Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ריו ידנית מול פלואנס דיזל מול ארוס הברידית

eranneu
שימו לב! השרשור הזה בן 3044 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

אני נוסע כ-30000 אלף קמ בשנה חלק בשעות עם פחות עומס וחלק בפקקים בכביש1, בכביש 4 כמו שאת מכירים.

יש לי שלושה ילדים אך זהו רכב שני. הרכבים במחיר דומה

אני מתלבט בין האפשרויות הבאות:

1. קיה ריו ידנית חדשה- חסכונית למדי, אמינה, פשוטה לטיפול וסבירה בהחלט למחירה

2. פלואנס דיזל מליסינג - רכב בן שלוש עם 100000 קמ בממוצע. נוח גדול וחסכוני. מאחר שאני חושב להחזיק רב לפחות 3-4שנים מקווה שלא יהיו בעיות מוסך בהמשך הדרך. מליסינג כל הרכבים הם אוטומטיים

3. ארוס הברידית- חסכוית ואמינה

אין לי בעיה עקרונת עם ידנית אבל בכל זאת אני קצת חושש שבימים עתירי פקקים עדיף להיות ברכב אוטומטי גדול ונוח...

מה דעתכם? אתם חושבים אולי על אפשרויות נוספות?

ער

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יתרון החיסכון של האוריס יהא בעיקר בנסיעה בעיר/פקקים, ופחות בבין עירוני. אם אתה מסתדר עם ידני אז לך ללא ספק על 208 ידנית- עולה 89 אלף במבצע עכשיו, מחיר מציאה אמיתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש גם איביזה ידנית 1.2TSI היא במבצע עכשיו ב 72000 ש"ח או פיג'ו 208 ידנית 1.2 גם במבצע עכשיו 65000 ש"ח.

מדובר ב 2 רכבים חסכוניים בדלק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

לדעתי לרכב חדש יהיה יתרון גדול מאוד בסעיפי אמינות, 'ראש שקט' ואחריות על פני רכב משומש עם 100,000 ק"מ.

אל תוותר על נסיעת מבחן בכל רכב שאתה מתכוון לרכוש, שלא תופתע מדברים שאינך חושב עליהם כרגע.

בהצלחה,

שלומי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני גם חושב שרכב חדש יהיה יתרון גדול ( בעיקר בסעיפי האמינות ) בכל מקרה אשמח לשמוע האם עשית נסיעות מבחן על הרכבים?

שמע ידני זה תלוי בך, אני למשל הייתה לי תקופה שרציתי לנהוג על ידני וממש נהנתי מזה ( לקחתי בחשבון את עניין הפקקים ופשוט זורם עם זה ) אני ממש נהנתי מהתקופה,

בנוגע לרכבים אחרי שתעשה נסיעת מבחן ותראה מה הכי נוח לך, אני לא סגור על כמה אחריות יש בארוס, אבל בריו אני יודע שיש 7 שנות אחריות שאולי גם את זה כדאי לך לקחת בחשבון.

לך תנהג על 2 המכוניות תראה מה יותר נוח לך ואז באמת תוכל להחליט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3044 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...