Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CX-5 / RAV 4 / SPORTAGE / יונדאי TU

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שרוברט כתב , אתה מדבר על אמינות , ואילו אני מדבר על איכות , אולי ההשקפה שלך שונה אך המקובל בעולם הרכב הוא כאמור אמינות ואיכות זה שני דברים שונים.

ואיכות אני מתכוון לבידוד רעשים למשל ,על ההרגשה שאתה טורק את הדלת , הרגשה של ההגה , של הפלסטיקה , קרקושים , מקומות איחסון וכו..

אז נכון מזדות בדרך כלל מאוד אמינות , אבל ממש לא איכותיות.

לי ולהורי היו כמה כך שאני מדבר מנסיון.

2017 Type R

פורסם

חברי פורום יקרים עד כמה יהיה יקר להחזיק ג'יפ אאודי מבחינת טיפולים וביטוחים ? אגב איך הצריכת דלק של סדרת הQ שלהם ?

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

ואיכות אני מתכוון לבידוד רעשים למשל ,על ההרגשה שאתה טורק את הדלת , הרגשה של ההגה , של הפלסטיקה , קרקושים , מקומות איחסון וכו..

מסכים עם הנ"ל - כל זה בהחלט משקף את איכות הרכב, במיוחד בידוד רעשים והיעדר קרקושים. אבל אם נתייחס לרשימת הרכבים שבדיון - באיזה רכב הרשימה שלך כמכלול מיושמת ברמה טובה יותר מאשר ב- CX5? אני הזמנתי ג'יפון לא מזמן, ולפני ההזמנה עשיתי בדיקה מעמיקה של כל הג'יפונים המוצעים בארץ בתקציב עד 200K. התחלתי מסקירות, אח"כ עברתי לפורומים (גם בחו"ל) כדי לראות בעיות/תקלות בשימוש הרכב; דיברתי גם עם הבעלים של הרכבים בארץ. בנוסף, בדקתי את רמת השירות של היבואנים המקומיים. כתוצאה מכך, קוגה, טיגואן, אוטלנדר וכל הקוריאניות נמחקו מהרשימה. את מה שנשאר (Rav4 Hybrid, Subaru XV Premium, CX5 - 2.0&2.5L) לקחתי לנסיעות מבחן. ומבחינת בידוד הרעשים, שקט כללי (היעדר קרקושים) ונוחות נסיעה על כביש עירוני משובש ה-CX5 היו הכי טובות (קראתי שחל שיפור משמעותי אחרי מתיחת הפנים האחרונה). ואגב, לפי המידע שצברתי, אף אחד מהג'יפונים המוצעים בארץ בטווח המחירים עד 200K לא מצטיין בבידוד רעשים מופתי וכיול מתלים מושלם (ובטח לא ספורטאז').

פורסם
מסכים עם הנ"ל - כל זה בהחלט משקף את איכות הרכב, במיוחד בידוד רעשים והיעדר קרקושים. אבל אם נתייחס לרשימת הרכבים שבדיון - באיזה רכב הרשימה שלך כמכלול מיושמת ברמה טובה יותר מאשר ב- CX5? אני הזמנתי ג'יפון לא מזמן, ולפני ההזמנה עשיתי בדיקה מעמיקה של כל הג'יפונים המוצעים בארץ בתקציב עד 200K. התחלתי מסקירות, אח"כ עברתי לפורומים (גם בחו"ל) כדי לראות בעיות/תקלות בשימוש הרכב; דיברתי גם עם הבעלים של הרכבים בארץ. בנוסף, בדקתי את רמת השירות של היבואנים המקומיים. כתוצאה מכך, קוגה, טיגואן, אוטלנדר וכל הקוריאניות נמחקו מהרשימה. את מה שנשאר (Rav4 Hybrid, Subaru XV Premium, CX5 - 2.0&2.5L) לקחתי לנסיעות מבחן. ומבחינת בידוד הרעשים, שקט כללי (היעדר קרקושים) ונוחות נסיעה על כביש עירוני משובש ה-CX5 היו הכי טובות (קראתי שחל שיפור משמעותי אחרי מתיחת הפנים האחרונה). ואגב, לפי המידע שצברתי, אף אחד מהג'יפונים המוצעים בארץ בטווח המחירים עד 200K לא מצטיין בבידוד רעשים מופתי וכיול מתלים מושלם (ובטח לא ספורטאז').

הכל בעיניי המתבונן. למה כוונתי?

הכל תלוי בהגדרות שלך ולדרישות שאתה מעמיד.

אני נמצא במצב דומה. אני בוחן בימים אלה את כל מצאי הג'יפונים. בעדיפות עליונה, מבחינתי זו הבטיחות. עד כה לא מצאתי רכב שעונה לרשימת הדרישות שלי (ובמגבלות תקציב).

אני ממתין לראות את הטיגואן החדשה.

פורסם
בעדיפות עליונה, מבחינתי זו הבטיחות. עד כה לא מצאתי רכב שעונה לרשימת הדרישות שלי (ובמגבלות תקציב).

אני ממתין לראות את הטיגואן החדשה.

גם אני מאד רציתי את כל מערכות הבטיחות המתקדמות. ממש התלהבתי מהבחינה הזו מ- Qashqai Tekna (שכחתי לציין שבדקתי גם אותה), אבל המנועים העלובים... מנוע בנזין הוא בכלל בדיחה, ומנוע דיזל רועש כמו מטוס צבאי בהמראה. אחרי הנסיעה של 10 דקות ברכב עם מנוע דיזל, החזרתי אותו כי הראש שלי התחיל להתפוצץ מהרעש.

לגבי הטיגואן - אין לדעת האם היא תגיע ארצה עם מערכות בטיחות מתקדמות (יש כבר תקדימים עצובים - RAV4 Hybrid והיונדאי). וגם קח בחשבון שבדגם החדש התיבה היא DSG7. אני מכיר בוחן מאחד ממכוני הבדיקה - הוא המליץ לי בחום לא להתקרב. בסוף הסתפקתי בבלימה אוטונומית ב-CX5 2.5L.

פורסם

טוב בקיצור ויטלי אני חושב שהתגובות שלך פה דיי מיותרות , הבנו אתה בעלים של CX5 אתה מרגיש צורך עז להצדיק את הרכישה שלך.

אז אתה יכל להפסיק אין שום צורך בכך , אתה קנית מה שמצאת לנכון , תהיה שלם עם הרכב שלך ותהנה ממנו.

ותן לאנשים אחרים להחליט בשביל עצמם מה איכותי בעינייהם ומה לא.

2017 Type R

פורסם

היום עשיתי נסיעת מבחן על ספורטאז' ולפני כמה ימים - על cx-5. אין מה לעשות, אך במה ש-vitaly אומר יש גם לא מעט ממה שאני הרגשתי. אז הרגשתי שמאזדה חזקה יותר, עוצמתית יותר, צבירת המהירות קלה יותר, תא הנוסעים, לדעתי, קצת יותר מושקע.

ספורטאז' לאומת מאזדה יותר קרובה לתחושה של רכב ... פשוט יותר.

' (1997) past: Honda Civic 1.4 SE

2016 now: Skoda Yeti 1.2 TSI

פורסם
גם אני מאד רציתי את כל מערכות הבטיחות המתקדמות. ממש התלהבתי מהבחינה הזו מ- Qashqai Tekna (שכחתי לציין שבדקתי גם אותה), אבל המנועים העלובים... מנוע בנזין הוא בכלל בדיחה, ומנוע דיזל רועש כמו מטוס צבאי בהמראה. אחרי הנסיעה של 10 דקות ברכב עם מנוע דיזל, החזרתי אותו כי הראש שלי התחיל להתפוצץ מהרעש.

לגבי הטיגואן - אין לדעת האם היא תגיע ארצה עם מערכות בטיחות מתקדמות (יש כבר תקדימים עצובים - RAV4 Hybrid והיונדאי). וגם קח בחשבון שבדגם החדש התיבה היא DSG7. אני מכיר בוחן מאחד ממכוני הבדיקה - הוא המליץ לי בחום לא להתקרב. בסוף הסתפקתי בבלימה אוטונומית ב-CX5 2.5L.

לגבי הטיגואן, אני יודע על כך, וככל הנראה אקח את הסיכון.

פורסם

אני חושב שארבעתם אופציות מעולות והוא יהיה מבסוט מכל אחד מהרכבים, צריכת דלק אני חושב שבסה"כ כולם די דומות, אין מה לעשות בגיפונים הצריכת דלק לא תיהיה טובה, נוחות נסיעה זה ממש תלוי נהג ולכן הייתי ממליץ לך ללכת איתו לנסיעת מבחן על הרכבים ולראות לאיזה רכב הוא הכי מתחבר, מה שכן מבחינת בטיחות אין ספק שהספורטאז עם המערכת בטיחות שלהם רמה מעל שאר הגיפונים בכל מקרה תוכל לקרוא עוד פרטים עם השוואה בכתבה הזאת:

http://cars.walla.co.il/item/2939271

פורסם (נערך)
טוב בקיצור ויטלי אני חושב שהתגובות שלך פה דיי מיותרות

אם כל הכבוד, לא אתה שיחליט על איזו הודעה אני אגיב ועל איזו - לא. התשובה שלי הייתה מיועדת לשי - לא לך. אינני מכריח את אף אחד לרכוש רכב זה או אחר, אבל משום שעשיתי "מחקר" מעמיק מאד בתחום הג'יפונים בתקציב מסיום, רציתי לחלוק מידע עם חברי פורום אחרים. אם המידע הזה לא רלוונטי לך - אינך חייב לקרוא. אגב, אני עדיין לא בעלים של CX5 ונכון לעכשיו יכול לבטל את ההזמנה. אני גם מודה, שאחרי שהרכב כבר היה מוזמן, המשכתי לחפש חלופות (כי רכב זה לא נותן מענה למה שאני צריך, ב- 100%). אחרי מספר סבבים נוספים הבנתי שבשבילי זו הבחירה האופטימלית כמכלול. ובהודעות שלי בפורום הסברתי מדוע אני חושב כך, אף אחד לא חייב להסכים.

עריכה אחרונה על ידי vitalyi
  • תוכן חדש...