Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע איזה מחיר יהיה לטיגואן החדש, אבל סביר שלא זול מהנוכחי שמתחיל ב-170K ש"ח עבור מנוע 1.4 ליטר, הנעה קדמית.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אף אחד לא אמר שהטיגואן ימכר במחיר "מציאה".

ספורטאז GT וטויוטה ראב 4 היברידית נמכרות גם הן במחירים גבוהים (185k ו-190k, בהתאמה).

למרות שמדובר בקטגוריה של ג'יפונים, השונות במחיר מאוד גבוהה.

לצורך הפחתה במחיר והשוואה עם מחיר משפחתית סטנדרטית מייבאים ארצה דגמים ברמת איבזור עלובה ומנועים חלשים. כאשר מדובר בדגמים "חזקים" יותר המחיר עולה.

פורסם
התא נוסעים של הספורטאז נותן תחושה זולה,והרכב צפוף מקדימה,אני לא אהבתי בכלל.

אז זהו שלא. דגם ה EX עם ריפוד בהיר נותן תחושה טובה. נכון שחלק מהמשטחים שהיית מצפה שיהיו רכים, הם קשים, אבל עדיין מרגישים טובים. פקדי המזגן והמולטימדיה עומדים באותה שורה. לעומ"ז דגם האורבן ממש משדר "חסכו עלי אחי, קח אותי בקבוצה 2 בליסינג" (:-

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

עדכון;

בקיצור, לאחר שהפאסאט נפסלה רק מעצם היותה סדאן (מכונית נהדרת), הסורנטו והאאוטבק מצויינות אך נראות קצת מוחצנות מידי (לטעמי האישי בלבד), ובשילוב מערכת הבטיחות לבלימה עצמית ( כמו בסופרב) ותיקון נתיב, נראה שבהתלבטות הסופית אלך על הקיהספורטאז' EX 2.0 . בחישוב מושכל זוהי החבילה הטובה בשבילי ובשביל משפחתי. אני עדיין רוצה בלב להזמין את האאוטבק, אך עצם העובדה שמערכות הבטיחות המובנות ברכב שאיתן הוא משווק בחו"ל - הוסרו ע"י היבואן הטאמע, וב 200 אש"ח עדיין חסר מלא אבזור - הוא נפסל סופית. בספורטאז' הדגם הרובוטי אחלה אך בגלל שאני הולך לגרור איתו לא מעט, ובמשקלים לא קטנים, אני מעדיף את הגיר הפלנטרי. אז בערך ב 180 אש"ח (כולל וו גרירה, וחיישני רוורס שמובנים רק ברובוטי), זה מה שמקבלים. אני ממתין לאישור דגם וגוונים ומקווה שהרכב הזה אכן יגיע בחודשיים הקרובים.

תודה לכולם ול YNV שנתן אינפוט והראה נכונות לעזור בעניין הסובארו הרבה מעבר למצופה.

כשיגיע האוטו נקנה אבטיח (:-

עריכה אחרונה על ידי Achtung
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רוברט צודק , אני גם קיבלתי טלפון מהם שאפשר לפתוח הזמנות (למרות שכבר הייתה לי אחת פתוחה אבל ליוני 2017).

במקרה שלי הודיעו לי שהגרסה הספציפית שלי תהיה זמינה בדצמבר.

אם אתה יכל לחכות לדעתי זאת הקניה הכי טובה בסגמנט הזה.

2017 Type R

פורסם
עדכון;

בקיצור, לאחר שהפאסאט נפסלה רק מעצם היותה סדאן (מכונית נהדרת), הסורנטו והאאוטבק מצויינות אך נראות קצת מוחצנות מידי (לטעמי האישי בלבד), ובשילוב מערכת הבטיחות לבלימה עצמית ( כמו בסופרב) ותיקון נתיב, נראה שבהתלבטות הסופית אלך על הקיהספורטאז' EX 2.0 . בחישוב מושכל זוהי החבילה הטובה בשבילי ובשביל משפחתי. אני עדיין רוצה בלב להזמין את האאוטבק, אך עצם העובדה שמערכות הבטיחות המובנות ברכב שאיתן הוא משווק בחו"ל - הוסרו ע"י היבואן הטאמע, וב 200 אש"ח עדיין חסר מלא אבזור - הוא נפסל סופית. בספורטאז' הדגם הרובוטי אחלה אך בגלל שאני הולך לגרור איתו לא מעט, ובמשקלים לא קטנים, אני מעדיף את הגיר הפלנטרי. אז בערך ב 180 אש"ח (כולל וו גרירה, וחיישני רוורס שמובנים רק ברובוטי), זה מה שמקבלים. אני ממתין לאישור דגם וגוונים ומקווה שהרכב הזה אכן יגיע בחודשיים הקרובים.

תודה לכולם ול YNV שנתן אינפוט והראה נכונות לעזור בעניין הסובארו הרבה מעבר למצופה.

כשיגיע האוטו נקנה אבטיח (:-

לא הבנתי.

אם אתה רוצה דווקא גיר פלנטרי, איך שקלת מלכתחילה סופרב?

(ולא - אל תענה לי שהגיר הרטוב של פולקסווגן אמין להערכתך מזה של יונדאי-קיה)

פורסם

גם הזמנות לנובמבר דצמבר זה עדיין לחכות 5-6 חודשים. נראה לי ארוך מאוד.

מה גם שלקראת סוף השנה לרוב המחירים יורדים כדי לחסל מלאי של 2016 ולפנות מקום ל 2017.

לאיזה מחיר מתחייב מי שמזמין עכשיו?

למה מתחייב היבואן אם הוא לא עומד בלוחות הזמנים?

פורסם
לא הבנתי.

אם אתה רוצה דווקא גיר פלנטרי, איך שקלת מלכתחילה סופרב?

(ולא - אל תענה לי שהגיר הרטוב של פולקסווגן אמין להערכתך מזה של יונדאי-קיה)

הסופרב כמשפחתית שווה את הויתור על גרירת משאות של יותר מ 750 ק"ג. כשבלית ברירה מתפשרים על ג'יפון, אז לפחות שינוצל כמו שצריך. כמו כן הרכב בליסינג תפעולי.

בעניין האספקות:

יש לי תחושה שהיבואן הממש לא אלוף והטאמע דחה המון הזמנות לליסינג בשביל שיוכל למכור אותן במגזר הפרטי. Zevvell.

• תוכן חדש...