Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי , גם לי יש הזמנה פתוחה על סופרב ואני לא שמעתי על זה לכן שאלתי.

וכן יש להם מועד הספקה והוא עומד כרגע על יוני 2017.

2017 Type R

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הבנתי , גם לי יש הזמנה פתוחה על סופרב ואני לא שמעתי על זה לכן שאלתי.

וכן יש להם מועד הספקה והוא עומד כרגע על יוני 2017.

תתקשר לסוכן ותשאל אותו לגבי ה"פיצוי"

פורסם

הייתי בסרט הזה לאחרונה, אתה מוזמן לקרוא את כל האפיזודה כאן.

הפורסטר מרגישה כמו אוטו מלפני 10 שנים - או יותר. חקלאית משהו. גם לא גדולה במיוחד.

האאוטבק מגניבה וענקית. נפסלה בגלל שילוב גיר-מנוע לא מוצלח וקצת חוסר עידון בקצוות, אבל זה אוטו מרשים מאוד בלי ספק.

שכח מהמאזדה 6, ההתנהגות בסדר אבל המנוע והגיר קטסטרופליים - מנוע עם אפס מומנט בסל"ד נמוך וגיר עם יחסי העברה משונים מאוד (ארוכים, עם חורים, כאילו לקחו גיר 4 הילוכים וסתם זרקו פנימה עוד שניים). היא גם די מדכאת מפנים, למרות שזה היה לפני מתיחת הפנים האחרונה. הייתה לי למשך חודש. קרא כאן.

בסוף בחרתי בסורנטו, ואני לא מצטער לרגע. אמנם זו הדיזל היקרה יותר, אבל תא נוסעים איכותי ופנטסטי, ניהוג לא רע (דורש קצת הסתגלות), ים של מקום וככלי להסעת המשפחה אין שני לו. למעשה, הקילומטראז' שלי עלה ב50% על הצפוי פשוט בגלל שכיף לי (ולמשפחה) לסוע למקומות. לקפוץ (מגוש דן) לצהריים באיזו חווה בנגב? למה לא... אני ב10,500 ק"מ אחרי ארבעה וחצי חודשים, וזה למרות שכל הנסיעות שלי לעבודה מסתכמות ב35 ק"מ ביום בלחץ (ושבועיים הייתי בחו"ל).

אני חייב להודות שהיה לי יותר קשה לבחור בה אם היה מדובר בגרסת הבנזין. הדיזל נוסעת מעולה, הבנזין קצת פחות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

היי,

תודה. נהגתי עם הסורנטו והוא אחלה. ספויילר אחד - הכפתורים של המזגן מזכירים i30-2008 אבל בקטנה. מחכה לנהוג על הפאסאט והאאוטבק. הפתעה קטנה- נהגתי על הספורטאז' 2 ליטר המפוארת, הכילה איכשהו את שלושת מושבי הילדים, מנוע מרגיש זריז והגיר חלק, מושבי עור חום נעימים וגג שמש פנורמי / סאנרוף = אטרקציה לגנון שיש לי מאחור. רק תא המטען קטן יחסית. מולטימדיה נחמדה והגוונים בפנים מסתירים את הפלסטיקה הקשיחה. עוד אופציה.

פורסם

שמע אתה מפוזר שחבל על הזמן [emoji2]

לא חשבתי שספורטאז׳ זו אופציה עבורך.

אגב מושבי העור הנעימים מאווררים? כי אם לא, הם יהיו רחוקים מאוד מנעימים אחרי שעה בשמש ישראלית.

פורסם

אני דווקא לא רואה סיבה שלא לשקול גם את הספורטאז'. עם המגוון שיש עכשיו, קשה לבחור מכונית לפי תצורה קבועה - אפשר לבחור סתם את מה שעושה לך את זה.

אם מושבי העור בספורטאז' הם כמו אלו של הסורנטו (מחוררים בלי אוורור), אז דווקא משום מה הם מאוד נעימים גם בקיץ ואין בעיה של חום (ואני שונא מושבי עור בדרך כלל).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

פר הגדרה אני שונא מושבי עור (אפילו יותר מזוג קינג) . אבל אלו ממש נעימים ולא גורמים לגרוד או הזעה. אכן כמו שבסורנטו, רק בחום בהיר. בכל מקרה יש לי חניה פרטית מקורה בבית ובמשרד, אז זה לא אישיו.

וכן, אני מפוזר ומשום כך אני כאן ומנסה ללמוד מה 'שרוטים' כמוני עשו/עושים בזמן התלבטות כזאת. עד כדי כך הסופרב סגרה כל כך הרבה פינות בכזאת קלות שקשה למצוא מחליפה בקלות. כולן תהיינה סוג של פשרה, השאלה רק על מה מתפשרים. למשל, נהגתי על מאזדה 6 סדאן, ולא ידעתי שלסטיישן יש כיול גיר שונה. מכל מלמדי השכלתי. תודה

פורסם

רציתי להעלות עוד אפשרות: טיגואן החדשה שאמורה להגיע בספטמבר.

היום אני בעל סופרב. חיפשתי להחליף את הסופרב. האפשרות הראשונה היתה הטוסון. מאחר ודגם ה-1.6 טורבו לא יגיע, האפשרות הבאה היא הטיגואן.

השאלה מה יהיה המחיר ומהן רמות הגימור שיגיעו לארץ.

אני אישית לא מוכן להתפשר על בטיחות.

פורסם

דוקא הספורטאז' הוא זה שמצוייד לעייפה במערכות בטיחות מתקדמות (לדעתי הכי הרבה בסגמנט זה), הייתי בכיף ממתין לטיגי, אבל רק אלוהים יודע איזה מחיר ישחילו לו בצ'מפיון. רמז - במשך שנים הוא תומחר בגרסת הכניסה כ 20 אלף יותר מהמתחרים. שלא נדבר שמחיר וואגיות בתפעולי הוא פשוט אסון.

פורסם

לגבי הספורטאז', אכן זהו הרכב המועדף מבחינת מערכות הבטיחות, אבל אם מכניסים למשוואה גם חווית נהיגה מגיעים לדגם GT שעולה 185k.

זהו מחיר יקר מאוד לפלח זה של רכבים.

ככל הנראה, תימחור הטיגואן, יהיה יקר יותר.

לדעתי האישית, יהיה שווה את המחיר.

• תוכן חדש...