Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מחפש רכב עד 10,000 ש"ח, חשובים לו הקריטריונים הבאים :

- גודל סביר להסעת עד 4 אנשים + בגאז' סביר.

- נוחות נסיעה טובה ובטיחות שאינה ירודה.

- חסכונית בדלק , מתכנן לנסוע בשנה הרבה.

- אמינות סבירה בהתחשב בתקציב הרכישה המצומצם.

- חייבת להיות אוטומטית. (מוגבל ברישיון ובמיומנות...)

מצאנו שתי מועמדות שלכאורה (או לא...) עונות על הדרישות :

1. סיטרואן קסרה HDI מודל 2004 מנוע טורבו דיזל 110 כ"ס.

2. רנו מגאן I מודל 2001 טורבו דיזל 100 כ"ס.

שתיהן במחיר דומה, שתיהן נראות שמורות יחסית לשנתון ושתיהן בק"מ גבוה אך סביר לדיזלים של כ - 300K ק"מ.

מי עדיפה? מה הייתם ממליצים מבין השתיים?

ScreenShot_20160612223125.jpgScreenShot_20160612223239.jpg

פורסם

הסיטרואן בוודאות עדיפה.

גם חדשה בשלוש שנים, גם מנוע חזק יותר ועדיף בטכנולוגיה -טורבו דיזל מסילה משותפת לעומת מנוע הרנו שהוא הזרקה ישירה מיושן. ההבדל יהיה בפחות רעש ורעד, יותר מעודן וחסכוני.

מעבר לכך ההחלטה בעיקר על סמך המצב הספציפי של האקזמפלרים וכיצד תוחזקו.

אם אינני טועה בשתיהן אותו גיר צרפתי מזופת -AL4.

תזהר ממנו -מילא שאינו נוח ומתנהג מוזר אבל אמינותו בגיל כזה מאוד מפוקפקת.

פורסם

אם אחת מהשתיים - הקסארה עדיפה בהרבה.

עיצה ידידותית - הדיזלים בתקציב הזה הם בד"כ ערימה של צרות, ואם מטרתו היא לחסוך בהוצאות, אני מסופק אם רכב כזה, יספק את הצורך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לדעתי - מי שמתכנן לנסוע הרבה ק"מ - רכב בתקציב כזה, בגיל כזה וק"מ בהתאום - זה מתכון טוב להרבה תקלות, ביקורים במוסכים והוצאות על תיקונים. עם גיר אוט' - על אחת כמה וכמה.

יש לי נסיון עם 2 צרפתיות דיזל בגילאים כאלה וק"מ כזה (שתיהן ידניות, רכבי חברה) - המנוע היה אמין מאוד אבל חוץ מהמנוע עצמו היו המון תקלות מסביב, והוצאות בהתאם.

הייתי בודק את האפשרות להעלות את התקציב ולחפש רכב צעיר יותר.

פורסם

אין לי בעיה עם צרפתיות, אבל מסכים עם מה שכתבו כאן. הייתה לי בעבר (הרחוק) את הקסארה, לא היו איתה בעיות כמעט אבל הבא בתור אחריי ראה הרבה מוסכים. (יש מצב שהוא פשוט לא טיפל טוב ברכב) .

לדעתי - מי שמתכנן לנסוע הרבה ק"מ - רכב בתקציב כזה, בגיל כזה וק"מ בהתאום - זה מתכון טוב להרבה תקלות, ביקורים במוסכים והוצאות על תיקונים. עם גיר אוט' - על אחת כמה וכמה.

יש לי נסיון עם 2 צרפתיות דיזל בגילאים כאלה וק"מ כזה (שתיהן ידניות, רכבי חברה) - המנוע היה אמין מאוד אבל חוץ מהמנוע עצמו היו המון תקלות מסביב, והוצאות בהתאם.

הייתי בודק את האפשרות להעלות את התקציב ולחפש רכב צעיר יותר.

• תוכן חדש...