Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן המאזדה 6 נבדקה ונמצאה ממש בסדר גמור. אשקול אותה ברצינות אם לא אמצא משהו עם טיפה יותר מחץ. תודה.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תא המטען של ה6 סטיישן מתאים לך? אז הדרישות שלך צנועות באופן יחסי. אני התאכזבתי ממנו.

Sent from my GTI-9500 using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

זה לא משנה 450 או 550 ליטר כי בתצורת הסטיישן יש את כל החלל למעלה ואת האפשרות לקפל את המושב האחורי ולהעמיס

פורסם (נערך)

הציעו לפותח השרשור את ה508 כבר פעמיים-שלוש במהלך השרשור (הלא ארוך במיוחד...), והוא כבר הסביר שלא אוהב את העיצוב.

מאליבו לא תתאים לו כי הבגאז׳ לא גדול, ולא שימושי, וזה משהו שחשוב לו.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

אכן. תא המטען חשוב מאוד, המאליבו אחלה ואפילו נראה לי שעדיין אפשר להשיג את ה 2 ליטר טורבו בליסינג אך חסרת מטען.

נהגתי על הפורסטר והתאכזבתי תוך דקה וחצי מתיבת ההילוכים של מכסחת הדשא, חבל, האוטו מרווח ונוח אבל עגלה צווחנית כמו האאוטלנדר. שבוע הבא על הפאסאט ובעוד שבוע וחצי על האאוטבק. כמו כן הוזמנה נסיעת מבחן על הסורנטו. אם לא תהיה כאן מועמדת ראויה, אתחיל כבר לחשוב על מיניוואן. אם היה smax בכלל לא היה כאן שרשור.

פורסם

אם השאלה היא "מחליפה לסופרב" את התשובה היא הפאסאט.

אם השאלה היא מה עונה על הדרישות שלך, אז תלוי כמה חשוב לך הרבה מקום. אאוטבק וסורנטו יתנו יותר מקום.

אני מחליף לאבא שלי מונדיאו לפאסאט במקום לחכות לסופרב

פורסם

ציפור לחשה שסקודה נותנים הנחה של 2000 שח כל חודש שהרכב לא מגיע, עד לסכום של 10k

( מדובר על רכב שהובטח באוגוסט)

סתם לידיעה

פורסם

הפאסאט ללא ספק עולה על כל החלופות האחרות שהזכרת ולטעמי היא ממש לא ברת השוואה.

ישיבה של כמה דקות בתא הנוסעים ובוודאי נהיגה ימחישו לך, אני מאמין, את ההבדל הרב באיכות ובחוויית הנהיגה בין רכב גרמני מתקדם לסתם עוד רכב חביב ואם מרחבי המטען מטרידים אותך, הסטיישן מהווה פתרון מעולה.

פורסם
ציפור לחשה שסקודה נותנים הנחה של 2000 שח כל חודש שהרכב לא מגיע, עד לסכום של 10k

( מדובר על רכב שהובטח באוגוסט)

סתם לידיעה

מאיפה מגיע המידע הזה ? אשמח למקור.

2017 Type R

פורסם

קרוב משפחה שהזמין ורצה לבטל - הם לא יודעים מתי יגיע והם לא יכולים להתחייב

יכול להיות גם עיקוב של מספר חודשים גדול

• תוכן חדש...