Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מעוניין לרכוש רכב שני עד 50 אלף, מה הרכבים הכי חסכוניים באוטומט שיש בתקציב הזה? השנתון לא משנה לי וגם לא משנה לי דיזל או בנזין.

מעוניין בכמה דגמים שהם הכי חסכוניים בדלק בתקציב חלק אוטומט וחלק ידני ,למרות שמעדיף אוטומט וככה יעשה נסיעות מבחן ויחליט.

פורסם

איזה קטגוריה אתה מחפש?מיני או סופר מיני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

רכב מנהלים ישן, ב-50 אלף שח יהיה פחות חסכוני משמעותית ממשפחתית חדשה יותר, ומשמעותית במיוחד ממיני ידנית.

אם הפרמטר העיקרי שלך הוא חסכון בדלק (כפי שציינת בכותרת המקורית) רד מרעיון מנהלים ישנה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

חסכוני בדלק יכול להיות לא חסכוני במוסך, כך שאלא אם כן אתה נוסע הרבה, אולי זה ישתנה טיפה.

בכל אופן, ככל שהרכב גדול יותר, הוא כבד יותר וצורך יותר דלק כדי לזוז.

רנו פלואנס דיזל נכנסת לדרישות שלך. כמובן שזו דוגמא אחת.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

טויוטה פריוס 2008-2009 תתאים מצויין לדרישות שלך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עד כמה אתה שונא את הרכב.

אני בספק אם הדור השלישי עם מנוע 1.8+חשמל (136 סוס) נכנס לך בתקציב, לדעתי תיאלץ "להסתפק" בדור השני עם מנוע 1.5 (יחידת הנעה דומה לזו שביאריס HSD היום).

פורסם

בזהירות, המון זהירות, האוטו שיענה על הדרישה שלך יכול להיות פיג'ו 508.

במגרשים של חברות הליסינג יש כאלה, במחירים מצויינים, חפש את זה עם ההיסטוריה והטיפולים הכי נכונים.

המנוע 1.6 ליטר שאינו חף מבעיות ידועות ומוכרות, ולכן חשובה מאוד היסטוריית הטיפולים.

אם התגברת על החשש ואתה מטפל ברכב כל שנה / 10,000 ק"מ - אתה מוצא את עצמך עם רכב נוח מאוד, מרווח מאוד, ובנהיגה רגועה גם יהיה חסכוני.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
הונדה סיווק 2008 ,1800 ,כל התוספות עולה כ-50000.

הונדה סיביק זה רכב משפחתי ולא מנהלים.

אם כבר התכוונת להונדה אקורד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לאקורד יש מנוע מצוין אבל הוא ממש לא חסכוני ולא מפנק. מצטרף להמלצה על 508. מכונית מרווחת, נוחה, זריזה וחסכונית.

פורסם (נערך)

אם נסגרת על רכב מנהלים: בתקציב הנ"ל יש לך יפניות למינהם כגון אקורד 08 אולי אפילו בצורה החדשה, טויטה קאמרי, ניסן מקסימה, אבל זה רכבים מתבגרים כמובן, במידה והשנתון המתקדם יותר חשוב לך על הצרפתיות: פיג'ו 508 אופציה מעולה, סיטרואן c5 בצורה החדשה, ואם אתה רוצה רכב בשנתון גבוה יחסית ולהשאר עם עודף לך על פיג'ו 407 בדגם המפואר. במידה ומשפחת vag גם קרצה לך, פאסט יכולה להיות אופציה, אודי A4.

רכבי המנהלים מקבלים מונעים גדולים ואכלנים במיוחד, אז במומצע 1:10 זה הכי טוב שתוכל להפיק מרכבים כאלה.

עריכה אחרונה על ידי Arthur85

BESTRONG BEbeautiful BEYOU

• תוכן חדש...