Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום בבוקר מתקשרים אליי מהסוכנות רכב שאפשר להגיע ביום ראשון לאסוף את הרכב שהזמנתי,

מאחר והמתנתי כמעט את המקסימום ימי עסקים, מכיוון שגלשנו לחודש יולי והמסירה תהיה ב 3 ליולי ביקשתי שחודש עלייה לכביש יוגדר יולי, איש המכירות אמר לי שכבר הכינו לי רישיון לפי ה 30 ליוני,

אמר שאין מה לעשות וזה רק 200 שקל הבדל,

לפי דעתי זה קרוב יותר ל 1000 שקלים הבדל...

מה אתם אומרים, כיצד אני יכול לפעול כדי לא להיפגע?

תודה,

עידן

פורסם

אני לא חושב שאתה יכול לעשות או לשנות משהו אם הרכב כבר עבר רישוי.

כמה זמן הרכב צפוי להיות אצלך? אחרי כמה שנים אין לזה משמעות בפועל במעמד המכירה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

התכנית היא למכור את הרכב לקראת גיל 3...

יש מקום לדרוש פיצוי?

האם סביר לדוגמא שמודל 2013 תאריך עליה לכביש ינואר יעלה 100,000 שקל ומודל 2013 שעלה בדצמבר אותה שנה יעלה כ102,500? רק 2500 שקל עם הבדל של כמעט שנה?

פורסם

פיצוי על מה?

ההפרש בין ינואר לדצמבר הגיוני, אבל אצלך ההבדל רק חודש = 200 שקלים.

וגם זה רק על דפי מחירון. המחיר הסופי במכירה בעוד 3 שנים ייקבע ע"פי הביקוש לרכב בשוק יד 2 וכישורים שלך במשא ומתן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חודש אחד חסר משמעות לחלוטין , אותו סיפור עם הרכב שלי , עבר רישוי ביוני ועולה לכביש בפועל ב יולי.

אין מה לעשות עם זה , קח את הרכב ותהנה ממנו.

2017 Type R

• תוכן חדש...