Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מתעניין ברכישת מכונית ראשונה

ויש מלא דגמים בשוק החופשי אך אני פוחד לקנות אוטו לא טוב מבחינת בטיחות וצריכת דלק נוראית ושיהיה צורך לעשות מנוי למוסך

אני מעוניין במכונית מיני/סופר מיני עם מנוע חזק שבמקרה ואני יחליט לרדת לאילת שהמכונית תחזיק מעמד.

הסתכלתי קצת בכמה אתרים לראות את מחירי המכונית אבל קשה לי להבין מה האוטו כי אידאלי יהיה עבורי

אמרו לי אנשים שיש להם ניסיון במכוניות שלפסול על סף מכוניות צרפתיות בגלל נושא האמינות שלהם

אני התעניינתי במכוניות של סוזוקי, טיוטה, מאזדה 2, דייהטסו

קשה לי להחליט מה עדיף

אני עם ראש פתוח בנוגע למכוניות רק שוב פעם מפחד לקנות חתול בשק שעולה הרבה כסף

וגם מעדיף מכונית שאפשר להתגלח בה עד שיהיה לי מספיק ניסיון בכביש

עריכה אחרונה על ידי Shay Kotlarsky
פורסם

שי,

לדעתי טווח המחירים שהגדרת מעט בעייתי בגלל שהוא רחב מדי, אתה צריך להיות יותר ספציפי..

לדוגמא, ב-10,000 ש"ח תוכל לקנות דייהטסו סיריון או יונדאי גטס משנתונים סביב 2005 (הגטס מעט יותר זולה ולכן תמצא שנתון יותר גבוה מאשר הסיריון).

וב-60,000 תוכל כבר להשתדרג ולרכוש מאזדה 2 סביב שנתונים 2013-2014 או למשל טויוטה אוריס 2012 וכו'.

עכשיו השאלה מה חשוב לך?

לרכוש רכב במחיר הנמוך ביותר, רכב בטיחותי, רכב גדול יותר, ביצועים וכו' ?

כי מבחינת צריכת דלק, הרכבים שציינת דיי דומים וכך גם מבחינת אמינות.

פורסם
שי,

לדעתי טווח המחירים שהגדרת מעט בעייתי בגלל שהוא רחב מדי, אתה צריך להיות יותר ספציפי..

לדוגמא, ב-10,000 ש"ח תוכל לקנות דייהטסו סיריון או יונדאי גטס משנתונים סביב 2005 (הגטס מעט יותר זולה ולכן תמצא שנתון יותר גבוה מאשר הסיריון).

וב-60,000 תוכל כבר להשתדרג ולרכוש מאזדה 2 סביב שנתונים 2013-2014 או למשל טויוטה אוריס 2012 וכו'.

עכשיו השאלה מה חשוב לך?

לרכוש רכב במחיר הנמוך ביותר, רכב בטיחותי, רכב גדול יותר, ביצועים וכו' ?

כי מבחינת צריכת דלק, הרכבים שציינת דיי דומים וכך גם מבחינת אמינות.

אני לא צריך רכב גדול אחרת הייתי מסתכל בכיוון של ניסן ג'וק שאני יודע שהוא די אמין וגדול

אני יותר בכיוון המיני והסופר מיני אני יותר מסתכל על שנתונים של לפחות 2008

הכי חשוב לי בגדול זה בטיחות ושלא כל שריטה קלה יש צורך לראות מוסך

ריאתי גם מאזדה 323 במחיר של 4 אלף אבל החלקי חילוף שלו בטח נורא יקרים וזה כבר נקרא רכב אספנות

מבחינת ביצועים פחות מעניין אותי אני הרי נהג חדש אני מחפש אוטו טוב לבילויים אך באותו זמן שיהיה קל למצוא לו חנייה, ולא רק מלעבור מנקודה A לנקודה B

אחרת בשביל מה הוצאתי רישיון נהיגה

הטווח שהבאתי כי אני יודע שיש מכוניות טובות בטווח המחירים האלה

אני יותר מתלבט בין הטיוטה יאריס למאזדה 2 מקטגורית המיני

פורסם

מאזדה 2 וטויוטה יאריס זה סופרמיני.

מחפש אוטו פשוט וקטן וחסכוני- מיצובישי ספייס סטאר וניסן מיקרה יעשו את העבודה ותעלה בשנתון לרכב צעיר יחסית.

פורסם

המאזדה לא רעה בכלל, אבל היא קצת עצבנית ותזזיתית בניהוג. הסייפים סטאר והמיקרה קצת פשוטות מדי לטעמי.

הייתי הולך או על רנו קליאו או על i20 מנוע 1.6.

פורסם

Shay,

אם אלו הן הדרישות, אז הייתי הולך על יפנית או קוריאנית סביב שנתון 2008.

מבחינת בטיחות, שים לב שיש לפחות 2 כריות אוויר ו- ESP ותבדוק את תוצאות מבחני הריסוק.

בהצלחה.

פורסם

יש לו תקציב יפה. אפשר למצוא מגוון רכבים שיתאימו. מיצובישי ספייס סטאר, קיה פיקנטו ( אפילו דגם ה 3 דלתות שנראה נהדר ), יונדאי I10 או סוזוקי ספלאש.

טווח המחירים שלך מאוד רחב. אתה צריך לקבל החלטה כמה אתה רוצה באמת להשקיע. כי אפשר למצוא רכבים טובים ב 20K וגם ב60K. רכב ב 20K ידרוש יותר תשומת לב לתחזוקה, יהיה כנראה פחות בטיחותי ופחות חסכוני בדלק.

פורסם
יש לו תקציב יפה. אפשר למצוא מגוון רכבים שיתאימו. מיצובישי ספייס סטאר, קיה פיקנטו ( אפילו דגם ה 3 דלתות שנראה נהדר ), יונדאי I10 או סוזוקי ספלאש.

טווח המחירים שלך מאוד רחב. אתה צריך לקבל החלטה כמה אתה רוצה באמת להשקיע. כי אפשר למצוא רכבים טובים ב 20K וגם ב60K. רכב ב 20K ידרוש יותר תשומת לב לתחזוקה, יהיה כנראה פחות בטיחותי ופחות חסכוני בדלק.

אני מחפש משהו חסכוני בטיחותי וכל זה לא הסתכלתי על יונדאי מאחר ונהגי משאיות שפורקים אצלי בעבודה את הסחורה מספרים לי שהרכב הזה נורא לא ביטוחית בעת תאונה שיכול במכה אחת לרדת ב10% במינימום מהמחיר מחירון שלו

לפי מה שבדקתי בקטגורית המיני והסופר מיני למה שאני מעוניין יש את הסוזוקי ספלאש שהמלצתה ואת הטיוטה יאריס

שאני מתלבט ביניהם מבחינת מפרט ממבט שחטפתי באתרים של מכירות הרכבים אומרים שהספלאש יותר טוב מהיאריס

איך אני לא מאמין לאנשי מכירות כולכך

פורסם

אני ממליץ על מיצובישי לנסר מנוע 1.8 שנת 2011-2012. ביצועים טובים, צריכת דלק סבירה ואמינות גבוהה. והרכב לפי דעתי נראה ממש טוב. תתעלם מזה שזה רכב משפחתי, זה פשוט רכב טוב.

פורסם

שי,

בהמשך למשפט שרשמת בנוגע לנהגי המשאיות: "

מאחר ונהגי משאיות שפורקים אצלי בעבודה את הסחורה מספרים לי שהרכב הזה נורא לא ביטוחית בעת תאונה שיכול במכה אחת לרדת ב10% במינימום מהמחיר מחירון שלו"

עצתי לך, תשתדל לבדוק את העובדות בעצמך ואל תסמוך בעיניים עצומות על אחרים.. :wink:

ניתן לבדוק את דירוג הבטיחות בקלות (באתר של NCAP שהוא ארגון אירופאי להערכת בטיחות של כלי רכב).

תוכל לראות שיונדאי I20 (המודל הקודם מכיוון שזה מה שמתאים לתקציב שלך), קיבלה דירוג בטיחות שאינו נופל מטויוטה יאריס (קיבלה ציון כמעט זהה) ומכוניות אחרות בסגמנט.

יונדאי I20 (לחץ על התמונה להגדלה):

I20.jpg

יאריס (לחץ על התמונה להגדלה):

yaris.jpg

פורסם

לא צריך להוציא את כל התקציב.

אפשר לרכוש היום קיה פיקנטו בת 3, מליסינג או השכרה - רכב עם 60-70 אלף ק"מ, שיעלה לך סביבות 40K.

רכב אמין שישרת אותך עוד כמה שנים בקלות.

פורסם

מכיר אנשים שירדו לאילת עם פיקנטו ונשארו לספר על הסכנה,

או במילים אחרות - אין שום בעיה לרדת עם קיה פיקנטו לאילת ולא קורה כלום.

כמו שכל אוטו מודרני יעשה את זה בכיף.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...