Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 27 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפי המפרט הזה, בדגם 2008 יש איזופיקס

http://m.icar.co.il/ניסאן/ניסאן_נוט/ניסאן_נוט_יד_שניה_ד10/version6674/

גם לפי הסקירה מ 2008 יש התקן איזופיקס

http://cars.walla.co.il/item/1398702

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מבין למה ירדת מטידה, מנסיון אישי (אבא שלי עדיין מחזיק אותה), רכב נהדר סוחב היטב וחסכוני יחסית (יותר נוח מהנוט).

אין בכלל מה להשוות מול האקסנט שהיא אמינה אבל צפופה מאוד וממש אבל ממש לא נוחה לנסיעה.

הנוט יקרה יותר מהטידה.

פורסם
לא מבין למה ירדת מטידה, מנסיון אישי (אבא שלי עדיין מחזיק אותה), רכב נהדר סוחב היטב וחסכוני יחסית (יותר נוח מהנוט).

אין בכלל מה להשוות מול האקסנט שהיא אמינה אבל צפופה מאוד וממש אבל ממש לא נוחה לנסיעה.

הנוט יקרה יותר מהטידה.

אשתי פשוט לא אהבה את המראה של הטידה לעומת הנוט. יש לי תחושה בנוט יהיה לנו יותר רלוונטי.

פורסם

אני יכול להבין אותה...

תצטרכו סבלנות, זמן ואולי להתרחק בחיפושים לטובת נוט שווה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפי דעתי שווה בדיקה גם קורולה 2005,אולי גם סיוויק.שילוב גר מנוע טיפה יותר טובים בקורולה.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

מישהו שעובד בקרסו אמר שבטידה יש יותר מקום בספסל האחורי מאשר הנוט? ולכן רק 2 כיסאות ילדים יכנסו בנוט לעומת הטידה שיהיה אפשר להכניס לשם 3 כיסאות. האם מישהו היה לו ויכול לעזור לי? כי אני חושב שדווקא מבפנים הנוט נראת יותר נוחה ומרווחת.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני מוכר אקסנט 2008 מנוע 1.6 עם כ115,000 ק"מ

מבחינת זמינות כוח לוקח את הטידה , אני גר בחיפה ובעליות הקשות עם מזגן מטפס בקלות ל80

רכב אמין מאוד , אצלי כשנתיים וחצי

לנסר 2007

• תוכן חדש...