Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MAZDA 3 2.0L מהיבואן במסגרת מבצע "MAZDA NOW"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו , אחרי שעה שני הרכבים יהיו תנורים זהים. ההבדל הוא אולי בדקות הראשונות. שם לרכב הלבן יתרון של מעלות בודדות. יש כל מני פתרונות אחרים כמו מאןרר סולרי שמוציא החוצה אויר .

פורסם (נערך)

לא יודע מה איתכם, אבל שבוע שעבר כשהגעתי לבסיס ראיתי חבר בדיוק מחנה את הרכב הלבן שלו, אז נעמדתי לידו. כשחזרנו אחרי יום שלם ששני הרכבים היו בשמש החלטנו לעשות השוואה קטנה: מבחוץ - הפח של הרכב שלי השחור יותר חם. מבפנים? הרכב שלי הרגיש מקרר (!!!) לעומת הרכב הלבן, אי אפשר היה אפילו להיכנס להתניע את הרכב שלו מרוב החום! צבע הריפודים? אצלו בהיר, אצלי שחור. ההבדל היחיד הוא שאצלו הריפודים מעור ואצלי הם מבד. מה שכן החיסרון הגדול בצבע שחור הוא הלכלוך והשריטות.

לגבי העסקה, שים לב שמדובר במנוע 2.0 אבל רמת הגימור היא אקטיב הבסיסית ולא ספיריט.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Menro

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם (נערך)
לא יודע מה איתכם, אבל שבוע שעבר כשהגעתי לבסיס ראיתי חבר בדיוק מחנה את הרכב הלבן שלו, אז נעמדתי לידו. כשחזרנו אחרי יום שלם ששני הרכבים היו בשמש החלטנו לעשות השוואה קטנה: מבחוץ - הפח של הרכב שלי השחור יותר חם. מבפנים? הרכב שלי הרגיש מקרר (!!!) לעומת הרכב הלבן, אי אפשר היה אפילו להיכנס להתניע את הרכב שלו מרוב החום! צבע הריפודים? אצלו בהיר, אצלי שחור. ההבדל היחיד הוא שאצלו הריפודים מעור ואצלי הם מבד.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

צבע הרכב והריפודים משפיע הרבה פחות על החום בפנים הרכב, ביחס למבנה השמשות ושטח הפנים שלהן שמשפיעים הרבה יותר.

אני די בטוח שלחבר מהבסיס היה רכב מסוג שונה משלך.

עריכה אחרונה על ידי tomerc
פורסם

שחור קולט אור, הכל, לכן הוא נראה שחור. לבן דוחה הכל, לכן הוא נראה לבן. רכב שקולט את כל מששמש מזרימה עליו, יהיה יותר חם :-)

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

אם היו מציעים לך אותה ב 17 אלף פחות ממחירון אבל בצבע וורוד, היית קונה אותה ?

אם התשובה היא כן, אז לך על השחור.

אני אישית לא היית מתפתא לרכב שחור גם אם 10 פחות ממחירון ובטח ובטח לא היום במצב שרכבים עומדים, משדרים לך הכל טוב, המגרשים כולם עמוסים, לאן הולכים כל המכוניות האלה מי קונה אותם!?

רכב שחור תוך כמה שנים הלכה נשרפת,פולישים,ווקסים,התעסקויות... מי צריך את זה, לך על לבן בלבד גם הכי קל לתקן לבן.

אל תתפתא.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
צבע הרכב והריפודים משפיע הרבה פחות על החום בפנים הרכב, ביחס למבנה השמשות ושטח הפנים שלהן שמשפיעים הרבה יותר.

אני די בטוח שלחבר מהבסיס היה רכב מסוג שונה משלך.

מן הסתם שזו הסיבה, אבל לרוב אנשים נוטים לחשוב שאם הרכב שלי שחור אז אני סובל יותר מהם. אני מאמין שחלונות כהים (עם עדיפות למקוריים) ומגן שמש טוב בשמשה הקדמית יפתרו את הבעיה... מה שאני מנסה להעביר לפות"ש זה שאם מתאים לו שחור, שלא יהסס ולא יפחד מהשמש

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

• תוכן חדש...