Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחליפה לגטס - 55K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הוולסטור בגרסא הידנית לא הכי נוחה בגלל העברת הילוכים נוקשה וכבדה. אבל כן יש לה כוח זמין כבר בסל"ד נמוך והילוכים ארוכים, ואפילו כיף לנהוג בה. סביבת הנהג כמו כן מעניינת ופחות שגרתית מהרבה רכבים אחרים.

ממליץ לך לבדוק לאון 1.2 ידנית. גיר שכיף להעביר, עלות אחזקה לא גבוהה, כיפית לנהיגה! וחסכונית.

אני כנראה הייתי בוחר בלאון בתקציב הזה. בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי Guy30
פורסם
תזכור שפינוק תמיד אפשר להוסיף, אבל את היכולת הבסיסית של הרכב קשה יותר לשנות.

מדובר על אותו מנוע? אם אני אוסיף המחיר כבר יתנפח. ידוע לך מתי הימי מכירות? לא ראיתי אזכור לזה באתר שלהם. אולי זה כבר עבר.

הוולסטור בגרסא הידנית לא הכי נוחה בגלל העברת הילוכים נוקשה וכבדה. אבל כן יש לה כוח זמין כבר בסל"ד נמוך והילוכים ארוכים, ואפילו כיף לנהוג בה. סביבת הנהג כמו כן מעניינת ופחות שגרתית מהרבה רכבים אחרים.

ממליץ לך לבדוק לאון 1.2 ידנית. גיר שכיף להעביר, עלות אחזקה לא גבוהה, כיפית לנהיגה! וחסכונית.

אני כנראה הייתי בוחר בלאון בתקציב הזה. בהצלחה!

לא מצאתי לאון אחת ביד 2 במחיר הזה

מציע לשקול סוזוקי סוויפט ידנית: תפעול ידני נוח מאוד, זריזה, צריכת דלק טובה ואמינות גבוהה.

האמת שלאמא שלי יש את הדגם הקודם אוט' . עבר כבר 181KM ונוסע כמו חדש. אבל גם אותה לא ראיתי ביד 2.

hyundai GETZ 07 1.4L

פורסם
עוד רכב שהציעו לי, דאצ'יה סאנדרו . יש דעה?

רכב דיי בסיסי, נוח, מאובזר ביחס למחיר שלו. מנע עצל אבל חסכוני ועם אמינות מוכחת (מה גם שאם בא לך אפשר להרחיב אחריות ל-5 שנים ואז בטוח יש לך שקט נפשי). בסה"כ רכב מוצלח מאוד במחיר שלו (ושלא יהיה ספק- ה208 טובה ממנה. לא יודע אם הפער שווה את זה, זה אתה תחליט {ראש שקט ל3-5 שנים לעומת רכב מעודן יותר אבל לא חדש}, אבל טובה יותר).

פורסם
יייכן והמבצע ל-208 הסתיים ביום שישי האחרון. ממליץ לך לגשת לסוכנות מחר ולברר. לא פעם היבואנים ״מותחים״ ימי מכירות קצת מעבר.

השארתי פרטים באתר שלהם ליצירת קשר, קצת בעייתי לי להגיע באמצע שבוע בגלל העבודה. נקווה שימתחו את זה עד יום שישי.

אגב, לגבי טרייד אין , קיים במחיר מחירון? לא שהגטס שווה יותר מידי. פשוט אין לי כח להתעסק עם זה.

אגב ותודה על המענה.

hyundai GETZ 07 1.4L

פורסם

קשה לי להאמין שימתחו את המבצע מעבר למחר.

בעסקת טרייד אין קשה לי מאוד להאמין שתקבל מחיר מחירון על הגטס, במיוחד שיש הנחה על מחיר הרכב החדש. בהצלחה.

פורסם

לא מצאתי לאון אחת ביד 2 במחיר הזה

בחיפוש קצר ומהיר מצאתי לפחות אחד ב-52K, עוד אחד ב-58 ואחד מודגש שלא פרסם מחיר.

פורסם

באופן מצחיק השרשור מזכיר לי אתה הזוג הצעיר שקנה ממני את הקיה ריו,

היה להם גטס ישנה וחיפשו שדרוג למשפחה שבדרך - והריו שלי ישבה להם בול , נסה לראות את הריו של דיסקו שנמכרת פה בפורום(לא מכיר אותו אישית מן הסתם).

היתרון הוא מושבים נוחים,מרווחת יחסית ועם אחריות חלקית לעוד כמה שנים.

החסרון קצת מתרסקת הרכב טיפה נמוך(לפחות הסדאן) והמנוע לא מאוד חזק בגירסאת ב1.2 אבל לדעתי לא ירגיש חלש מהחלופות שהוצעו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

שלום דור וחברי הפורום,

כמובן שהדאצ'יה סנדרו אידיאלי עבורך. גם מרווח, גם מאובזר עם בלוטות' ובקרת שיוט וגם במחיר הכי משתלם!

55,000 ש"ח לרכב חדש עם 3 שנות אחריות (שניתן להאריך ל 5).

לידיעתך, דאצ'יה סנדרו הוא אחד מ 10 הדגמים הנמכרים ביותר באירופה!

בוא אלינו לדאצ'יה ותתנסה ברכב.

פורסם
בחיפוש קצר ומהיר מצאתי לפחות אחד ב-52K, עוד אחד ב-58 ואחד מודגש שלא פרסם מחיר.

מצאתי, בכל מקרה הן לא מתאימות לי , אחת עברה כבר 3 ידיים , והשנייה עם 165,000KM . אני עושה בסביבות ה -17,000KM בשנה ככה שאני רוצה להתחיל עם ק"מ נמוך. אבל תודה :)

בעסקת טרייד אין קשה לי מאוד להאמין שתקבל מחיר מחירון על הגטס, במיוחד שיש הנחה על מחיר הרכב החדש. בהצלחה.

השארתי להם פרטים ליצירת קשר, נראה מה הם מציעים.

hyundai GETZ 07 1.4L

פורסם

אז הייתי אתמול בסוכנות פיג'ו בכפר סבא, עשיתי נסיעת מבחן על 208 ידנית ACTIVE , הציעו לי את המבצע אבל על הגרסה הבסיסית . כל הדברים שמוסיפים ליופי של האוטו אינם. (ג'נטים אורות ערפל , מולטימדיה ועוד שאני לא זוכר) המחיר לגרסת בסיס הוא 64,900 ולגרסת הACTIVE שבה התעניינתי 74,900. הציעו לי את הקטנה של סיטרואן אבל היא לא משהו.

אגב העברת הילוכים אצלה קצת קשים וההגה שמתכוונן לגובה לא מגיע מספיק גבוה. חוץ מיזה לא מצאתי משהו בעייתי.

אחפש אותה ביד 2.

hyundai GETZ 07 1.4L

• תוכן חדש...