Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CX-5 / RAV 4 / SPORTAGE / יונדאי TU

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאבא שלי יש קורולה 2014 והוא מעוניין למכור אותה ולקנות ג'יפון חדש. הצעתי לו את ה4 ג'יפונים הבאים ורציתי לשמוע חוות דעת מי הכי עדיף מבחינת צריכת דלק, נוחות נסיעה, ביצועים :

1.מאזדה CX-5 מנוע 2.0 2X4

2.טויוטה RAV 4 בנזין רגיל

3. קיה SPORTAGE החדשה 2.0

4. יונדאי TUCSON החדש

* חשבתי גם לכיוון הפורד קוגה החדשה איך היא נחשבת לעומת הג'יפונים שהוזכרו ?

מה הפער במחירים בין הג'יפונים (מי הכי זול ומי הכי יקר) ?

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

יש לך בפורום סקירות על רוב הרכבים ומחיר מחירון אתה יכול לראות באתרי רכב שונים. לרוב אתה גם יכול להניח הנחה של 5-10K + אבזור כלשהו. אני יכול להעיד על הקוגה שהיא היחידה עם טורבו וחווית הנהיגה בה שונה מהאחרות - פורסם עליה מבחן מקיף בפורום.

פורסם

כיוון קצת שונה אך קרוב לוודאי עונה על הדרישות-טויוטה אוונסיס.

הישיבה אולי לא גבוהה כמו בג'יפון אך יחד עם זאת היא לא נמוכה כמו למשל במאזדה .

צריכת דלק -יכל להיות שאני טועה אך באוונסיס אמורה להיות צריכת דלק עדיפה ,בטח על שתי הקוריאניות.

מרווח הן בסלון והן בתא המטען -לא חסר .

הרכב מאוד נוח לנהיגה ולנסיעה במושב האחורי.

חיסרון בולט-העדר מערכות בטיחות מתקדמות , אולי שווה להמתין קצת עד שהקורולה המחודשת תגיעה ארצה .

פורסם

מבחינת צריכת דלק, נוחות נסיעה, ביצועים - הרכב שיש לו כרגע עדיף על כל ה"כאילו ג'יפים". כנראה החלפה תהיה בשבילו ירידה ברמת הרכב

פורסם

אין באמת תשובה נכונה לשאלה שלך כי המון מהתשובה הוא לגמרי תלוי טעם והעדפה אישית. אלה רכבים דומים והשוני בינהם יכול ללכת לכיוון כזה או אחר בהתאם לטעם של אביך. אז התשובה הראשונה היא קודם כל נסיעת מבחן על כמה שיותר מהם, זה כבר יכול להכריע את הנושא.

מבחינתי האישית ומכיוון שכולם דומים אני הולך על הספורטאז' בגלל היתרון שלו על האחרים מבחינת מערכות הבטיחות האקטיביות והמקוריות שלו שהן ברמה מעל המתחרות. אני מעדיף בטיחות על עוד שניה בזינוק ברמזור, אבל זה אני...

פורסם

הפורד מעניין מאוד ויש לו טורבו שזה מאוד נחמד וכמובן מאוד משמעותי לצריכת הדלק , מרגיש דיי איכותי נוסע טוב , איכות פנים נחמדה מאוד , ואיכות נסיעה טובה גם כן , זו תהיה הבחרה הראשונה שלי.

השניה תהיה ספורטאז כאמור מערכות בטיחות מתקדמות , ובאופן כללי רכב מאוד חביב.

את האחרים הייתי פוסל לגמרי ביחוד את המאזדה , איטית מגושמת ולא איכותית.

2017 Type R

פורסם

תודה רבה על התגובות קראתי עכשיו את כולם :) , אגב אבא שלי לא מעוניין לחזור למשפחתית כלשהי / מנהלים , הוא מעוניין אך ורק בג'יפונים הוא אפילו שוקל לבדוק את סדרת הQ של אאודי אבל אמרתי לו שהם מאוד מאוד יקרות והאחזקה שלהם תהיה יקרה אז עדיף כבר משהו אסייתי ולא גרמני ...

אגב הפורד קוגה מורכבת בגרמניה ?

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

את האחרים הייתי פוסל לגמרי ביחוד את המאזדה....לא איכותית.

מאיפה הקביעה השטותית הזו? דווקא מאזדה הכי איכותית מכל הרכבים שצוינו כאן. הדגם עם המנוע 2.0L לא הכי זריז, זה נכון - אבל עם המנוע 2.5L האוטו כבר בסדר גמור.

פורסם (נערך)

ויטאלי , נסעת על כל הרכבים ואתה יכל להשוואת ?

אני כן , ואני מדבר אך ורק מרושם אישי אחרי נסיעה ונהיגה בכולם.

מאזדה הכי איכותית ? מבחנת מראה אולי אתה צודק אבל איכות תאכלס ? ממש לא , הרוב הגדול מרגיש ממש זול ושים לב שפותש ציין במפורש מנוע 2.0 ולא 2.5 , וזה הבדל מאוד משמעותי.

לצורך העניין לשכן שלי יש בדיוק את הדגם המדובר של הCX5 , נסעתי עליו לא פעם , וגם ה טוסון וגם הספורטאז הרבה יותר איכותיים ממנו , ואני לא מדבר על מנוע וביצועים או מערכות בטיחות , נטו איכות חומרים והרכבה והרגשה כללית שנוסעים ברכב.

בפעם הבא בבקשה אל תקרא לדעות של אנשים אחרים שטותיות , כל אחד והדעה שלו בייחוד ששלי מבוססת מאוד !

פות"ש למתי מתוכננת הרכישה ?

יש את הסיאט אטקה שנראה מאוד חביב ובעל מנועים עדיפים בהרבה מרוב המתחרים.

אם אתם לא ממהרים בהחלט שווה לחכות ולבדוק אותו גם כן.

עריכה אחרונה על ידי Jeka.E

2017 Type R

פורסם

Chundrik

אתה מייחס כנראה משמעות שונה למילה "איכות", אני מניח שהתכוונת למראה יוקרתי - וזה משהו אחר לחלוטין. אינך יכול לבדוק איכות של רכב על סמך כמה נסיעות (אלא אם בנסיעות אלה נתקלת בתקלות). איכות היא אמינות שנבדקת במשך שנים (אפס תקלות והיעדר רעשי פלסטיקים בסלון), והיא מוסג אבסולוטי שאינו תלוי בדעות אלה או אחרות. מסכים איתך ש-CX5 לא נראית יוקרתית, והמראה הפנימי שלה פשוט למדי - אבל היא איכותית, כמו כל מאזדות (קרי - אמינה).

בין הרכבים שברשימה, נהגתי ב-CX5 בדגמי 2.0 ו-2.5 ליטר, וב-RAV4 (אמנם Hybrid). לקוריאניות אני לא מתקרב (גם בגלל צריכת דלק מוגדלת וגם בגלל חוות דעת של המכרים שלי שיש להם את ה"סחורה"). אני יכול לומר ש-RAV4 לא מספיק איכותית, כי ברכב בו נהגתי, למרות הקילומטראז' הנמוך, היו כבר קרקושים מהפלסטיקים. שתי המאזדות היו שקטות לחלוטין.

לגבי פותח השרשור - אם הוא כתב שנשקלה סדרה Q של אודי, סברתי שאזכור הדגם של 2.5L יכול להיות רלוונטי.

פורסם
ויטלי במושגים של עולם הרכב אמינות זה דבר אחד, והמילה איכות מתייחסת למשהו אחר.

"איכות": מידת התקינות, היעילות, העמידות, יכולת הביצוע וכד'; טיב.

בעולם הרכב יש עברית אחרת :lol: ?

• תוכן חדש...