Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך רכב לחודשיים, מתלבט אם לקנות רכב ב 1000 שקל או 15,000 ולמכור

itzikd15
שימו לב! השרשור הזה בן 3026 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אז אני הולך לעבוד בחודשיים הקרובים ואני צריך רכב בשביל העבודה, המכונית תיסע כ50 קילומטר ביום, ולאחר החודשיים אני מתחיל לימודים בדרום ולכן לא אצטרך רכב (גר בצפון כרגע אזור עמק יזרעאל)

ההתלבטות שלי היא האם לקנות אוטו באיזה 1000-5000 שקל ולקוות שישרוד לי בלי להיתקע יותר מדי (3,000 ק"מ בערך) או לקנות אוטו ב15,000 פחות או יותר, להשתמש במשך חודשיים ואז למכור בהפסד

אשמח להמלצות מה כדאי, בתחום של 15,000 הבנתי כדאי יונדאי גטס, אבל אם אני אקנה אוטו עד 5,000 אשמח לדעת איזה אוטו כדאי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסיכון ברכב ב 15,000 לא קטן גם.

השכרה לא באה בחשבון?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב זה לא רק לקנות ולנסוע, זה ביטוח דלק טיפולים ועוד. אם תקנה בתקציב כזה ובמיוחד בלחץ אתה יכול ליפול על גרוטאה תקולה ויכול להיות גם פנינה.

בשביל חודשיים הייתי בודק אופציה לליסינג פשוט מאוד אפילו ייתכן כיותר כלכלי כי יכול להיות גם שתיתקע עם הרכב.

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשכור. לדעתי רכב מיני ידני אפשר לשכור בכ 2000-2200 ש"ח לחודש.

יעלה לך קצת יותר, אבל תסע באוטו חדש ותקין, תצטרך רק למלא דלק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשכור. לדעתי רכב מיני ידני אפשר לשכור בכ 2000-2200 ש"ח לחודש.

יעלה לך קצת יותר, אבל תסע באוטו חדש ותקין, תצטרך רק למלא דלק.

היחידים שמצאתי זה 2 אלה, רציתי לדעת האם אלה חברות השכרה בסדר? והאם יש חברות שכדאי להשכיר מהם יותר או פחות?

http://www.rentalcars.com/SearchResults.do?enabler=&country=%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C&puMonthYear=7-2016&doYear=2016&city=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%94&doFiltering=true&filterName=CarCategorisationSupplierFilter&dropCity=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%94&driversAge=25&filterTo=49&dropLocationName=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%94+(%D7%95%D7%94%D7%A1%D7%91%D7%99%D7%91%D7%94++)&doMinute=0&puYear=2016&puSameAsDo=on&locationName=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%94+(%D7%95%D7%94%D7%A1%D7%91%D7%99%D7%91%D7%94++)&puMinute=0&doDay=31&chinese-license=on&searchType=allareasgeosearch&filterFrom=0&puMonth=7&dropLocation=-1&doHour=10&dropCountry=%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C&showAllLocs=true&puDay=3&puHour=10&location=-1&doMonthYear=7-2016&doMonth=7&filterCoordinates=32.792001%2c35.03777

https://www.budget.co.il/rental_israel/search_results_in_israel/?pl=HF2&pd=201607031200&rd=201608311200&da=24

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תנסה לפנות לאוויס (יש להם גם נציג בפורום) לאלבר (יש לנו ניסיון טוב איתם) ולאלדן.

לדעתי זה הכי הגיוני ואני מצטרף לשאר על ההמצלה הזו. זה כן יעלה לך קצת יותר אבל אתה תיהיה עם ראש רגוע שלא יהיו לך בעיות כלל ולא יהיה לך כאב ראש ובזבוז זמן בזמן מכירת הרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריך רכב לעבודה עם נסיעות בינעירוניות בעיקר? שתי האופציות מסוכנות. תקלה ברכב והולכים לך ימי עבודה. תקלה רצינית זה שליש מעלות ההשכרה לכל התקופה - ולא לשכוח שחם מאוד, ומערכות הקירור של רכבים בסכומים האלו, ולא רק הן, כנראה מוזנחות.

השכרה הרבה יותר הגיונית במצבך. קזז את זה עם הסכום שאתה הולך להכניס, ולך לישון בראש שקט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהחלט השכרה.

גם אם יעלה לך 5000 ש"ח לשכור רכב לחודשיים, זה עדיין משתלם - כי לנסוע על רכב עתיק יומין זה קודם כל לא נעים - סביר להניח שהמזגן דפוק, שהנסיעה לא נעימה כי רוב חלקי הפרונט בטח בלויים וגמורים. תוסיף לזה סיכוי מוגבר לתקיעה בצד הדרך עקב התחממות...ותקבל מתכון לבלגאן. זמן זה כסף, ולתקן את התקלה אתה לא תתקן - כי בד"כ תקלות כאלה יותר יקרות מהרכב עצמו.

לשלם 15 אלף ש"ח על רכב שתצטרך למכור אחרי חודשיים, זה גם לא הגיוני - כי שוק הרכב נוראי, קשה מאוד למכור, ואתה תצטרך להתפשר על אחד משניים - או זמן מכירה (שעולה לך כסף כל חודש בביטוח חובה וצד ג') או במחיר המכירה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3026 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...