוב,יהיה די מהיר וגדול כמה שאפשר ביחס למחיר , השימוש שלי בו יהיה בעיקר נסיעה הלוך חזור לבסיס או לצאת עם חברים בסופשים . התקציב הוא בסביבות 20-25 אלף אפשר גם קצת לחרוג לדעתי.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
שלום אצטרך את עזרתכם לפני רכישה: 1. שברולט ספארק LTZ - איך הרכב בכללי ומאוד חשוב לי נושא האמינות! 2. מזדה 2 פיור וויט - איך הרכב בכללי ואיך מבחינת אמינות? 3. מזדה 2 פיור וויט מול ספארק LTZ - יתרונות וחסרונות, אמינות, ובקיצור מה הייתם לוקחים (תתעלמו מהמחיר) תודה!
הודעה אחרונה מאת Gal Or, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אשמח לחוות דעת לגבי הרכב הנל שלקחתי לבדיקה היה ליסינג בעבר יד 2 רוצה 27 אלף
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום הייתי רוצה לשתף אתכם התרשמות שלי מ 3 רכבים שהייתי רוצה לקנות ומה הדילמות שלי.... 1.שברולט ספארק חדשה בעד : מחיר , אוטומט , מאובזרת נגד: דלק ?? , שמירת מחיר ?? 2. סיאט איביזה 1.0 אוטו בעד : איכות , אמינות ?? , אמורה להיות חסכונית (לפי דברי הסוכנות קצת נשמע מוגזם 1:19 בין עירוני) , שמירת מחיר (ערך ??) נגד : קצת פחות מאובזרת , כל תוספת מחיר , מחיר הטיפולים ?? חלפים ?? שירות ?? 3 דאציה סנדרו דיזל בעד : מחיר , חסכון בדלק , מחיר חלפים + טיפול ? נגד : אמינות ??? (מנוע של פלואנס מוחלש) מה יהיה עם הרכב עוד שנה שנתיים ?? שבוע הבא אני הולך לנסיעת מבחן על הדאציה , כבר עברתי מ השברולט לדאציה ל סיאט ...קשה מאד להחליט הדרישות שלי הם פשוטות א…
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אבקש עזרה בבחירת רכב שישמש בעיקר לעבודה ולכן נחוץ סטיישן/5 דלתות עם בגז' גדול אילו אופציות הייתם ממליצים לבדוק?
הודעה אחרונה מאת ron_man, -
- 2 תגובות
- 629 צפיות
עכשיו יש לנו ג'יפ אמיתי, ומכיוון שלא נטחן סלעים בשנים הקרובות, אנחנו מחפשים משהו יותר פרקטי, אבל שלא נפחד להכנס איתו לשביל רגוע. כרגע אלו שני המועמדים העיקריים. מדובר על הצורה החדשה של שניהם (אזור שנת 2013). המחירים מאוד דומים. מצד אחד, הגודל של הסקודה מספיק לנו. מצד שני, בטיגואן מקבלים מנוע 2 ליטר חזק יחסית (צריכת דלק לא חשובה לנו, ניסע כ-7000 ק"מ בשנה) ויותר אוטו בשביל אותו כסף. נסעתי בשניהם. כרגע נוטה לכיוון הטיגואן. אשמח לדעתכם
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, מחפש רכב שניתן להכניס בו שני בוסטרים + כיסא תינוק במושב האחורי. התקציב הוא עד 80k וניתן למתוח אותומעד 90k עבור מציאה טובה. אני מתלבט בקונספט שבין משפחתית שנתונים 13-14. לבין רכב מנהלים או רכב 7 מקומות שנתונים 11-12. אשמח לשמוע דעות והצעות ולרכבים.
הודעה אחרונה מאת itaybo, -
- 3 תגובות
- 739 צפיות
אהלן, אני מחפש רכב מסגמנט מיני / סופר מיני במחיר 60k עם אפשרות לחריגה של 5k, מעדיף חדש אך אני מתאר לעצמי שניתן יהיה למצוא מציאות ברמה גבוהה יותר ביד 2. הדרישות העיקריות מהרכב הן: נסיעה עירונית בעיקר אך גם מעט בינעירונית עדיפות גדולה לגיר ידני בטיחות סבירה התנהגות כביש מהנה - עד כמה שניתן, לא מצפה ליותר מדי מדגמי מיני אבזור - מבחינתי כל עוד יש מזגן, חלונות חשמליים, רדיו ובלוטוס / aux זה מספיק. כמובן - אמינות, חסכונית בדלק, ואם אפשר נראית טוב. ובנוסף אבל זה רק בונוס - גחון גבוה יחסית (נכון לומר שזה פוגם ביציבות בפניות חדות?) דגמים שעניינו אותי - סלריו חדשה, פנדה משומשת ומעבר לזה - אני פתוח להצעות, אך מעדיף לא צרפתיות ולא שברולט ספארק. …
הודעה אחרונה מאת Amit Hershko, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 570 צפיות
כבר תקופה שאני עוד בחיפושים אחרי רכב שני לבית שישמש בעיקר את אמא שלי. נכון לעכשיו ירדנו מהמשפחתיות מהסיבה שסופר מיני תהיה יותר יעילה בתוך העיר, שאין צורך בכל הגודל שמציעות המשפחתיות ומבחינת עלויות נוכל לעלות קצת בשנתונים ואולי אפילו ליהנות מצריכת דלק עדיפה אז המטרה היא סופר מיני אוטומטית בלבד עד 30K ועל מציאה מעניינת אפשר למתוח עד 35K אבל זה הגבול. מה שחשוב לאמא שלי (לפי סדר עדיפויות) בטיחות אמינות תחזוקה זולה (טיפולים, חלפים) מראה מודרני כמה שיותר ותא מטען סביר ומעלה יהיו פלוסים אצלנו האפשרויות שחשבנו עליהם כרגע הם: פורד פיאסטה 1.4 סוזוקי סוויפט מאזדה 2 יונדאי i20 ניסאן מיקרה עד לא מזמן גם שברולט סוניק הייתה בתמונה אבל ה…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
רכב 7 מקומות
מאת nachuml- 4 תגובות
- 965 צפיות
שלום לכולם, קראתי כמה שרשורים על רכבי 7 מקומות והייתי שמח לשאול עוד כמה דברים. אנחנו מחפשים רכב 7 מקומות בתקציב של 30k. האם ישנם רכבים סבירים במחיר כזה? אם נדרש יכולים להעלות עד 50k. מחפשים כמובן בטיחות אמינות וכו', מעדיפים שכן יהיה מקום בבגאז. האם יותר חסכוני לקנות ב 50 ואז פחות לטפל או לקנות ב 30 ואז נדרש קצת יותר לטפל? כמובן ששמעתי רבות על מזדה 5, האם מומלצת במצב זה? שמעתי מחבר המלצה חמה ליונדאי טרג'ט, האם מישהו יכול לתת יותר מידע על הרכב הזה? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת nachuml, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 801 צפיות
שלום, כרגע אני רוכב על קטנוע וחושב לעבור לרכב. אני מחפש רכב לנסיעות בינעירוניות 17 ק"מ לכיוון (34 ק"מ הלוך חזור ביום). התקציב הוא עד 30k, כמובן ניתן להתגמש במידת הצורך. האופציה העדיפה עלי היא סוזוקי אלטו ידנית שנת 2010, אך החשש שלי הוא שהרכב לא מתאים לנסיעות בינעירוניות יומיומיות. אופציה נוסעת היא מאזדה 3 אוט' שנת 2010. אני לא יכול לנקוט בפרמטר ספציפי שחשוב לי, אולי אמינות ושיהיה סחיר לאחר תקופת שימוש של שנה-שנתיים. תודה.
הודעה אחרונה מאת Yoni93, -
-
מחליפה לגטס - 55K 1 2
מאת DorFaTAl-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, כרגע אני נוסע על יונדאי גטס 2007 אוט' עם 111,500KM , לא כזה הפריע לי הרכב כי הייתי נוסע 10 דק' לעבודה. בחודש האחרון עברתי למקום עבודה רחוק יותר, שעה נסיעה לכיוון 60KM ליום, מיותר לציין שאין שום נוחות ברכב הזה, וגם הדלק לא בשיא. כרגע אני מחפש לקנות רכב בתקציב של בערך 55K , חשבתי על פיאסטה ידנית. משום מה גם הוולוסטר הידנית (יודע שאין קשר בין הרכבים - עלות, גודל וכו') קפצה לי ואני שוקל אם באמת כדאי להשקיע עוד כסף בזה. חשוב לי שתהיה נסיעה נוחה וכמובן בגלל המרחק שהדלק יהיה חסכוני. פתוח לעוד רעיונות . אין לי בעיה עם ידני ואפילו יש קצת עדיפות זה. תודה מראש וחג שמח
הודעה אחרונה מאת DorFaTAl, -
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
לאון מהדור הישן יותר של 2002 -2005 טופ ספורט a3 alfa 156 mazda mx5 פגו 306 GTI או XSI civic VTI מי שמבין מהם משו מוזמן לכתוב ולעזור , תודה
הודעה אחרונה מאת fish, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 779 צפיות
אהלן, אני שוקל להחליף את האוטו במשהו יותר מעניין/איכותי/חדש, עדיין לא נסגרתי ממש על הכיוון שלי. התכלס הוא שקצת נמאס לי מרכב "איטלקי" כשם קוד לרכב שמתפרק בגיל לא סביר. היום יש לי מיטו 2010 (155 כ"ס) מצ'ופצ'פת קלות ל175 כ"ס, האוטו ממש כיפי, ונחמד אבל יש בו כמה דברים שמטריפים אותי, הוא לא נוח, הוא קשה לגמרי ולא נעים על במפרים שלצערינו הם חלק מהחיים שלנו, הפלסטיקה שלו עושה צרות, הצבע שלו במצב לא טוב ואני לא בטוח עד כמה בא לי לטפל בזה... אני שוקל להשתדרג לרכב אחר, קצת יותר חדש או קצת יותר מעניין, עדיין לא נסגרתי על כיוון ותכלס גם עדיין לא אגרתי את ההון הדרוש ככה שהשאלה פה היא עדיין די תאורטית. האידיאלי זה לקנות מיאטה, כי גג נפתח, כי הנעה אחורית, כי רכב כיף, הח…
הודעה אחרונה מאת oryo, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ערב טוב, אני מחפש לעצמי רכב ונתקלתי במשהו שמוצא חן בעיני אבל הרכב משועבד לבנק ולכן בעצם יש להעביר כסף ולחכות שהבנק יאשר שהרכב אינו משועבד יותר ע"מ להעביר בעלות, אני צודק? בתור קונה, איך אני עושה דבר כזה? נותן לאדם זר סכום של כמה עשרות אלפי שקלים ? האם זכרון דברים מספיק במקרה כזה? או שיש דברים אחרים שאפשר לעשות בשביל "להרגיע" אותי בתור קונה?
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מתוודה, מעולם לא נסעתי נסיעה של יותר מדקה על מנועי הטורבו הקטנים, אז אין לי נסיון איתם. 0-100 לא מעניין אותי. מה שכן מעניין זה תאוצות ביניים, וצריכת דלק בשיוט על 110-120. עד כמה מנועי הטורבו יהיו(אם בכלל ) יעילים יותר נגיד ממנועי 1.5 של סוויפט/מאזדה 2 או 1.6 של יונדאי I20? אשמח אם למישהו יש נסיון ישיר מול הרכבים שציינתי. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, שמתי לב שבמסגרת מבצע חבר יש את שברולט קרוז 5 דלתות ב99,900 במקום 126,900, בתוספת של מרימי שמשות ואיתוראן מתנה. אני מודע לכך שממש בקרוב (סוף 2016) יצא הדגם החדש של שברולט קרוז שאמור להיות מוצלח יותר. אבל עדיין מדובר כאן במנוע TSI והביקורות על הרכב בסה"כ חיוביות (למרות שלא מצאתי הרבה ביקורות על הרכב מיוני 2015 מאז שהתחילו לעבוד עם המנוע הזה). האם העסקה משתלמת? עד כמה מנוע ה-TSI הזה אמין? (אני מבין שהוא מיוצר בארה"ב ושונה משאר ה TSI של פולקסווגן) האם ידוע על בעיות מזגן כלשהן עם הרכב? אם יש פרטים שלא דייקתי, מתנצל מראש. עריכה: המטרה היא רכב ראשי למשפחה, זוג הורים + תינוקת חמודה, נסיעה של כ30 ק"מ ביום, סופ"ש בדרך כלל נסיעה מכפר סבא לקריות …
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
היי חבר'ה- חדש בפורום אני צריך יעוץ לגבי מה עדיף. אלו הדרישות: - אוטומט - מנוע שיחזיק את העליות של ירושלים 3-4 פעמים בשבוע למשך 4-5 שנים (מגיע מראשון לציון) - חסכוני בדלק ובאחזקה. ההתלבטות שלי היא בין 2 דגמים: 1) טויוטה יאריס 2013 (דגם סטייל), גיר אוטומט רציף, 80000 ק"מ, 1330 סמ"ק, 99 כ"ס. עלות של 56000 ש"ח בערך 2)סיטרואן C3 (דגם קומפורט PK) . שנת 2011 , 45000 ק"מ, 1600 סמ"ק, 120 כ"ס. עלות של 42000 ש"ח בערך. ההתלבטות היא האם ללכת על האמינות של טויוטה למרות שהסמ"ק הנמוך או ללכת על חוזק של הסיטרואן עם ידיעה שמדובר בגיר צרפתי ועלויות תיקון גבוהות? - תזכרו שמדובר על 3-4 פעמים בשבוע נסיעות לירושלים מראשון לציון.. רכב חזק וחסכוני יהיה מומלץ אשמח ל…
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 425 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- itsik170
- פריג'י
- sperial
- עוזי ל
- Be roo
- amosbmw
- Camaro 92
- om2
- RS
- Rongaflugen
- yoav911gt2
- אבי ים