Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, אני מחפש לעצמי רכב ונתקלתי במשהו שמוצא חן בעיני אבל הרכב משועבד לבנק ולכן בעצם יש להעביר כסף ולחכות שהבנק יאשר שהרכב אינו משועבד יותר ע"מ להעביר בעלות, אני צודק? בתור קונה, איך אני עושה דבר כזה? נותן לאדם זר סכום של כמה עשרות אלפי שקלים ? האם זכרון דברים מספיק במקרה כזה? או שיש דברים אחרים שאפשר לעשות בשביל "להרגיע" אותי בתור קונה?

פורסם

במידה ובעל הרכב לא יכול לכסות את ההלוואה על הרכב מכיסו, הבנק יכול להפיק מכתב כוונות בו הוא מתחייב להסיר את השעבוד והמשכון במידה ותסולק ההלוואה על ידך.

לאחר שיש לך מכתב כזה מהבנק אתה חותם על זכרון דברים עם הקונה בו הקנס על ביטול העסקה מצידו הוא בגובה הסכום שסילקת עבורו את ההלוואה.

Sent from my D5803 using Tapatalk

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

זה מצב מסוכן ועדיף מבחינתך שהמוכר יסלק את המשכון מכיסו (או מהלוואה אחרת מהבנק) ואז תקנה רכב ״נקי״.

אם זה בלתי אפשרי, אז אתה חותם על זכרון דברים משלם ישירות לבנק תמורת ביטול המשכון ואז הולך עם בעל הרכב והרכב לדואר ומשלים את העסקה.

יש סיכון מסוים ששניה לאחר ששילמת לבנק, בעל הרכב יכול לא להגיע לדואר, וגם אם תתבע אותו לא יהיה לו ממה לשלם. לכן הרבה קונים יברחו מעסקה כזו והמחיר שבעל הרכב יקבל צפוי להיות יותר נמוך מאשר על רכב ״נקי״ משעבוד

שני בריונים שילוו אתכם בזמן התהליך יכולים להרגיע אותך קצת.

פורסם

אבל בשביל זה Casper אמר שבזכרון דברים אנחנו נכתוב שהקנס על ביטול העסקה הוא בגובה הסכום שכיסיתי עבורו, אתה בעצם אומר שאוכל לזרוק לפח את זכרון הדברים משום שלאדם לא יהיה כסף לשלם לי גם אם אתבע אותו ?

פורסם

שני בריונים? אתה חי בסרט אה?

כל עוד הכל מעוגן בזיכרון הדברים והכול - אל חשש. תבדוק כמובן שהמוכר אדם אמין שבהחלט לא יעשה בעיות. כל עוד הוא אדם נורמטיבי והכול אין בעיה. היום רוב הרכבים נרכשים באמצעות מימון ולכן כשיימכרו יהיו משועבדים.

פורסם

בשום אדם לא ניתן לבטוח ב100 אחוז, אבל הבן אדם הספציפי נראה לי בסדר גמור, אני חושב שהשאלה לגיטימית לחלוטין משום שלא יצא לי מעולם להיות בצד הקונה/מוכר בעסקה של רכב משועבד (וגם לא לאדם שמוכר)

פורסם

עדיף שהמוכר יקח הלואת גישור מהבנק, יחזיר את ההלואה (יסיר את השעבוד) ואז תרכוש את הרכב.

מהכסף שלך שיחזיר את הלואת הגישור.

פורסם

מכרתי רכב משועבד, האמת שבמקרה שלי המוכרת אכן סמכה עליי והעבירה לי כסף לחשבון ומהבנק שלי הלכנו לדואר, בגלל שהיינו באותו בנק רק סניפים שונים ניתן היה לראות את ההעברה ישר, להסיר שיעבוד ולקבל אישור על כך באותו מעמד.

בעקרון הבנתי שיש דבר כזה הלוואת גישור שניתן לקחת על מנת להסיר שיעבוד.

קח בחשבון ששיעבוד מהבנק יורד ישר אבל ברשם המשכונות הרישום יורד רק כעבור חודש (או שאתה יכול להגיע לשם פיזית ולהסיר ידנית עם טופס אישור מהבנק). במידה והשיעבוד מוסר מהבנק הוא עדיין יופיע בבדיקה שמציעים בדואר (כי עדיין ישנו ברשם המשכונות).

בהצלחה!

חוץ מזה לא הייתי סומך על המוכר ומבצע העברה לפני העברת בעלות. זה עניין שהמוכר צריך להסדיר בשורה התחתונה.

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עדיף ללכת על בטוח, שהמוכר יקח הלוואת גישור ויסיר את השעבוד מהרכב , אי אפשר לדעת על מי תיפול ואיזה הפתעות עוד יש לו בכיס

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

רכשתי רכב משועבד.

ניגשנו לסניף הבנק שלו וקיבלתי מכתב כוונות על הסכום.

במקום העברתי העברת זה"ב מהבנק שלי לשלו.

השעבוד הוסר במקום וניגשנו להעביר בעלות.

מכו כן, קיבלתי מהבנק את המכתב אותו הם שלחו לרשם המשכונות לשם הסרת המשכון.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...