ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,560 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 711 צפיות
שלום כולם, אני רוצה לרכוש סופר מיני לא ידנית, שתשמש אותי בעיקר לנסיעות בתוך העיר וקצת יותר בסופ"שים. אני מחפש רכב חסכוני, אמין וזול יחסית לתחזוקה וכמה שיותר מאובזר התקציב שלי הוא עד אזור ה-75K ש"ח. לפי הודעות אחרות שראיתי, אני נוטה כרגע לכיוון פג'ו 208, אבל מעט חושש מהתחזוקה והסחירות שלו. שמעתי עוד המלצות על סיאט איביזה,פורד פיאסטה, טויטה יאריס וסקודה פאביה (אם שווה לרדת עבורן בשנתון). אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר בבלגאן המון תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, מחפש לקנות רכב בתקציב של 30-35K (שאיפה לגבול תחתון של התקציב) מפרט: אוטומט, מתחת ל100K קילומטר, חסכוני בדלק וכמובן אמין. אשמח לקבל הצעות בנוגע למכוניות מיני, סופר מיני וכדומה. (עדיפות לא לצרפתיות) אופי נסיעות: ת"א - נתניה לא על בסיס יומי, פעמיים-שלוש בשבוע. תודה ושבוע טוב
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, לרכב שאני מעוניין בו- מאזדה 3 08 ספיריט ניגנבו הג'אנטים קצת אחרי שעלה על הכביש אצל בעליו הקודמים, והרכב הונח על הכביש ללא אבנים למיטב הבנתי, אילו נזקים יכולים להיגרם עקב כך? עשיתי חיפוש ודי טבעתי בין כל הנתונים, האם יש תקלות ידועות ונפוצות בדגם הזה בשנים האלה? בדקתי כבר שני רכבים, אחד אצל מכונאי (טויוטה קורולה 2003) ושילמתי 250 ש"ח על בדיקה אבל המכונאי המליץ לי להתרחק מהרכב עקב נזילות שהתגלו ממכסי השסתומים, ממחזיר השמן מהגיר ועוד דברים לא קלים שהתגלו. המוכר לא הסכים להוריד מהמחירון המשוקלל יותר מ-500 ש"ח אז ויתרתי על הרכב. תקלות כגון אלו אינן מצריכות תשלום הבדיקה על ידי המוכר (כדי שאדע להבא)? הרכב השני התגלה עם תאונה עם משמעות נמוכה (אבל עם החלפת קורת רוח…
הודעה אחרונה מאת Muzic4Ever, -
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
שלום רב! קראתי כאן הרבה מאוד שרשורים ואשמח לקבל חוות דעת על האם שווה לבדוק את הכיוון של המודעה הבאה ושל דומותויה, או להתרחק מראש: קיה ריו EX CRDI ידני דיזל 1.5 מ2011, 220,000 ק"מ, יד 1 מבעלות חברה, ב29,900. המודעה פורסמה על ידי אליאב סוכנויות רכב. 1)האם יש טעם בכלל לנסות לחקור את מצב הרכב או לא, בפרט משום שרכב נמכר על ידי סוכנות? 2)ממה שקראתי כאן על הקילומטראז', הבנתי שתיאורטית הרכב יכול להיות בסדר, בהנחה שרוב הזמן הוא עשה נסיעות בין-עירוניות. האם יש סיכוי סביר שמקרה כזה (ומקרים דומים אחרים) הרכב היה רוב הזמן בבעלות של נהג אחד? 3) מחיר הרכב גבוה בכ 1k ש"ח מהמחירון - זה הגיוני? בכמה אפשר אולי להוריד את המחיר במצב כזה? חלק ממה ששאלתי אני יכול כמובן לשאול (ואע…
הודעה אחרונה מאת bobdark, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אז אני הולך לעבוד בחודשיים הקרובים ואני צריך רכב בשביל העבודה, המכונית תיסע כ50 קילומטר ביום, ולאחר החודשיים אני מתחיל לימודים בדרום ולכן לא אצטרך רכב (גר בצפון כרגע אזור עמק יזרעאל) ההתלבטות שלי היא האם לקנות אוטו באיזה 1000-5000 שקל ולקוות שישרוד לי בלי להיתקע יותר מדי (3,000 ק"מ בערך) או לקנות אוטו ב15,000 פחות או יותר, להשתמש במשך חודשיים ואז למכור בהפסד אשמח להמלצות מה כדאי, בתחום של 15,000 הבנתי כדאי יונדאי גטס, אבל אם אני אקנה אוטו עד 5,000 אשמח לדעת איזה אוטו כדאי.
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
אז הגיע הזמן להחליף את הפוקוס עקב תקלות רבות מידי .נזילה במחזיר שמן באזור רצועת טיימינג .החלפת כוהל .רכב חלש שלא מושך אם הוא מלא ומדליקים מזגן פשוט עגלה .אז חשבתי ללכת או על קרולה או רנו פלואנס דיזל .אף פעם לא היה לי רכב צרפתי אני די חושש האם המנוע והגיר באמת מתוצרת ניסן ומה צריך לבדוק .יש לי 3 בוסטרים מאחורה של הילדים .או פשוט ללכת על טיוטה קרולה
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 5 תגובות
- 792 צפיות
שלום אני מתלבט בין איביזה או פולו 5 דלתות TSI אני ממשבכיוון של הDSG לא כזה באלי על גיר ידני, הבנתי שיש קצת בעיות עם התיבת DSG השאלה שלי כמה חמור הבעיות האלה וגם מאיזה שנה הבעיות כבר מתחילות להפטר, איך הרכבים מבחינת נוחות(חייב לציין שאני בחור גבוה) צריכת דלק וכמובן חלקים ומכני, אני יודע שבגרמניות החלקים ממש יקרים וכמובן ביצועי הרכב. תודה.
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 826 צפיות
שלום לכולם אני מחפש רכב יד שנייה פרסמתי כבר פוסט כזה על בנוגע לרכב חדש ראו כאן http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?601207-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%97%D7%A1%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99-%D7%95%D7%96%D7%95%D7%9C-(-%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99-%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%A8-%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99) ירד מהפרק כנראה עקב שיקולי תקציב. הרכב משמש בעיקר לנסיעה לעבודה לבד כ 100-120 קמ ביום, מעל 30,000 בשנה. אני צריך שהרכב יהיה חסכוני בדלק, נוח לנסיעה,ואמין. עדיף ידני אבל לא חייב להיות. כמובן עדיף שנתון כמה שיותר גבוה. כמו כן יש לי דרך הררית בחלקה ככה שאני לא רוצה רכב חלש מדי. חשבתי על קליאו, משנת 2011-12 פנדה אותם שנים אשמח לחוות דעת/ המלצות/ רע…
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
רציתי את העזרה שלכם לגבי קניית רכב, חשבתי על הפולו 1.2 TS1 מצאתי אחת עם ק"מ נמוך עם תיבת DSG מה אומרים על הרכב? או שעדיף לקחת את הרכב עם גיר אחר או שבכלל עדיף ללכת על רכב אחר אולי על האיביזה התקציב שלי 50-55 אלף שקל
הודעה אחרונה מאת MikMan, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
השאלה היא הן לגבי אמינות רכב צריכת דלק וכו' כמו"כ לגבי ביטוחים, האם ה-i40 יותר יקרה במקיף? ומה ערך השוק שלהן? מי שומרת יותר על ערך? תודה
הודעה אחרונה מאת לירי, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
התייעצתי פה לפני כמה שבועות אבל היו כמה שינויים אז השאלה קצת השתנתה. אני חייל, נכנס לקבע בקרוב. אני מחפש רכב בעיקר ליציאות בסופ"ש, קצת נסיעות באמצע שבוע בעיקר בתוך העיר, מידי פעם גם נסיעות מחוץ לעיר. יכול להיות שמידי פעם אסע איתו לבסיס (בערך 90 קמ). אבל בגדול מדובר על מעט נסיעות. התקציב שלי היה סביבות ה15-20. תכננתי ללכת על יונדאי גטס 2007-2009. הנקודה החדשה היא שנפתחה לי האפשרות להוסיף עוד 5000-10000 לתקציב. השאלה שלי היא אם יש רכב שבתוספת הזאת אני אקבל את האמינות של הגטס אבל עם שיפור בנוחות או בצריכת דלק שהם הפרמטרים העיקריים שאני פחות אוהב בגטס. האם להוסיף את הסכום הזה באמת יתן לי שיפור משמעותי או שחבל לי על הכסף (בכל זאת חייל עם הכנסה לא מאוד גבו…
הודעה אחרונה מאת yehudaeitam, -
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
שלום לכולם הציעו לנו רכב משנת 2007 שעשה 260k ק"מ אך לפני 60k ק"מ החליפו מנוע מקורי של מאזדה. האם זה בעייתי? המוכר אומר שבכל מקרה רכב מהשנתונים האלה יהיה קרוב ל 200k ויצטרך בקרוב החלפת מנוע מה דעתכם? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת ERT239, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 993 צפיות
שלום לכולם, היום בבוקר מתקשרים אליי מהסוכנות רכב שאפשר להגיע ביום ראשון לאסוף את הרכב שהזמנתי, מאחר והמתנתי כמעט את המקסימום ימי עסקים, מכיוון שגלשנו לחודש יולי והמסירה תהיה ב 3 ליולי ביקשתי שחודש עלייה לכביש יוגדר יולי, איש המכירות אמר לי שכבר הכינו לי רישיון לפי ה 30 ליוני, אמר שאין מה לעשות וזה רק 200 שקל הבדל, לפי דעתי זה קרוב יותר ל 1000 שקלים הבדל... מה אתם אומרים, כיצד אני יכול לפעול כדי לא להיפגע? תודה, עידן
הודעה אחרונה מאת Jeka.E, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה לדעת עלות החזקת רכב של 1600 סמ"ק בהשוואה ל-2000 סמ"ק ללא קשר לדלק(נוסע מעט). אני מתכוון באופן כללי על מכוניות ישנות מעל 10 שנים שמחירם עד כ-20000 שקל כך שלא עושה לו ביטוח מקיף. ולכן ההשוואה צריכה להתמקד: ביטוח חובה. ביטוח צד שלישי. אגרת טסט. מחיר 3 התשלומים האלו קשור לנפח המנוע? מחיר 3 התשלומים האלו קשור למחיר האוטו? מחיר 3 התשלומים האלו קשור לשנת הרכב? מה קובע את מחיר 3 תשלומים האלו? תודה מראש שמוליק
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום ראיתי פה כמה דיבורים על זה אבל בעיקר על הדגמים האוטומטיים יש לי 2 הצעות : שברולט ספארק 1.0 LT+ במבצע חבר במחיר של 58,900 הרכב נראה יותר מאובזר עו לא נהגתי עליו אבל מבחינת ביקרות מראה כיוון טוב, הבעיה היחידה שהביקורות מתייחסות לדגם עם המנוע שהוא 1.4 ולכן אני לא בטוח. ניסאן מיקרה מהמבצע הזה http://micra.nissan.co.il/?ref=36&gclid=Cj0KEQjwwMi7BRDGptbvwOCDj8oBEiQAIALyDCVLT_D9GWHyeW9ovMYIsvpJ7-oIzZIjYZNjKC63OwgaAp778P8HAQ דגם ידני במחיר של 59,900 . מקריאה מהירה הבנתי שהיא מעט מיושנת וישנם כל מני חסרונות נוספים מצד שני לעומת הספארק זהו מנוע 1200 וכשנהגדתי על הדגם האוטומטי הגרשתי שהרכב ממש סבבה. השאלה היא מה עדיף מבחינת תמורה למחיר, באופן…
הודעה אחרונה מאת nadav440, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן, בשיטוטיי אחר דילים טובים לפיג'ו 208 ידנית רמת אבזור acces הגעתי לאתר מכירות ישירות מהיבואן בשם autolet וראיתי שהמחירים שם זולים לעתים בעד 10000 מלובינסקי (ה208 ספציפית זולה יותר ב8000), קצת חשוד בעיניי. מישהו יכול לעזור לשפוך קצת אור על העניין? אולי אין פה אחריות יצרן? האתר לא מהימן? בנוסף אם ישנם כאלה שרכשו רכב דרך האתר אשמח לשמוע מחווית הקניה שלהם. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת itamars191, -
-
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום , אני מעוניין ברכישת ביואיק לה סייבר , מהשנים 2003 ואילך . יש לי כמה שאלות , לבעלי הרכב . 1. מהי עלות הטסט השנתית לרכב ? . 2. מהי צריכת הדלק הממוצעת לרכב זה . 3. חקלים לרכב ניתן להשיג בקלות ? . 4. מהי עלות ההחזקה לרכב , (טיפול שנתי, ברקסים, שמנים, פילטרים, פלגים וכו' ) . 5. מה מאוד חשוב לבדוק לפני קניית רכב זה , כדי לא לקנות חתול בשק . תודה רבה לכל העוזרים וחג שמח ! .
הודעה אחרונה מאת EB-86, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 887 צפיות
היי, אני מחפש רכב ואחת המועמדות היא הפיאסטה מהשנתונים 2010-2011. אשמח לקבל קצת חוות דעת למה לשים לב כשבאים לבדוק את הרכב. האם יש נקודות תורפה לרכב? תודה,
הודעה אחרונה מאת alexra, -
-
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בעל הרכב התחייב בפניי על גיר מנוע שילדה וכן שהרכב למיטב ידיעתו לא עבר תאונה. הבחור היה הגון מספיק כדי לקחת על עצמו את עלות הבדיקה, אך לא השתכנע במצבו הרכב, אשמח לכמה חוות דעת על טופס הבדיקה הנ"ל. תודה
הודעה אחרונה מאת ofekwac11, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 584 צפיות
מצאתי פאביה בסביבות 35 אש"ח משנת 2009.. קילומטראז קצת יותר מ100 אלף. האם ההנחה שלי שמדובר במנוע 1600 (שבעיניי נחשב חזק) (שתאפשר לי התמודדות עם יומיומית של נסיעות י-ם - תלאביב), הופכת את ההצעה לאטרקטיבית? אניי בטוח שזה גם פחות חסכוני. אשמח לעצות. תודה
הודעה אחרונה מאת Doc Slow, -
-
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן חברים! עלה לי בחיפושים הרכב הנל עם 140אלף ק"מ בקצת פחות מ30 מה אתם אומרים? עלויות אחזקה? מחיר הגיוני? (יד ראשונה הייתה ליסינג) אנשים שמכירים וחוו את הרכב אשמח לעזרה
הודעה אחרונה מאת eliahuisakov01, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי חברים, אני נהגת חדשה ומחפשת רכב ראשון. חשוב לי שיהיה - אמין - חסכוני - אוטומט - בתקציב של 15 אלף ש"ח אשמח להמלצות ליטל
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
-
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לאבא שלי יש קורולה 2014 והוא מעוניין למכור אותה ולקנות ג'יפון חדש. הצעתי לו את ה4 ג'יפונים הבאים ורציתי לשמוע חוות דעת מי הכי עדיף מבחינת צריכת דלק, נוחות נסיעה, ביצועים : 1.מאזדה CX-5 מנוע 2.0 2X4 2.טויוטה RAV 4 בנזין רגיל 3. קיה SPORTAGE החדשה 2.0 4. יונדאי TUCSON החדש * חשבתי גם לכיוון הפורד קוגה החדשה איך היא נחשבת לעומת הג'יפונים שהוזכרו ? מה הפער במחירים בין הג'יפונים (מי הכי זול ומי הכי יקר) ?
הודעה אחרונה מאת vitalyi, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי חברים, אני מתלבט כבר חודש עם הסוגייה הזו. רכשתי ביולי 2015 רכב חדש מהיבואן - סקודה פאביה style 1.2 TSI בצורה של הלוואת בלון, כך שאני משלם במשך 5 שנים ( נשארו עוד 4 ) כ- 1,000 ש"ח בחודש. העולם היה נחמד נסעתי איתו שוהם-פ"ת-שוהם כל יום ולא הייתי מגיע בחיים לק"מ שנתי של מעל 15-20K בשנה. באפריל 2016 התחלתי לעבוד במקום עבודה חדש בירושלים. מה שקרה הוא - מנסיעה של 40 ק"מ ביום לעבודה וחזור, עכשיו אני נוסע ~100 ק"מ ביום... וכמעט 3000 ק"מ בחודש. ותוך 3 חודשים הרכב כבר הגיע ל 24K ק"מ ובדיוק אני סוגר איתו שנה מלאה. על פי חישוב ההוצאות רכב שלי בחודש- הלוואת רכב- 1,000 ש"ח ביטוחים - ~430 ש"ח דלק - ~2,000 ש"ח טיפולים - ~167 ש"ח בחודש ( לפי חישוב של 20…
הודעה אחרונה מאת spring, -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מחפש רכב כבר תקופה וכחלק מחיפושי ראיתי סיאט איביזה מאוד שמורה עם ק"מ נמוך. האיביזה שנת 2011 עם מנוע 1600 לפי מה שהבנתי בגרסת האיביזות ה 1600 הוא מנוע אטמוספרי, כלומר ללא טורבו וללא tsi. כמובן שאני מדבר על הגרסה האוטומטית, לאורך השנים תמיד שמעתי על בעיות גיר ה DSG המפורסם שכמובן הוא גם חלק מהאיביזות בשנים האחרונות. מישהו באמת יכול לאמת לי על סמך ניסיון אישי את הבעיות גיר האלה? האיביזה מתאימה לי בכל פרמטר, גם גודל וגם עוצמה, השאלה אם במנוע ה 1600 שהוא נטול "תוספות" הבעיות המדוברות עדיין קיימות? אני מתכנן להוציא סכום לא קטן של כסף על הרכב ולכן חשוב לי לקנות משהו שיחזיק לי ל 4-5 שנים הבאות לפחות. השאלה אם איביזה באמת היא הקנייה החכמה? רכב שיחזי…
הודעה אחרונה מאת NINJMNKY, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 911 צפיות
מכוני בדיקה הם כסת"ח מבחינתי, מעדיף לקחת את הרכב למוסך שמכיר את הרכב ויצביע על בעיות אפשריות לפני הקנייה. אז האם יש מוסך שכזה בחיפה והסביבה? חבל שסמל"ת לא הופכת את מה שחיים ממוסך שמשון ביהוד מציע לכלל רשתי - במקרה הקודם שרכשתי פיאט אחרי הבדיקה אצלו, השארתי את הרכב לטיפול גדול שהסתכם בכמה אלפים, ככה שזה משתלם גם להם.
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
סיטרואן C4
מאת AlonElk-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה דעתכם על סיטרואן C4 הצורה החדשה (2011) לגבי אמינות, צריכת דלק וכו' מתעניין ברכב הזה
הודעה אחרונה מאת guy_b01, -
-
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אני רוצה לקנות רכב חדש, ומתלבט בין כמה. כעקרון, הדברים החשובים ביותר הם אמינות, תחזוקה לא יקרה, ובגאז' עם פוטנציאל לאחסון עגלה (עדיין לא, אבל בעתיד) - גם נושאים כמו נוחות נסיעה והתנהגות הם חשובים, אבל ברמה פחותה מעט. היות ואנחנו כרגע רק זוג, אבל בעתיד הלא רחוק מתכננים גם ילדים - קיימת גם התלבטות אם אנחנו רוצים משפחתית קטנה/סופרמיני גדולה, או משפחתית "אמיתית". אשמח לדעתכם מי המכונית המומלצת יותר מכל זוג: מצד אחד קיה ריאו או סוזוקי קרוסאובר - ומצד שני מאזדה 3 או טויטה אוריס (לא היברידית, כי זו קצת יקרה לנו מדי). אנחנו כנראה נקנה רכב עם אפס קילומטרים (אם נבחר באוריס, ייתכן שנקנה בטויוטה סלקט). אנחנו נכוונו כבר עם רנו - ולכן לא מאד מתלהבים מרכבים…
הודעה אחרונה מאת guy_b01, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. אני מחפש רכב לסטודנט (נהג יחיד). אני גר בראשלצ והולך ללמוד בכנרת. מחפש רכב בטווח מחירים של 20K-25K שבממוצע יבצע את הנסיעה מהכנרת למרכז. לא משנה ידני או אוטומוט. דרישות: אמינות צריכת דלק הרכבים שחשבתי עליהם: 1)דייהטסו סיריון 2)סוזוקי אלטו 3)סובארו B3 4)יונדאי i10 אני פתוח להצעות. תודה
הודעה אחרונה מאת edenpol, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
קיבלתי הצעה לשדרוג הרכב . כרגע יש לי b4 2007 עם 160K בסה"כ רכב כיפי ומאוד נהנתי ממנו. ההצעה היא לb4 2011 עם 200K במחיר נמוך מאוד 44000ש"ח. הרכב יד ראשונה פרטית. טופל במורשה כל הזמן, ס.טיפולים מלא. והכי חשוב ביצע את הטיפול הגדול ממש עכשיו (טיימינג וכל השאר בעלות של 10K). חיפשתי ביד 2 אין אפילו אחת במחיר הזה. ובסה"כ הרכב טופל 100%. מה שקצת מבאס זה שזה דגם ביזנס (אין ג'אנטים! במודל כזה טמטום. וכסא לא חשמלי -לא נורא) מה דעתכם משתלם? החישוב שלי שהרכב הנוכחי צונח במחירון ברמה מדאיגה. וכמובן להשתדרג.
הודעה אחרונה מאת shlomi_e11, -
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 397 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- שביט
- Pavlik
- IsraCar
- Maor807
- דובצע
- גולדן191
- אורי מ.
- NAPOLEON
- GTI33
- פאר האורה
- PASHUT
- hans