Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

המשפחה התרחבה וכעת עם 3 ילדים נהיה צפוף מאחור

חשבתי לעבור לקנגו אבל כל האקזמפלרים ביד 2 שחוטים עם ק"מ גבוה .

בנוסף מפחיד אותי הטורבו הרגיש ועצם העובדה שמעולם לא רכשתי רכב דיזל / טורבו

אני מכוון לכיוון קנגו מהדור הקודם (2009 )

מהו הקילומטרז הנורמלי עבור קנגו 2009 ?

אשמח לעצתכם

לנסר 2007

פורסם

קנגו זו חשיבה מחוץ לקופסה.

נכון שלרכב יש תדמית של אינסטלטור, אבל מבחינת פרקטיות קשה מאוד למצוא משפחתיות שיתחרו בה.

החסרון הוא שקשה למצוא רכב שמור. אני לא חושב שיהיה מוגזם להניח ש 99% מהמכירות היו לקהל יעד שהשתמש בו כרכב עבודה, ועדיין פה ושם יש מציאות. חוץ מזה לא הייתי מגביל את החיפוש רק לקנגו, גם הברלינגו יכולה להיות בחירה ראוייה.

לעניין הקילומטרז' זו לא בהכרח הסיבה לפסול רכב, יותר חשוב למצוא רכב שמור ובעל היסטוריית טיפולים מלאה. יחד עם זאת אל תצפה לאמינות של טויוטה קורולה, יהיו הפתעות וחלקן יקרות.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הרכב הראשון שלי העה פיאט דובלו,מדובר בקטגוריה שיכולה להיות מעולה,הדובלו למשל חזקה מאוד,חיסכונית מרווחת עם תא מטען שלא יתרגש מ2 עגלות או יותר.

רק הבעיה למצוא שמור.

אישית הייתי ממליץ דווקא על הדובלו עקב מנוע חזק יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היה לאבא שלי קנגו 2010 צמוד 5 שנים.

היה מאוד נוח , פרקטי ,מורכב היטב בלי בעיות אמינות בכלל.

(היה קלאץ שנשרף בקמ ממש מוקדם אבל לא יודע איך להחשיב את זה.)

עשה איתו 190 אלף קמ כשהיה אצלו ועכשיו הוא ממשיך לנסוע אצל מישהו אחר בעבודה.

פורסם

כבר שנים נוסע על ברלינגו שמשמש אותי כרכב עבודה ורכב משפחתי יחד.

אני בדיוק "קהל היעד", לא אינסטלטור אבל במסגרת העבודה מסתובב בכל הארץ.

האוטו שלי מודל 2009, היום עם 343.000 ק"מ. לא שחוט ולא כלום, הפגין אמינות מצויינת (יותר טובה מכל קורולה) ולמעשה מתפקד היום בדיוק כמו חדש. הקפדתי רק על דבר אחד - לטפל באוטו בדיוק לפי הוראות היצרן ולא להשתמש בחלפים תחליפיים.

לא מצליח לחשוב על רכב פרקטי ונוח יותר במחירים האלו עם צריכת דלק אמיתית 1 ל 16-17.

חסרונות (נכון גם לקנגו 2009) - אין בקרת יציבות, רועש במהירות גבוהה, איבזור בסיסי (אבל כל מה שצריך כמח חלונות - נעליה - מראות חשמליים קיים), רואים בפנים פח חשוף בחלק מהמקומות. 95% נמכרו עם דלת צד אחת מימין. זה די לא נוח. דגמים עם 2 דלתות צד נדירים מאוד.

והחסרון העיקרי - רוב המכוניות בשוק בשנים האלו כבר מתחילות להתעייף. אבל הן נפוצות מאוד, נמכרו בעשרות אלפים כך שאפשר למצוא אחת נורמאלית.

פורסם
כבר שנים נוסע על ברלינגו שמשמש אותי כרכב עבודה ורכב משפחתי יחד.

אני בדיוק "קהל היעד", לא אינסטלטור אבל במסגרת העבודה מסתובב בכל הארץ.

האוטו שלי מודל 2009, היום עם 343.000 ק"מ. לא שחוט ולא כלום, הפגין אמינות מצויינת (יותר טובה מכל קורולה) ולמעשה מתפקד היום בדיוק כמו חדש. הקפדתי רק על דבר אחד - לטפל באוטו בדיוק לפי הוראות היצרן ולא להשתמש בחלפים תחליפיים.

לא מצליח לחשוב על רכב פרקטי ונוח יותר במחירים האלו עם צריכת דלק אמיתית 1 ל 16-17.

חסרונות (נכון גם לקנגו 2009) - אין בקרת יציבות, רועש במהירות גבוהה, איבזור בסיסי (אבל כל מה שצריך כמח חלונות - נעליה - מראות חשמליים קיים), רואים בפנים פח חשוף בחלק מהמקומות. 95% נמכרו עם דלת צד אחת מימין. זה די לא נוח. דגמים עם 2 דלתות צד נדירים מאוד.

והחסרון העיקרי - רוב המכוניות בשוק בשנים האלו כבר מתחילות להתעייף. אבל הן נפוצות מאוד, נמכרו בעשרות אלפים כך שאפשר למצוא אחת נורמאלית.

מוזר לי המצב כאשר חבר שלי קיבל ברלינגו עם 200K והיא חולת לוקמיה+סכרת נעורים לא בטוח כמה היא תחזיק.

פורסם

אז אל תקנה אוטו עם לוקמיה.

מי שעשה עליה את ה 200 אלף הראשונים הרס אותה. שזה לצערינו המצב ברוב המקרים.

חפש את הלא הרוסות.

פורסם
אז אל תקנה אוטו עם לוקמיה.

מי שעשה עליה את ה 200 אלף הראשונים הרס אותה. שזה לצערינו המצב ברוב המקרים.

חפש את הלא הרוסות.

אולי התבלבלת אבל אני לא פותח האשכול :D

אני סתם עוד אחד שיש לו חבר עם ברלינגו , שדרך אגב הוא אוטו גבר ! ככל שתבעט בוא יותר ככה הוא יהיה יותר יפה...

פורסם

אם מנוע דיזל לא כל כך משמעותי בעיייניך אתה יכול לפזול לכיוון הקנגו בנזין בצורה החדשה, אוטמט, עם מנוע 1.6. ניתן למצוא רכבים שמורים. (גם בדור הישן יש רכבי בנזין שמורות מאוד)

אופציה שנייה שהיא עוד יותר טובה לקחת את פרטנר/ברלינגו בדור ה3 מתחילה משנת 2008 ומעלה, הרבה יותר נוחה מהקנגו וגם יותר מאובזרת, ניתן לחפש בשנתונים 08-09 עם 150-170k ק"מ

BESTRONG BEbeautiful BEYOU

פורסם

אכן קנגו בנזין אוטומטית תוכל למצוא שמורות ששימשו כרב משפחתי.

אני בזמנו החזקתי בשתי הזדמניות שונות רנו אקספרס מטעמי מרווח פנים.

פורסם

לא פרטת מה התקציב אבל הייתי מתאמץ קצת ומשדרג ל C3 פיקאסו.

תמצא גם בקלות רכבים הרבה יותר שמורים, נסועה הרבה יותר נמוכה ורכב הרבה יותר נעים לנסיעה ונהיגה והרבה יותר מאובזר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בקנגו בנזין אני מפחד מהגיר האוטומטי , האם הפחד מוצדק ?

התקציב הוא עד 30K

אני פתוח לרעיונות אחרים ( רכבים אחרים) עם מקום ל 3 מושבי תינוק מאחור

לנסר 2007

פורסם

קנגו קונה (כיד ראשונה) מי שצריך אותה לעבודה.

בתקציב הזה אתה קונה לא קנגו אלא נבלה של משהוא שהיה פעם קנגו.

קשה לי להאמין שבתקציב הזה תיקנה משהוא שיפגין אמינות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תחפש פורד פוקוס במצב נורמלי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...