Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

שמתי לב שבמסגרת מבצע חבר יש את שברולט קרוז 5 דלתות ב99,900 במקום 126,900, בתוספת של מרימי שמשות ואיתוראן מתנה.

אני מודע לכך שממש בקרוב (סוף 2016) יצא הדגם החדש של שברולט קרוז שאמור להיות מוצלח יותר.

אבל עדיין מדובר כאן במנוע TSI והביקורות על הרכב בסה"כ חיוביות (למרות שלא מצאתי הרבה ביקורות על הרכב מיוני 2015 מאז שהתחילו לעבוד עם המנוע הזה).

האם העסקה משתלמת?

עד כמה מנוע ה-TSI הזה אמין? (אני מבין שהוא מיוצר בארה"ב ושונה משאר ה TSI של פולקסווגן)

האם ידוע על בעיות מזגן כלשהן עם הרכב?

אם יש פרטים שלא דייקתי, מתנצל מראש.

עריכה:

המטרה היא רכב ראשי למשפחה, זוג הורים + תינוקת חמודה, נסיעה של כ30 ק"מ ביום, סופ"ש בדרך כלל נסיעה מכפר סבא לקריות או לצפון.

לא יהיה רכב נוסף, אני נוסע עם אופניים חשמליות לעבודה בדר"כ אז מתחלקים עם הרכב.

הכוונה היא להישאר עם הרכב לפחות 3 שנים ולאחר מכן למכור אותה, מעוניין ברכב אמין, בטיחותי, שיודע להאיץ כאשר רוצים לעקוף, תא מטען נדיב, מקום לרגליים מקדימה (אני 1.87 ואישתי 1.70) ומקום מאחורה לסלקל+בוסטר (מתוך מחשבה לעתיד)

עריכה אחרונה על ידי nimrodsv
פורסם

TSI זה השם של מנועי פולקסווגן וחברות הבת שלה בלבד, לא רלוונטי לGM.

ה1.4 טורבו של GM פה עוד מ2012.

חפש סיכומי אחזקה של קרוז טורבו ואסטרה טורבו בפורום , אסטרה בטוח יש.

פורסם

הכל ממבט אישי. מזגן בסדר, אך לא עושה -30 ברכב. טיפולים במורשה בין 600-1000 (קטן/גדול). צריכת דלק 1/10 בכל תקופה( 90% מזמן בעיר, נסיעות קצרות), בעירוני בלבד יוצא לי 1/7.5. עד כה אין שום תקלות/בעייות, חוץ ממצבר מת לאחר פירוק מלא, בהשמתי.

P.S. במוסך פת תיקבל גם שטיפה חינם והעברת טסט :-)

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

מתנייד עכשיו על קרוז 2015 כרכב חליפי. מנוע טורבו 140 כ"ס. סך הכל הרכב הפתיע אותי לטובה, אולי בגלל רמת צפיה נמוכה. שקט מאוד וזריז יחסית. לא נופל מיונדאי ממוצעת. צריכת דלק סטנדרטית. את המחיר של מתחת ל100,000 ש"ח למי שאין רמת צפיה בשמיים הוא בהחלט שווה.

פורסם

הכוונה היא להישאר עם הרכב לפחות 3 שנים ולאחר מכן למכור אותה, מעוניין ברכב אמין, בטיחותי, שיודע להאיץ כאשר רוצים לעקוף, תא מטען נדיב, מקום לרגליים מקדימה (אני 1.87 ואישתי 1.70) ומקום מאחורה לסלקל+בוסטר (מתוך מחשבה לעתיד)

יש לי היכרות עם הקרוז הקודמת (לא הטורבו) הרכב הרגיש מעט כבד אבל לגבי מרחב פנימי לא תהיה לכם בעיה לדעתי, כדאי לשבת ולהתנסות. בעיה אחת יש לי עם מה שאמרת שזה להישאר עם הרכב 3 שנים ולמכור. בשלוש שנים הראשונות הרכב סופג את ירידת הערך הגדולה ביותר. עכשיו ניזכר שמדובר בקרוז שהמחיר שלה ביד שניה חלש בטירוף, לא יודע להגיד למה (על פניו רכב מוצלח) ובנוסף שנת דגם אחרונה, אתה מדבר על ירידת ערך באחוז גבוה מאוד, תסתכל ביד 2 כמה נמכרת קרוז בת 3.

פורסם

הכל טוב ויפה. קח בחשבון שבעוד שלוש שנים הרכב יהיה שווה מחצית מערכו ואף פחות מכך. המחיר המלא 126900 הוא וירטואלי לגמרי, ואני בספק אם ישנו לקוח כלשהוא ששילם את המחיר הזה. המחיר בפועל בסוכנות לפני מבצע "חבר" הוא בערך 105000 ש"ח. זאת מעבר לעובדה שבתוך מבחר דגמי הקרוז דגם 5 הדלתות הוא הכי פחות פופולארי. זאת מעבר לעובדה שבעוד כשלושה חודשים יוחל בשיווק דגם חדש לגמרי ומתקדם הרבה יותר, דבר שספק אם יעשה טוב לשוק הגרוע ממילא של הקרוז.

אם כבר קרוז - לדעתי רק סטיישן, היא גם הגירסה ששומרת על ערכה בצורה הטובה ביותר והיא גם הפרקטית מבין דגמי הקרוז (לדעתי).

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לאחר מחשבה מעמיקה יותר נראה שאם כבר אני הולך על שברולט קרוז אז עדיף כבר אופל אסטרה.

אפשרות נוספת זה קיה סיד אם אני מוכן לוותר על הטורבו.

שברולט קרוז בת שנתיים שלוש היא באמת זולה בהרבה מהמחירון מה שגורם לי לחשוב פעמיים על העניין (כנ"ל גם לגבי האסטרה).

מכיוון שפתחתי את הנושא על השברולט אני חושב שאפשר לסגור את הטרד הזה,

תודה לכל העוזרים !

פורסם
לאחר מחשבה מעמיקה יותר נראה שאם כבר אני הולך על שברולט קרוז אז עדיף כבר אופל אסטרה.

כנראה שלא חשבת מספיק עמוק, כי המשפט הזה לא הגיוני בעליל... [emoji2]

• תוכן חדש...