Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר תקופה שאני עוד בחיפושים אחרי רכב שני לבית שישמש בעיקר את אמא שלי. נכון לעכשיו ירדנו מהמשפחתיות מהסיבה שסופר מיני תהיה יותר יעילה בתוך העיר, שאין צורך בכל הגודל שמציעות המשפחתיות ומבחינת עלויות נוכל לעלות קצת בשנתונים ואולי אפילו ליהנות מצריכת דלק עדיפה :wink:

אז המטרה היא סופר מיני אוטומטית בלבד עד 30K ועל מציאה מעניינת אפשר למתוח עד 35K אבל זה הגבול.

מה שחשוב לאמא שלי (לפי סדר עדיפויות)

• בטיחות
  • אמינות
  • תחזוקה זולה (טיפולים, חלפים)

מראה מודרני כמה שיותר ותא מטען סביר ומעלה יהיו פלוסים אצלנו :wink:

האפשרויות שחשבנו עליהם כרגע הם:

פורד פיאסטה 1.4

סוזוקי סוויפט

מאזדה 2

יונדאי i20

ניסאן מיקרה

עד לא מזמן גם שברולט סוניק הייתה בתמונה אבל החלטתי לרדת ממנה אחרי קצת קריאה של מבחנים באינטרנט ותגובות לא ממש אוהדות של חברי פורום בנושאים אחרים שנפתחו, אם מישהו חושב שהיא תתאים מוזמן להציע :-)

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

צריכת דלק הולכת לטובת המיקרה.

ליונדאי תא המטען הגדול ביותר ,הסוויפט תהיה כנראה הכי חסכונית , לפיאסטה ולסוויפט (שנתון 11-10) יש שבע כריות אוויר.

לפחות מהנהיגה שלי על הסוניק סדאן , לא יכול להמליץ עליה. אמנם שיפור מורגש בהחלט מהפח אשפה הנקרא אבאו ביג , אבל האוטו מקפץ ורוכן יותר מדיי בצורה מורגשת.

פורסם

לגבי המזדה 2 תיקח רק את רמת גימור הדינמיק,כי בפשוטה שנקראת אקטיב יש רק 2 כריות אוויר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טוב הסוניק ירדה מהפרק

ההתלבטות האמיתית שלי היא בין פיאסטה לבין מיקרה כשהפיאסטה מובילה אצלי

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

הפיאסטה נוחה יותר עם איכות חומרים עדיפה.

למיקרה יתרון בצריכת דלק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...