Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תעצור לרגע,

תחזור לתחילת השרשור וקרא הכל מההתחלה עד כאן.

האם אתה שם לב שיש כמעט תמימות דעים בנוגע לאקזמפלר המדובר?

אל תתן לרצון/לחץ שלך לרכוש, לבחור באקזמפלר שאינו נכון עבורך, או כזה שמקבל הרבה איתותי אזהרה...

כשאני חיפשתי את הרכב, גם לי לקח זמן. התקשרתי לכל המודעות מכל הלוחות, הכרתי את יד2 בע"פ. הייתי קרוב לרכישת אקזמפלר עם כל מיני ריג'קטים רק בגלל שנמאס לי להמתין, אבל בסוף פורסם הרכב (שעכשיו אצלי) ופחות מ12 שעות לאחר המודעה הייתי אצל הבחור וסגרנו פרטים.

לדעתי, המתן בסבלנות, ותדוג משהו ששווה את הדיג. אם אתה עם יד זריזה על ההדק והתנאים לרכישה זמינים, אין סיבה שלא תצליח.

שיהיה בהצלחה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• אחראי פורום
פורסם

כמו אור, גם אני הייתי נזהר. יותר נכון פוסל, זה לא עובר את הסף שלי ואני יודע להסתכל על עסקה כמכלול ולא פוסל על סעיפים בודדים.

אבל היעדר היסטוריה וספק שעולה בקבוצה של הבראבו (והם אכן מכירים לא מעט ממה שמסתובב בארץ) - זה מבחינתי דיל ברייקר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...