Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני נהגת חדשה ומחפשת רכב ראשון.

חשוב לי שיהיה

- אמין

- חסכוני

- אוטומט

- בתקציב של 15 אלף ש"ח

אשמח להמלצות :)

ליטל

פורסם

הייתי מחפש יונדאי גטס ברמות גימור gli/glx/gls.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מציע למישהי שרוצה רכב ראשון ואמין את הרכב של זוגתך שעבר 280K KM? ועוד בפי 2 מהתקציב שלה? GET REAL.

פורסם
מציע למישהי שרוצה רכב ראשון ואמין את הרכב של זוגתך שעבר 280K KM? ועוד בפי 2 מהתקציב שלה? GET REAL.

280K עם הסטורית טיפולים שוטפים מתועדת, כבר לא צריך הוכחה לאמינותו. היא כבר מוכחת. לגבי המחיר, גם במודעה שפרסמתי, ציינתי שאני מוכן לרדת מתחת להצעה שקבלתי משלמה סקסט, שעמדה על 22K. כבר עכשיו, אני מתקרב לתקציב שלה וכמו שכתבתי, אם היא קצת תתאמץ, אפשר יהיה לעשות עסק.

ארז רונן

פורסם

לפי ההגיון הזה ככל שהרכב עם קילומטראז' יותר גדול ככה הוא יותר אמין.

כדאי לעדכן את האלגוריתם של המחירונים :wink:

גם לי גטס(לא GLF) נשמע יותר מתאים

פורסם (נערך)
לפי ההגיון הזה ככל שהרכב עם קילומטראז' יותר גדול ככה הוא יותר אמין.

כדאי לעדכן את האלגוריתם של המחירונים :wink:

גם לי גטס(לא GLF) נשמע יותר מתאים

אמינות הרכב נקבעת על פי הטיפולים השוטפים ורמת התחזוקה שהוא עובר. אמנם גם מספר הקילומטרים שעבר הם פקטור במשוואה, אך ממש לא הגורם העיקרי. סיריון נתפש כרכב מאוד אמין. תוסיף לזה שהסיריון שלי הוא יד ראשונה, את רמת התחזוקה שהוא עבר ואת המחיר הנמוך שאני מבקש עבורו, בעקבות הקילומטראז' שעבר, תקבל רכב אמין, מטופל, שמתאים מאוד לנהגת חדשה עם תקציב מוגבל. דרך אגב, מבחינת צריכת הדלק, אני לא בטוח שגטס, בשנתונים שהיא יכולה לרכוש, היא חסכונית, בלשון המעטה...

דרך אגב, באלגוריתם של המחירונים, הפחתת המחיר עקב הקלומטראז' הנה 3000 ש"ח בלבד

עריכה אחרונה על ידי erez59

ארז רונן

פורסם

לא ציינת מה אופי הנסיעות שלך - לעיר מומלצת מכונית עם מנוע קטן. )1,200 עד 1,400 סמ"ק( לנסיעות בינעירוניות, עדיף מנוע "גדול" (1,600).

במחירים האלה לצרפתיות יש יתרון משמעותי מבחינת בטיחות, נוחיות, צריכת דלק וזמינות.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

מה שהכי חשוב זה לקנות אך ורק מהבעלים הרשום של הרכב, עם עדיפות מובהקת לרכב שטופל כל ימיו במוסכי הרשת של היבואן ולרכב שמור במיוחד - פנים וחוץ.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

הדרישה הראשונה שלה היא אמינות, גם בכותרת וגם במודעה

אתה מציע רכב צרפתי ב15 אלף שקל (יענו מגאן, כרגיל)

איזו מגאן אוטומטית ב15 אלף תהיה חסכונית ואמינה רבאק?

איפה משטרת ההיגיון כשצריך אותה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
מה דעתכם על רכב מסוג דייהטסו סיריון? מ-2003 עד 2006

חיובית מאוד.

אבל כמובן, בסכום הזה ואפילו פי 3 ממנו, אין רכב יד 2 שייתן לך תעודת ביטוח כנגד שום דבר. חובה לקנות רכב שטופל באופן תדיר, כפי שנדרש במפרט הטיפולים. יהיו מוכרים שיגידו לך שלרכב ישן אין תיעוד טיפולים - אלו שטויות. אוטו שטופל, יש לזה תיעוד, גם ברמה של שרשור כנופיה, קבלות של חלפים למיניהם וכו'. העתקים של אגרות רישוי ישנות וכדומה.

רכב שבא בלי ניירת - זה לא בשבילך.

פורסם
חיובית מאוד.

אבל כמובן, בסכום הזה ואפילו פי 3 ממנו, אין רכב יד 2 שייתן לך תעודת ביטוח כנגד שום דבר. חובה לקנות רכב שטופל באופן תדיר, כפי שנדרש במפרט הטיפולים. יהיו מוכרים שיגידו לך שלרכב ישן אין תיעוד טיפולים - אלו שטויות. אוטו שטופל, יש לזה תיעוד, גם ברמה של שרשור כנופיה, קבלות של חלפים למיניהם וכו'. העתקים של אגרות רישוי ישנות וכדומה.

רכב שבא בלי ניירת - זה לא בשבילך.

+1

מי שאומר "טפלתי במוסך אבו חאפר ובניו בע"מ בשבת בלי קבלות" כנראה טיפל בחלקים זולים ולא לפי הוראות יצרן

• תוכן חדש...