ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,560 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 758 צפיות
שלום! מצורף דוח בדיקה שעשתה חברת באדגט לראב טויוטה קורולה 2012 (רכב לקניה מהם), אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי את משמעות התוצאות והאם כדאי לקנות (הציעו ב-61,000 עם אחריות עד שנתיים או 20,000 ק"מ) תודה. 51-170-74.pdf
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
סיטרואן C1
מאת yoav420-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, אני מתעניין ברכישת סיטרואן C1 ורציתי לדעת מה אתם חושבים על ההצעה הבאה: שנה - 2011 ק"מ - 100k יד ראשונה מפרטי טסט עד דצמבר מחיר - 21k צירפתי גם טופס בדיקה של הרכב, בגדול מה שכתוב שם זה לכוון/לתקן מתלה קדמי, רכב לאחר תאונה במשמעות נמוכה, לפרק גלגלים לבדיקה של בלמים קדמיים, פנס ראשי ימין ופנס ראשי שמאל פגום. האם המחיר הוגן למרות הבעיות שמופיעות בבדיקה? אשמח לכל חוות דעת, תודה.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
http://www.motodeal.co.il/deals/%D7%A4%D7%99%D7%92%D7%95_208_%D7%90%D7%A7%D7%98%D7%99%D7%91 היי, אשמח אם מישהו יסביר לי איפה החסרון? רק עניין זה שאני אהיה יד שניה למעשה? תודה!
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 692 צפיות
הי אי יודע שהנושא נטחן לא מעט פעמים וקראתי לא מעט פוסטים אבל עדיין נשארתי עם סימן שאלה גדול איזה רכב הכי נכון בשבילי. קצת פרטים: משפחה 6נפשות ילדים בגילאים 14,12,8,4 כרגע נוסע בפולקסוואגן טוראן 2009 1.4TSI מאוד מרוצה אבל רוצה לחדש ומעדיף יותר תא מטען כאשר נוסעים 6 נוסעים. התרגלנו לצריכת דלק יחסית טובה ואמינות של טוראן ומחפש רכב דומה מהבחינה הזאת. נוסעים בשנה סביבות 12K רובם בעיר אבל מידי פעם טיולי קפינג שצריך לסחוב הרבה ציוד. חשבתי על אאוטלנדר אבל לקחתי לסיבוב רכב ליסינג של חבר שנת 2014 אבל עם מזגן ועליית כביש פרויד בחיפה הוא לא סוחב (יחסית לטוראן באותם תנאים). מחפש שנת 2012 ומעלה בתקציב 150K פלוס מינוס (עדיף מינוס ) אם יש ג'יפון שמתאים לתנאים הנ…
הודעה אחרונה מאת TDI, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אז ככה. החלטתי לרדת מדו גלגלי לטובת 4 גלגלי מטעמי אחריות משפחתית (אישה + 3). כיף לי על אופנוע והכל..ומבעס לוותר על זה אז החלטתי שרצוי שהרכב שאקנה יפצה אותי קצת רגשית. התקציב עומד על 20-30 אלף מחפש רכב נוח חזק אמין עם פוזה שלא יהיה יקר מדי לאחזקה ישרת אותי לטובת בית עבודה, ויחד עם זאת שיוכל לתת מענה משפחתי מבחינת מרווח ובגאז'. בגדול מדובר על נסועה שנתית של כ 10-15 אלף ק"מ בשנה. תודה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם המשפחה התרחבה וכעת עם 3 ילדים נהיה צפוף מאחור חשבתי לעבור לקנגו אבל כל האקזמפלרים ביד 2 שחוטים עם ק"מ גבוה . בנוסף מפחיד אותי הטורבו הרגיש ועצם העובדה שמעולם לא רכשתי רכב דיזל / טורבו אני מכוון לכיוון קנגו מהדור הקודם (2009 ) מהו הקילומטרז הנורמלי עבור קנגו 2009 ? אשמח לעצתכם
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
איביזה 1L או פאביה? 1 2
מאת Moshep-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, ביצעתי הזמנה של סיאט איביזה חדשה עם המנוע החדש בנפח 1L. כרגע אני קצת לא שלם עם ההחלטה מאחר ואני פוזל לכיוון של הפאביה. הרכב הרבה יותר מרשים לדעתי מבחינה חיצונית, מבחינת איבזור ובטיחות. רציתי לשמוע את דעתכם קודם כל בנוגע לאיביזה. רשמים מאנשים שהרכב כבר בבעלותם בנוסף, התקציב שלי הוא 90K, מה שתואם את מחיר האיביזה. לכן רציתי לשאול האם כדאי למשוך אותו עוד 15K צפונה ו"להשתדרג" לפאביה, האם היא שווה את ההפרש לדעתכם? (האם 90K הוא בכלל מחיר טוב לאיביזה ברמת איבזור STYLE שכוללת את תוספת הצבעים, איתוראן וכל שאר התוספות המוצעות?) אשמח לשמוע חוות דעת כלליות על ההבדלים בדגמים ועל הביצועים של האיביזה מול הפאביה. תודה רבה וחג שמח!
הודעה אחרונה מאת stio, -
-
פולו GTI
מאת Dan Yeffet- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש פולקסווגן פולו GTI ורציתי לקבל חוות דעת שונות לגבי הגיר הבנתי שיש בעיות עם גיר ה-DSG , קראתי באינטרנט כל מיני מאמרים על גיר DSG6 או DSG7 שאומרים שיכול להיות שתיפול על גיר בעייתי ויכול מאוד להיות שלא.. אף מאמר לא נותן לך נקודת מבט אמיתית ותשובה חד משמעית לגבי הגיר , רק שמעתי מכל מיני אנשים "אל תתקרב לגיר DSG" אני רוצה להבין באמת למה כל כך שוללים את הגיר הזה ורוצה לדעת גם אם פולו GTI יותר אמינה משאר חברותיה לקבוצה מבחינת גיר ובכלל לקבל חוות דעת שונות תודה חבר'ה.
הודעה אחרונה מאת IdoCuper, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 911 צפיות
שלום רב. אני רוצה לקנות מאזדה 3 1.6 4 דלתות דגם קומפורט. הרכב במצב טוב, 140 אלף ק"מ ולא היה בליסינג. צמיגים חדשים וטסט לשנה. יש רק בעיה אחת קטנה שנורית מנוע דולקת(חיישן מזייף). הרכב הוא של קולגה מעבודה אז המידע לגבי הנורית אמין. לפי מחירון לוי יצחק מחירון בערך 19200 ולפי יד 2 סביבות 22000 מה דעתכם, כמה באמת שווה הרכב הזה? בברכה
הודעה אחרונה מאת מרכז שירות שי-לי, -
היי, יצא לי לנהוג באוונסיס כמה שעות ,במילה אחת-תענוג . הנסיעה הייתה שקטה למדי ,המתלים טובים-לא רכים ולא קשיחים מדי . האבזור משביע רצון . המושבים מצויינים -של כל נוסעי הרכב , של הנהג -תומך בגב ולא התעייפתי כלל. הבעיה-מחיר גבוה . אם את אותו ניהוג ותחושה דומה אפשר לקבל במרכב אחר,קומפקטי יותר ,הרכב יהיה תפור כמו כפפה ליד . תודה
הודעה אחרונה מאת Daniel Levi, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם אני נוסע כ-30000 אלף קמ בשנה חלק בשעות עם פחות עומס וחלק בפקקים בכביש1, בכביש 4 כמו שאת מכירים. יש לי שלושה ילדים אך זהו רכב שני. הרכבים במחיר דומה אני מתלבט בין האפשרויות הבאות: 1. קיה ריו ידנית חדשה- חסכונית למדי, אמינה, פשוטה לטיפול וסבירה בהחלט למחירה 2. פלואנס דיזל מליסינג - רכב בן שלוש עם 100000 קמ בממוצע. נוח גדול וחסכוני. מאחר שאני חושב להחזיק רב לפחות 3-4שנים מקווה שלא יהיו בעיות מוסך בהמשך הדרך. מליסינג כל הרכבים הם אוטומטיים 3. ארוס הברידית- חסכוית ואמינה אין לי בעיה עקרונת עם ידנית אבל בכל זאת אני קצת חושש שבימים עתירי פקקים עדיף להיות ברכב אוטומטי גדול ונוח... מה דעתכם? אתם חושבים אולי על אפשרויות נוספות? ער
הודעה אחרונה מאת shimos, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שני הרכבים עומדים באזור התקציב שלנו (עם מימון כמובן), הסניק יקרה יותר ב 10K ש"ח (135 אלף לעומת 145 אלף). עשינו בשתיהן נסיעת מבחן, וההתלבטות היא קשה, מאוד קשה - כשהולכים להשכיב כל כך הרבה כסף שאין לי זה עושה (לפחות לי) הרבה בלאגן. הסניק: 7 מושבים (יש לנו אומנם רק שני ילדים, אבל זה אומר תא מטען גדול מאוד, או אפשרות להסעה מזדמנת של אנשים נוספים) שקטה יותר מהפיקאסו נוחה מאוד דיזל (יעזור במכירה עתידית?) מחיר אטקרטיבי עיצוב שמרני מאוד (שלא לומר מיושן) הן חיצונית והן של סביבת הנהג. אזור נהג-נוסע מרגיש יותר "סגור" מבפיקאסו. רנו מתעקשים להתקין לי מובילאיי (חיסרון גדול מבחינתי - אח"כ מי יסבול מבעיות חשמל, הם או אני?) משענות הראש במושבים הקדמיים הפריעו לי -…
הודעה אחרונה מאת shimos, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 537 צפיות
שלום, רציתי לשאול מה דעתכם על פיאט פונטו גרנדה 2008 עם 75 אלף ק"מ ב 18000 ש"ח ידני האם שווה את המחיר? כי אני רואה שאם אני עולה בק"מ אני יכול גם למצוא למשל 160ק"מ פלוס מינוס יכול להיות גם ב 14000ש"ח האם זה שווה את זה?
הודעה אחרונה מאת Adamm, -
-
דאצ'יה דאסטר החדשה. 1 2
מאת dabush- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
אשמח אם מישהו יוכל לתת לי חו"ד ממקור ראשון על הרכב. כל דבר שמציק לכם, או מרשים אותכם. אני מעוניין לשמוע גם על הבנזין, גם על הדיזל. פחות נהיגת שטח, יותר כביש (ישמש בעיקר כרכב עבודה ולא כרכב פנאי).
הודעה אחרונה מאת PsyOr, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2 אלף צפיות
מחפש רכב שני לאישתי ..לנסיעה יום יומית מירוחם לבאר שבע בסביבות 35 קמ לכל כיוון. התקציב שלי 35k . הדרישות שיהיה אמין חסכוני, ולא משנה אם הוא יהיה ידני. תודה מראש לכולם.
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
POLO GTI
מאת benkatalan- 4 תגובות
- 801 צפיות
שלום לכולם, כיום אני נוהג על סיאט איביזה שנת 2011 ,מנוע 1600. אני מאוד רוצה להחליף את הרכב לאחר שנתיים למשהו ספציפי: VW Polo 2012-2013 GTI רציתי לדעת אם מישהו יודע פחות או יותר להגיד לי טווח מחירים מה לשים לב בעת הרכישה ,ומאיפה לרכוש? נ.ב מעדיף לא לרכוש מאדם פרטי - סיכוי שקרע את הרכב. תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת benkatalan, -
- 7 תגובות
- 784 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש להחליף לרכב היברידי, שלא יהיה חלש מדי מבחינת המנוע. התקציב שלי הוא בסביבות 80 אש"ח. דרישות חובה מהרכב: 1. 5 דלתות 2. בקרת שיוט 3. שליטה בשמע מההגה 4. יצרן אמין היתרון הכי גדול מבחינתי מעבר לתנאי החובה יהיה הרעש בזמן נסיעה בכביש מהיר, הייתי רוצה רכב שמבודד רעש בצורה טובה יחסית. קיים רכב כזה שיש בו גם בקרת שיוט? ממה שראיתי, זה לא נפוץ במיוחד בהיברידיות דגמים 2012-2013. בהונדה אינסייט 2013 קיימת בקרת שיוט, אבל ממה שראיתי כותבים שהיא רועשת בקטע די נוראי... אשמח לעזרה.
הודעה אחרונה מאת redroze, -
שלום לכולם חבר עומד כרגע לפני רכישת רכב חדש דרך אחת מהחברות שמציעות קנייה ישירה מהיבואן ב100% מימון ל3 שנים ואפשרות להתקדם לרכב חדש בהחזרת הרכב המשומש או פשוט לשלם את היתרה ולהישאר איתו. השאלה כאן היא אם בחברות האלה מביאים לך את הרכב במחיר היבואן, איפה הרווח שלהם? הם קונים בהנחה מהיבואן? איך זה עובד בדיוק ומה הקאץ'?
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
- 21 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אני מתעניין ברכישת מכונית ראשונה ויש מלא דגמים בשוק החופשי אך אני פוחד לקנות אוטו לא טוב מבחינת בטיחות וצריכת דלק נוראית ושיהיה צורך לעשות מנוי למוסך אני מעוניין במכונית מיני/סופר מיני עם מנוע חזק שבמקרה ואני יחליט לרדת לאילת שהמכונית תחזיק מעמד. הסתכלתי קצת בכמה אתרים לראות את מחירי המכונית אבל קשה לי להבין מה האוטו כי אידאלי יהיה עבורי אמרו לי אנשים שיש להם ניסיון במכוניות שלפסול על סף מכוניות צרפתיות בגלל נושא האמינות שלהם אני התעניינתי במכוניות של סוזוקי, טיוטה, מאזדה 2, דייהטסו קשה לי להחליט מה עדיף אני עם ראש פתוח בנוגע למכוניות רק שוב פעם מפחד לקנות חתול בשק שעולה הרבה כסף וגם מעדיף מכונית שאפשר להתגלח בה עד שיהיה לי מספיק ניסיון בכביש
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שלום לכולם, מעוניין לקנות רכב חדש 2016, מתלבט בין סקודה פאביה style לבין הונדה ג'אז comfort. אני אבא ל 2 ילדים (גיל 4,7) לוקח את הילדים בבוקר לגן ולבית ספר, את רוב הנסיעות הרכב ישמש אותי לצרכי עבודה. הונדה ג'אז מרווחת יותר והמנוע די חלש, (כרגע לא זמין במלאי, יגיע לארץ באיזור אמצע יולי-אוגוסט.) הפאביה פחות מרווחת אבל חווית הנהיגה יותר מהנה. (זמינה במלאי-תוך 14 ימי עסקים) השאלה איזה רכב אמין יותר וחיסכוני בדלק, איזה רכב יהיה קל יותר למכור בעוד 3 שנים? חיסרון נוסף בפאביה, רק שנתיים אחריות לעומת 3 שנות אחריות בהונדה. אשמח לקבל חוות דעת, איזה רכב לדעתכם עדיף יותר. תודה מראש,
הודעה אחרונה מאת asluzki, -
-
POLO GTI 2016
מאת zivox- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום , רציתי לדעת איזה רכבים יש עוד עם אותו מפרט או שדומה לפולו GTI 2016 בפחות כסף . הדגם שאני מתעניין זה 1.8 ידני 3 דלתות. תודה.
הודעה אחרונה מאת yt09, -
- 0 תגובות
- 503 צפיות
האם מישהו יכול להסביר לי האם הגיר הנל 2013/14ה(2013 לא ינואר, כי שמתי לב שזה קו ההבחנה של צמפיון מי זכאי ומי לא) הוא אותו גיר כמו בגולף? S-TRONIC ו DSG הם אותו דבר? האם ה S-TRONIC חף מבעיות? ובכלל האם הרכב הנל מומלץ? חזק דיו? תודה
הודעה אחרונה מאת yarongti, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום שלום, מבקש ייעוץ לגבי הרכב הנ"ל בגרסה הידנית שלו, שנת 2008. אחזקה, ביטוח, עלויות חלקים, התנהגות או כל דבר שיכול לעלות לכם לראש. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Sameer_tuning, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי חברים אני מחפש רכב במחיר סביב ה35K רוב הנסיעות בעיר אחת לשבוע/שבועיים יש נסיעה בין עירונית של 100קמ בערך אני סטודנט לכן חשובה לי מאוד האמינות, וחיסכון בדלק . הכיוון הוא רכב אוט'/ כי לבת זוג אין רישיון על ידני כרגע. אני חושב על להישאר עם הרכב בערך שנתיים קח שחשוב עניין השוק (סחירות) . לא קריטי המרווח ברכב . האופציות שלי : 1)סקודה סיטיגו 2013 (חושש קצת מנושא הגיר הרובוטי , ועליות תיקון תקלות ) 2)פורד פיאסטה 2010 (הבנתי שהיא זללנית לגבי דלק -אין לי מושג לגבי עליות אחזקה 3) סוזוקי סוויפט 2009-2010 אין לי מידע ולא נהגתי עליה עדיין מבין השלושה . אשמח אם תעזרו לי להחליט תודה ושבת שלום .
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
רכב עד 27 אלף 1 2 3
מאת Klieber- 40 תגובות
- 4 אלף צפיות
בס"ד מחפש המלצות לרכב משפחתי / משפחתי קטן בתקציב של 27 אלף שקל. הרכב הוא רכב שני במשפ' ונוסע כמעט 15 אלף בשנה . הכי חשוב שיהיה בעל כוח סוחב בעליות . בנוסף צריך להיות עם גיר אוטומט וזול לאחזקה כלומר רק יפניות. האם מישהו יכול לעזור לי להתמקד במס' דגמים?
הודעה אחרונה מאת alon30111, -
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 21 אלף צפיות
שלום לכולם,קפצנו היום לאחת החברות בארץ על מנת לראות ג'יפון והמחיר שקיבלנו היה בגדול אטרקטיבי. הבעיה היא כזאת, חזרנו הביתה ולא בדקנו כל כך את המחירון. הרכב הוא ליסינג, יד 00, רשום ברשיון השכרה/החכר. בבעלות נוכחית של החברה שמוכרת את הרכב , נניח אלבר. איך אני מחשב במחירון דבר כזה? ראיתי בחישוב לוי יצחק דברים כמו: ליסינג רכב חדש 0 ק"מ 0 ק"מ לשעבר ליסינג מימוני לשעבר החכרה לחברה/החכרה לאדם פרטי וכו' וכו' וכו'. איך אני בעצם מוריד את הפחתת המחיר לרכב? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת ortes, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 934 צפיות
חבר מחפש רכב עד 10,000 ש"ח, חשובים לו הקריטריונים הבאים : - גודל סביר להסעת עד 4 אנשים + בגאז' סביר. - נוחות נסיעה טובה ובטיחות שאינה ירודה. - חסכונית בדלק , מתכנן לנסוע בשנה הרבה. - אמינות סבירה בהתחשב בתקציב הרכישה המצומצם. - חייבת להיות אוטומטית. (מוגבל ברישיון ובמיומנות...) מצאנו שתי מועמדות שלכאורה (או לא...) עונות על הדרישות : 1. סיטרואן קסרה HDI מודל 2004 מנוע טורבו דיזל 110 כ"ס. 2. רנו מגאן I מודל 2001 טורבו דיזל 100 כ"ס. שתיהן במחיר דומה, שתיהן נראות שמורות יחסית לשנתון ושתיהן בק"מ גבוה אך סביר לדיזלים של כ - 300K ק"מ. מי עדיפה? מה הייתם ממליצים מבין השתיים?
הודעה אחרונה מאת shachar_gal, -
-
פיאט בראבו 1 2
מאת DBD-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום חברים, לאחר 5 שנים עם אסטרה דיזל 2000 אני מעוניין להתקדם לרכב יותר חדש. אחרי קריאה מרובה בכל פורום אפשרי אני נוטה לכיוון הפיאט. מודה שעוד לא עשיתי נסיעת מבחן ע"מ לקבוע האם הגיר הוא משהו שאוכל לחיות איתו, וזו השאלה הראשונה שלי. האם יש צדיק בבאר שבע, או באיזור נתניה והמרכרז בעל פיאט בראבו שיהיה מוכן לתת לי סיבוב ברכב ע"מ להתרשם? דבר שני, מצאתי בלוחות אקזמפלר משנת 2010, יד שניה, 104,000 ק"מ. רמת גימור Sensation ובעל גג שמש. המוכר טוען כי הגג מקורי מהחברה. האם הייתה תוספת כזו או שבוודאות מדובר על גג בהתקנה מקומית? ואם כן מה ההשלכות? לשאלת ספר הטיפולים נאמר לי כי עד 60K הרכב טופל בחברה ויש תיעוד, ולאחר מכן טופל עצמאית היות ובעל הרכב הינו בעל מוסך בא…
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 481 צפיות
הרכב ישמש לנסיעה עירונית, ונסיעות מ ת"א-לוד ובסופ"ש ת"א-ירושלים. הנסיעות באמצע השבוע לא יהיו רבות. מחפש רכב אמין עם מנימום הגעות למוסך, חסכוני בדלק ושהבפנים (הגה, דשבורד וכו) לא ייראה מיושן. אם תוכלו, אשמח לקבל גם המלצה לרכב מקביל עם גיר ידני, אך ההעדפה כרגע היא לאוטומט. המון תודה לעוזרים! Sent from my SM-G930F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום עוד חצי שנה מסתיימת לי הלוואת הבלון שלקחתי עבור הפיסטה 2014 שלי (ידנית) וההצלבטות שלי היא האם לגשת לסוכנות ולבצע טרייד אין ולקחת פיסאטה חדשה או ספארק אוטו חדשה בתנאים חדשים הם מוכנים לקנות את הרכב שלי ב 37000 (במקום 40000 - 65K קמ) ולקנות את הרכב החדש גם בהלוואת בלון של 850 שח בחודש ל 5 שנים ולאחר התקופה יישאר לי כ 30K לרכישה או שוב לשדרג האם זאת עסקה משתלמת ? (חובה לציין שאין לי סכומים לקניה מלאה) 90% מהנסיעות שלי הן מחוץ לעיר וחשוב לי אמינות וצריכת דלק , הפיאסטה בלחץ הייתה מגיעה ל 1:14 בנסיעה של עד 95 קמש בהתחלה חשבתי גם על דאציה אבל הורידו אותי בגלל האיכות אשמח לתגובות תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Dacia Israel, -
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 425 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- itsik170
- פריג'י
- sperial
- עוזי ל
- Be roo
- amosbmw
- Camaro 92
- om2
- RS
- Rongaflugen
- yoav911gt2
- אבי ים