Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

100% מימון ללא מקדמה, מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Smiro

כחלק מהטבות שיבואן יכול לתת כמו הנחה על מחיר הרכב.

היבואן יכול לתת מימון ללא ריבית.

ברגע שהקונה ניגש לבנק היבואן מעביר לו את כל הריבית מראש. (לבנק )

בדר”כ יש לשים לב שברגע שנותנים מימון ללא ריבית זה בא על חשבון הנחת מזומן.

אני טוען שמי שלוקח 100 אחוז מימון זה בדר”כ אנשים שמחלקים את העוגה.

במקום שערך המזומן ירד הם משקיעים את הכסף במשהו אחר.

אגב בתור אחד שעובד בתחום הרכב אני יכול להגיד לכם שגם אנשים מיליונרים וגם אנשים מעוטי יכולת. כמעט כולם לוקחים מימון ואפילו באחוז גבוה מאוד ממחיר הרכב !

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא קשור, לפעמים יש מבצעי הטבות מהבנק. לפני זמן מה היה מבצע במזרחי למעבירי חשבון עם שכר של מעל 7000 ש"ח הלוואה של 30,000 ש"ח ללא הצמדה וללא ריבית, למשך 3 שנים.

פורסם

אתה מדבר על הלוואה כללית. לא דרך הסכם מימון של יבואן

בתחום הרכב זה עובד בידיוק כמו שאמרתי.

פורסם

הלוואה ב-0% היא חלופת הנחה. היבואן/המוכר משלם את הריבית לבנק בעת ביצוע ההלוואה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

stum הסיכון יחסית קטן - כי בד"כ כל מי שלוקח הלוואה משלם את התשלומים הראשונים. אחרי החודשים הראשונים התשלומים בד"כ מכסים יותר מירידת הערך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

למה זו בעיה? אתה רוכש כסף מכסף שאתה לוקח מהבנק. במידה ולא שילמת אתה מחזיר את המוצר. מה הבעיה בזה? כמובן שבאסה להחזיר ולהמשיך לשלם (את ירידת הערך הראשונית) כשאתה כבר לא נהנה מהמוצר. בגלל זה לא קופצים מעל הפופיק.

פורסם
מתן הלוואת 100% שהערובה להחזר היא הנכס עצמו נשמעת בעייתית רק לי ?

זה בעייתי רק אם אתה מנפיץ אמירות "עקרוניות" היכן שצריך לחשב מצב כלכלי ספיציפי.

כלומר, אם אין לך גרוש על התחת והכל מושקע באוטו - כן.

אם יש לך אבא שנותן לך כמה שאתה צריך מתי שאתה מבקש - לא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נראה לי שהמוסר השכל מכל הדיון הזה הוא :

כל עוד אתה מסוגל לקחת הלוואה על רכב ולשלם אותה תוך 30 חודשים, מעבר לזה? יכנסו עוד המון משתנים + העובדה שבנאדם ירצה אחרי 3 שנים להחליף את הרכב

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם
כן, זו ירידת הערך האמיתית של הרכב בפועל.

אבל משהו אחד לא חישבת כמו שצריך, וזו העובדה שאחרי 4 שנים ירידת הערך מתייצבת פחות או יותר.

הרי הרכב לא יהיה שווה 0 אחרי 5 שנים אלא הוא יהיה שווה בערך 30000-35000.

גם במקרה שהוא יימכר מתחת למחירון אני אשאר עם 20000 ביד בשביל מקדמה לרכב הבא.

אם מדברים על היגיון כלכלי ב100%, הכי הגיוני להישאר איתו עד סוף התשלומים.

מה שאותי עניין זו הנקודה שבה הערך של הרכב שווה או הוא יותר גבוה מהסכום שחייבים, כשאז אני יכול להחליף אותו בלי כאבי ראש ובלי להוסיף כסף, כי אני יודע שבתשלומים שקבעתי אני יכול לעמוד.

מן הסתם אם הייתי קונה רכב בטווח מחירים של 140,000 החישוב והשיקולים היו שונים לגמרי, כי אז הייתי צריך לשלם 2400 לחודש, וזה משנה את המצב לגמרי (מבחינתי).

אני מסרב להאמין שקליאו 2014 נמכרות בלוחות במחירים של 40,000 שח. או שאיני כלל מודע לקטסטרופה של שוק היד שניה...

התשלום שלך הוא לא כמו ירידת הערך. אתה משלם תוספת על ירידת הערך בשביל לסוע ברכב חדש, שזה לגיטימי. אבל לא הייתי מחשיב אותו כמהלך חכם כלכלית גרידא.

בכל אופן אני מזכיר, שיום אחד צריך להחזיר את ההלוואה הזו ולכן היא אינה מתאימה לכל אחד.

בעניין ההשקעות והתשואות שדוברו קודם, הדבר נכון כאשר באמת יש מקורות כאלו. אני מסתכל סביב, ומרבית עם ישראל (או לפחות זה שמעליי, מתחתי ומצדדי, הוא העומד) לא משקיע את הכסף הזה בנכסים, אלא מנחית אותו על המשכנתא. כלומר, זה אפילו לא מינוף שמניב תשואה. זה מינוף שנות העבודה שלך.

היום זה נח כי הריבית נמוכה (וכנראה תישאר כך לשנים הקרובות), אך כאשר הריבית תעלה - מאין יבוא הכסף להחזיר ההלוואה?

הלוואה זה כמו לשתות אלכוהול. זה בעצם להלוות אושר ממחר.

פורסם

אתה לא תמיד חייב את הסכום המלא שישכב בצד כערבון למימון שלקחת,

זה ניהול סיכונים ברמה בסיסית, מה רמת החשיפה והסיכון שלי ומה הבטחונות שלי.

לעניות דעתי התמהיל הנכון זה תרחיש איימים, אם אני מפוטר והזמן הכי הזוי שיקח לי למצוא מקום עבודה חדש זה חצי שנה, האם יש לי איך לעמוד בכול ההתחייבויות שלי בחוץ ולשמר רמת חיים סבירה במהלך תקופת הצנע הזו? המספר המתקבל זה הסכום שאני אשים בצד ולעולם לא אגע בו לא משנה איזו הוצאה בלתי צפויה תנחת עלי או כמה בא לי חופשה באיטליה.

ככול שרמת החשיפה שלך עולה תעשה התאמות לסכום.

אני אעדיף לקחת הלוואה קצרת טווח במקרה חירום ולא לגעת בכסף הזה.

פורסם

נכון.

המחירון של שלי היה 52000 אבל לא רציתי שיתחילו להגיב "אבל לא מוכרים רנו במחירון" אז כתבתי 40000.

היא גם הייתה שנת 2013 ולא 2014 (המשלוח הראשון שהגיע לארץ).

מן הסתם אם הריבית הייתה יותר גבוהה זה לא היה משתלם כל כך.

מן הסתם אם יש אפיקים אחרים שבהם אני יכול להשקיע זה כן משתלם.

מן הסתם צריך להתכונן לאפשרות שלא תוכל לשלם אז אם אין לך אפילו בשביל לכסות כמה חודשים מראש זה מהלך לא חכם.

• תוכן חדש...