Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעקבות ההודעה מצ'מפיון לחברת הליסינג שלי שמרבית הזמנות הסופרב נדחות למועד לא ידוע ( לא מתחייבים על יולי 2017 ), אני יוצא לחיפוש נוסף והרבה יותר קשה. הרבה שיקולים על הפרק ואני לא סגור על עצמי. זוהי הרשימה הסופית, אין לכם מה להציע. אז האופציות הן כדלקמן לפי השיקולים הבאים: הסקודה נתנה קרוזר לכבישים מהירים, מנוע 1.8 בריא ובועט, רחבה ל 3 מושבי ילדים ועם תא מטען ו 5 דלתות שניתן להעמיס עליהם כמעט כל דבר. עכשיו לך תמצא לזה תחרות.

המועמדים / דות:

פאסאט 1.4 או 1.8 ממתין לנסיעת מבחן, חסרה דלת חמישית לשלמות. אבל ממש חסרה.

סובארו B4 מאובזרת - פשוט מפתיעה ומצויינת, תיבה רציפה שמרגישה כמו פלנטרית, מחיר נהדר, עונה על הכל. תא מטען נמוך ורחב, המכשול היחידי כאן.

סובארו פורסטר X - פשרה בנושא נהיגה(עגלה?) לטובת משפחתיות. ממתין לנסיעת מבחן.

קיה סורנטו - נהדר, קצת חושש טיפהל'ה לצאת מאזור הצניעות.

סובארו אאוטבאק- ממתין לנסיעת מבחן וחושש קצת כמו הסורנטו - לא הכי צנוע. כמובן שהכל במונחים שלי.

קצת לא בטוח ואשמח לפידבאקים. הרכב בליסינג תפעולי מלא.

תודה

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה, בכל הפורום אין קורא אחד עם פאסאט, B4, פורסטר, אאוטבאק או סורנטו שיכול לתת מילה בעד או נגד? ניסיון עם הרכבים? מידע? בסופו של דבר אחליט לבד אבל אשמח לקצת פידבאקים ממי שמכיר.

תודה

פורסם

הפאסאט תהיה הכי זריזה עם מנוע 1.8 ובאיכות הכי גובהה ומבפנים ה B4 החדשה והאוטבק הם רכבים מצוינים עם איכות חוים יחסית טובה ומאוד אמינים

בניגוד לפאסאט הם יהיו פחות חסכוניים

זה מאוד תלוי למה אתה צריך את הרכב

האוטבק לפי דעתי נותן קצת מהכל ויכול גם להיכנס לשטח

הפורסטר באמת קצת עגלתית

פורסם

מהרשימה שלך הפסאט היא הכי קרובה לסופרב ומדובר ברכב מאוד מרשים, מרווח ונוח. אני אוהב את הנסיעה המרוסנת והלא מתנדנדת ואת תא הנוסעים הנאה.

את הסובארו לא יצא לי לנסות אבל בין ה-B4 והאאוטבק הייתי מעדיף את האאוטבק, תא המטען הרבה יותר שימושי (עושה רושם שזה ממש חשוב לך) והאפשרות הזאת לרדת לשביל עם פחות חששות לפגושים ותחתית הרכב היא תמיד נחמדה.

פורסם

תודה. אין שום ביקוש ליכולות שטח. תא המטען אכן חשוב מאוד בגלל שימוש כמעט שבועי במהלך הקיץ שכולל לא מעט קמפינג ואת כל הבית על הרכב. והיכולת להעמיס דברים אינה מובנת מאליה. דוגמאות: אקווריום ענק, הליכון בגודל מלא, ריהוט ומה לא.

פורסם

אם צריכת דלק לא חשובה , אני חושב ששני המתמודדים הראוים פה הם סורנטו ו פאסאט.

סורנטו יהיה יותר שימושי מבחינת תא מטען אך חלש יותר והרבה פחות זריז וכמובן הרבה פחות איכותי.

פאסאט הכי קרוב ליוקרה שתקבל מהרשימה הזאת , חווית נהיגה ושיוט כמה רמות מעל כל השאר כמו גם איכות החומרים , תא מטען כאמור פחות פרקטי.

באופן אישי פאסאט 1.8 זאת הבחירה שלי מהרשימה הנ"ל.

2017 Type R

פורסם

הפיג'ו תישקל רק בגרסת הסטיישן, וכמו שראיתי אותה - למעצב שלה היו מחשבות אובדניות קשות. האוטו פשוט מכוער מאחורה ולא יבוא בסף חנייתי (:-

פורסם

אני יכול לכתוב על האאוטבק.

עם האחרים אין לי ניסיון מספק או בכלל.

אני אגע בכמה נקודות. אם פיספסתי משהו, ציין ואשלים.

תא מטען - גדול ושימושי. סף הטענה נוח. ספסל אחורי מתקפל לרצפה עם חלוקה 1/3 2/3. דלת אחורית נפתחת ונסגרת חשמלית. מצאתי את הפונקציה שימושית מאוד. חסר שקע טעינה בתא המטען וזוית הפתיחה המקסימלית של הדלת טיפה מוגבלת במצבים מסויימים.

מנוע - 2.5 ליטר. נעים וחלק אך חסר תחושת מחץ. בהתחלה הוא הרגיש לי ממש חלש (הרכב הקודם עם 2 ליטר של vag) אחרי שהתרגלתי, הוא מושך בסדר אך הכל מרגיש אנמי. הרעש שלו נוכח בתא הנוסעים. אני מוצא בזה יתרון

גיר- רציף, אך לא מרגיש כזה אלא תחת מאמץ. רוב הזמן התחושה דומה לפלנטרי ואפילו מזן מוצלח. התגובה שלו לא רעה והרכב נשמר בתחומי סל"ד יעילים יחסית, בהתחשב באופי הנהיגה.

מרחב- מעולה. ציינת 3 כיסאות בטיחות. לא רואה בעיה להכניס אותם. תחושת המרחב מקדימה ומאחור פשוט מצויינות. מאידך, הרכב ארוך מאוד. סרחי העודף מלפנים ומאחור עושים את שלהם, ומצאתי את הנתון הזה מפריע לעיתים בערים הגדולות.

אבזור- מכובד. עור, גג, דלת חשמלית, קרוז ועוד רשימה ארוכה. חסרים חיישן גשם וחיישן אורות. מחסור נרשם גם ברשימת אבזור בטיחותי ארוכה עמה הרכב נמכר בחו"ל.

גימור- האאוטבק חף מתחושת פרימיום. גם בחוץ וגם בפנים. סתם סובארו סטיישן. אין סיכוי שתקבל קריצות, אגודלים מונפים או פרצי הורמונים בלתי נשלטים כמו במותגים אחרים. רעשי מנוע כאמור נוכחים. גם רעשי רוח במהירות גבוהה. אין דלתות כבדות שמרגישות מוצקות או תא כפפות שנסגר ברכות. מצד שני הכל במקום, לא מקרקש, לא נושר ונראה שיחזיק במצב הזה עוד זמן רב

סה"כ קניה מוצלחת למדי. במקרה של רוכש פרטי קיימת האחריות ל5 שנים, אך נשמע שאצלך זה רלוונטי פחות.

Sent from my GTI-9500 using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

מעולה! תודה רבה לך. תוכל להגיד בבקשה איזה מודל הרכב, כמה זמן הוא אצלך? לפי המנוע והתיבה זה הדגם האחרון. האח הסאדני שלו B4 כרגע אצלי ומרגיש מספיק חזק. אולי באמת זה ירגיש יותר טוב. שבוע הבא אנהג על הפאסאט שתזכיר לי קצת מנשכחות ה TSI-DSG שאני אוהב, אך עדיין, אם הוא ייסע בסדר אז אקח כי תא המטען והמבנה הסטיישני הוא נורא נורא חשוב לי.

פורסם

מודל 2015. חוגג שנה בתחילת יוני.

Sent from my GTI-9500 using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

נשאלת השאלה למה לעזאזל לא מייבאים את הפאסאט סטיישן? זו התצורה הכי נמכרת שלה באירופה, הכי שימושית, ונראית נהדר. אני גם די בטוח שהדורות סטיישן הקודמים יובאו לפה (אם כי לא האחרונה).

a699c9540e7c4ffd88ccf508d93c68b5.jpg

• תוכן חדש...