ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,555 נושאים בפורום הזה
-
מדריך עם המון ציוד שנוסע 44K בשנה מחפש רכב, סטיישן, שקט, חסכוני, נוח, כיפי לנהיגה 1 2
מאת ניצן אונאל-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
מדריך עם המון ציוד שנוסע 44K בשנה מחפש רכב: אוטומט,סטיישן, שקט, חסכוני, נוח, אמין, כיפי לנהיגה, סחיר (בסדר הזה) תקציב 50-90K. פסלתי קאדי על סעיף נוחות ורעש (מנהל שיחות עם לקוחות ב130 בכביש 6), ברלינגו וקנגו על סעיף תיבת הילוכים או חסכוניות. נשארתי עם סטיישן, היו לי מעבודה של אשתי פוקוס וטויוטה סטיישן שעשו את העבודה 80% מהזמן מבחינת נפח. "misterb" בעזרת מספר חברים פה הוריד אותי מהפוקוס 2012. מה הייתם ממליצים. כרגע כוונתי היא לקנות אאוטבק 2009-2010 להפוך לגז (סובארו עובדים מצויין עם גז) ולסוע עד שימות, יש לכם פתרון מוצלח יותר?
הודעה אחרונה מאת ron_man, -
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
שלום לכולם! אני מוכר את היונדאי ולוסטר שלי שנת 2012. יש לי תקציב של עד 90 אלף לרכב חסכוני כמה שאפשר ומהיר. חשבתי להביא *** להביא = לרכוש *** ג'יפ או ג'יפון בתקציב הזה. חשוב לי רכב משנת 2013. שיתן לי כוח שיהיה מהיר. וכמובן חשוב שיראה טוב. לא אכפת לי ידני או אוטומט. אני עדיין לא סגור על עצמי אז אשמח להצעות נוספות. תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת Bull-81, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מחפש המלצה איזה רכב לקנות , הרכב ישמש לנסיעות בין עירוניות כמעט על בסיס יומי בשעות של פקקים לאורך הדרך בחלק לא קטן ממנה . מרחק הנסיעה עומד על כ 30 ק"מ לכיוון סה"כ 60 ביום. הרכב ישמש לנהג יחיד צעיר במטרה להגיע נטו מa ל b מדי בוקר ואחה"צ ,יש לי צורך ברכב אשר יחסוך במקסימום האפשרי בעלויות האחזקה והדלק כמובן שכתוצאה מכך צריך להיות אמין ככל האפשר. התקציב לרכב עומד על 20 k עם אפשרות לחריגה קלה ביותר ,במקרה הצורך. עדיפות לרכב משנתון גבוהה ככל האפשר. לא פוסל אפשרות לרכב ידני.
הודעה אחרונה מאת daniel.gri, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הי חברה, אז אני רוצה לקנות רכב ב 20,000 להשתמש בו בעיקר בסופ"שים כדי לצאת מהעיר. בעקרון אין עדיפות לידני או אוטומט אבל חשוב שהיה חסכוני ובטיחותי, אם אפשר בזה גם למצוא כיף לנהיגה מה טוב.
הודעה אחרונה מאת Daniel Lavi, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 558 צפיות
שלום רב, אני מאוד חדש בעולם הרכבים, ומחפש אחר רכב באזור ה-20000, לנסיעות בתוך המרכז (נסיעות לקניות סיבוב באזורים בעיקר בתוך העיר). אוטומטית, נוחה, קומפקטית, שיש לה גם שוק במידה ואני אמכור אותה. אני מקווה שיש חיה כזאת
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
היי חברים, יש לי סובארו אימפרזה 2003 ואני מעוניין להשתדרג אנחנו זוג + 1 נוסעים בממוצע ביום 50-70 קילומטר התקציב הוא 30 אלף ובנוסף מה שאקבל על הרכב (אם אמכור או דרך טרייד) מה את ממליצים ? אני חשבתי על מאזדה 3 2009 מנוע 1600 אשמח לעצות רק לא צרפתיות ולא ידני כי אישתי עשתה רישיון על אוטומט תודה ושבת שלום לכל חברי הפורום
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בהנחה שהבדיקה תקינה והכל טוב ויפה.. האם זה לא סיכון לקחת רכב שנסע כל כך הרבה במעט זמן?
הודעה אחרונה מאת Meir Levi, -
-
- 9 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
אני מתעניין ברכישת יונדאי I30 CW וקראתי בהרבה מקומות שהצריכת דלק שלו הוא 1/6-8. האם למישהו כאן יש רכב כזה והאם יוכל לומר לי כמה הצריכת דלק שלו באמת?
הודעה אחרונה מאת asa160, -
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני בן 20 וכיום נוסע בפג׳ו 206+ מ2012, על הנייר הרכב עונה לי על כל הדרישות-הוא אמין וחסכוני וזול לאחזקה. אחרי שנה עם הרכב אני מרגיש שמיציתי אותו ואני חושב להתקדם מבחינת רכב גם אם זה אומר לרדת בשנתון. הדרישות הן שהרכב יהיה זריז ונוח. גיר אוטומטי או ידני, לא מתחבר לרובוטים(גם האמינות לא ברורה). בגודל של משפחתית או משפחתית האצ׳בק. רצוי שתיראה סבבה. צריכת דלק שלא תרד מ1 ל10. אמינות חשבתי על סיויק סדאן מ2007 ומאזדה 3 ספיריט מאותן השנים. תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת lze22, -
- 1 תגובות
- 529 צפיות
אני מחפש רכב שטח קל. בין האופציות שלי נמצא Cfmoto 625 2013 Rzr 2010 Rs800 2013 הייסן 2013. אני לא מחפש לטפס הרים מטורפים או לצאת לטיולים של ימים אלא סופשי שבוע לצאת לטיול של כמה שעות ליד הבית אני גר בגליל המערבי אפשר לנסיעה גם קצת יותר צפון. אני יודע שכולם יגידו רייזר. אבל הרייזר כבר 7 שנים על הכביש תחזוקה גבוה לפי ה ששמעתי. ועם כל זה תמיד אני מעדיף למצוא אופציה זולה מתקרת התקציב באמת שאני אבוד עצות
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 907 צפיות
שלום לכולם, אני חדש פה בעסק, אשמח לעזרה. אני מחפש רכב ראשון, וחשבתי על כיוון של רנו מגאן דור ראשון לאחר מתיחת הפנים, רק ידני,(�בגלל החיסכון ועליות אחזקה ואמינות הגיר יחסית לאוטומט), יחסית בטיחותית לשנתון ולמחיר.(המחיר זו הסיבה העיקרית שאני הולך על הכיוון והשנתון הנ"ל.) ראיתי רכב באחת המודעות, התקשרתי, ונתוניו הן כדלהלן: קילומטראז':178949 בעלות פרטית תמיד מטופל בערך כל 10000(יש לו קבלות של כל השנים כמעט) עשה לו טיימניג לא מזמן. דורש:5500 לאחר הבדיקה הורדתי אותו ל4000 ש"ח אולי אצליח עוד. לא עבר תאונות. המוכר אומר שלא עשה לו בעיות בשנתיים שאצלו והוא מחליף עקב התרחבות המשפחה. לאחר שאלה של איזה נוזל קירור הוא משתמש(אם בכלל) הוא ענה לי שהוא תמיד שם נוזל…
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אחרי כמה שנים יפות עם רנו קלאו 2002 אני רוצה להתקדם בשנתון ולעבור לאוטו יפני יש לי 30,000 לכל הסיפור אז אני מחפשת ב עד 28,000 כדי שיישארו לי כמה שקלים לבדיקה/העברה וכו' כרגע מתלבטת בין מאזדה 2 / ניסן מיקרה / דייהטסו סיריון / סוזוקי סוויפט בשנתונים 2008-10 אני נוסעת כל יום כ- 20 ק"מ פעם בשבוע נסיעה של 50 ק"מ ופעם בשבוע-שבועיים נסיעה ארוכה של 200 ק"מ + אני גרה באזור הררי ככה שחשוב שזה יהיה מנוע 1400 יש לי חיבה לגיר ידני אבל יכולה להתרגל גם לאוטומט. הכי חשוב לי אמינות וחסכוניות, פחות משנה לי אבזור ועיצוב פנים וכו'. אשמח לייעוץ! תודה
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- 1 תגובות
- 532 צפיות
היי חברים, מחפש רכב עם הדרישות הבאות : 1. תקציב עד 50k, אפשר לחרוג מעט אם יש משהו ממש משתלם. 2. אוטו סוחב וחזק - כרגע עם סיאט איביזה 1400, שנת 2007, מזגן וטיפה עלייה והאוטו בוכה ולא זז, ובאופן כללי 100 קמש כבר קשה לו. 3. אוטומטי בלבד, אשתי בלי רישיון לידני. 4. מבחינת גודל בינוני פלוס, האיביזה קטנה וצפופה, מחפשים משהו קצת יותר גבוה, גם קרוסאובר אפשרי. 5. שנתון אזור 2012-2011, לא משהו עם המון קילומטרים, לא עבר של השכרה. 6. צריכת דלק אין בעיה שתהיה סבירה כל עוד הרכב חזק. 7. אמינות מאוד חשובה לי! אני עם איביזה 3 שנים וממש אפס תקלות! תודה!
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
שלום אני רוצה לקנות אוטו חדש כשהדגש הוא על שלושה מושבים נפרדים מאחור. די ננעלתי על רנו סניק כאשר ראיתי שהסניק הרגילות (לא גרנד) בנות 3-4 שנים נמכרות באזור ה-70 אלף שקל. מצד שני ראיתי שיש עכשיו מבצע על גרנד סניק חדשה עם מנוע דיזל ב-140K. התחלתי לשכנע את עצמי שאמנם המחיר גבוה ממה שהתכוונתי להוציא אבל ההפרש במחיר יחזיר את עצמו תוך כמה שנים בשל צריכת הדלק הנמוכה ואולי כדאי בכלל לקנות חדש. גם ירידת הערך של הדיזל אמורה להיות פחותה משל הבנזין. התייעצתי עם חבר והוא אמר לי שהרישוי והטיפולים ברכב דיזל הרבה יותר יקרים ודי יתקזזו לי עם החיסכון בדלק ושלא כדאי ללכת על זה. אני נוסע כ-28,000 ק"מ בשנה. מה נראה לכם, האם העלויות הגבוהות של אחזקת רכב דיזל באמת מבטלות…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
-- מהם הכלים הכי זולים שעונים על הדרישות שבכותרת? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- 4 תגובות
- 895 צפיות
שלום רב לכל המומחים, אנו משפחה עם שני ילדים בני 5,7. נוסעים 30-35 אלף קמ בשנה, מהם 120 ק"מ ביום נסיעות עבודה. ברצוני לרכוש רכב חסכוני בדלק ובתחזוקה שמתאים למשפחה בתקציב של 60-70 אלף. השאלה: האם יש הבדל מהותי בצריכת הדלק של ג'אז אוטומטית רגילה ואוטומטית היברידית ? לפי המבחנים צריכת הדלק האמיתית של הלא-היברידית היא סביב 18 קמ לליטר בנסיעה בין-עירונית רגועה. האם הגיוני לקנות רכב היברידי בן 3 - מבחינת הוצאות תחזוקה ? תודה לעונים, עדי
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום הנכבד, יש לי התלבטות בין 2 רכבים סיטרואן C4 פיקאסו שנת 2012, ישמבצע כעת בלובינסקי ב-50 אלף ₪ עם אחריות וטיפולים לשנתיים. מצד שני, פורד גלאקסי, שנת 2009 שהמחיר שלו עומד גם באיזור ה-50אש"ח. ההתלבטות היא כזו, מצד אחד יש לי בסיטרואן אחריות לשנתיים והשאלה היאמה יהיה לאחר השנתיים ובאיזה מחיר אצליח למכור אותו? לעומת זאת, הפורד רכב שנת 2009 ישן יותר אני מאמין שמתחיל להיות שםתקלות כאלו ואחרות. אשמח מאוד לשמוע עצה מהמומחים.
הודעה אחרונה מאת shayy, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ערב טוב, לפני מספר חודשים הייתי בסוכנות טויוטה . אתמול התקשרו מסניף ראשל"צ של טויוטה ,להודיע שהרכב כבר בסוכנות וכי אפשר לבוא להתרשם (שחכתי לשאול האם ניתן להזמין נסיעת מבחן ) . מה הסיבה שעדיין אין מידע רשמי באתר החברה לפחות ?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 468 צפיות
אהלן, אני מעוניין לקנות רכב אוטומטי עד 50K אזור שנת 2011. דירוג המאפיינים לפי רמת חשיבות: 1. בטיחות 2. אמינות - כמה שיותר, טיפולים זולים. 3. נוחות - הנסיעות הן מדי פעם בפקקים של תל אביב והרבה נסיעות צפונה וחזרה למרכז (לא בתדירות שמצריכה חשיבה על סולר). 4. צריכת דלק. ההבנה שלי ברכבים היא אפסית אז אם אתם ממליצים על משהו מסוים אשמח שגם יהיה מפורט למה. כיום אני נוסע על פורד מונדאו 2005 והיא ממש נוחה לי, גם כי היא מרווחת מאוד וגם כי הדוושות וההגה קשיחים. אני מחפש רכב או בתצורת 5 דלתות או ג'יפון (נראה לי פחות ריאלי אבל אם יש משהו טוב אפשר טיפה להתגמש בתקציב). ממה שראיתי בפורום, הומלץ רבות על ספורטבק 1.8 ועל מאזדה 3. אשמח לשמוע על עדיפות ואם יש עוד רכב…
הודעה אחרונה מאת bitoNNz, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם אודה על עזרתכם אני מעוניין לקנות פורד פוקוס סטיישן יש לה גיר רובוטי. הרבה מזהירים אותי שלא לגעת ברכב בשל הגיר הרובוטי. האם מדובר על פחדים מבוססים? אודה על עזרתכם
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
- 1 תגובות
- 587 צפיות
שלום וברכה, אני מעוניין לקנות רכב שהמוכר טוען שהוא קנה אותו בעסקה של ליסינג מימוני וסיים לשלם את כל התשלומים. 1. ברשיון הרכב כתוב: השכרה/החכרה. האם זה אומר שהרכב בליסינג תפעולי? 2. ברשיון עדיין כתוב שם חברת הליסינג קרדן. האם זה תקין? 3. בדקתי שלרכב אין משכונים, ושלמוכר יש יפוי כח. מה עוד עלי לבדוק כדי לוודא שהרכב יעבור לרשותי ללא חובות? 4. מה יהיה כתוב ברשיון הרכב כשהוא יהיה בבעלותי?
הודעה אחרונה מאת shaygen, -
- 29 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
היי. אני מחפש רכב, כפי שציינתי יש ברשותי תקציב של 150k וניתן לחרוג בעוד 10k. מה שחשוב לי זה בעיקר תנוחת ישיבה גבוהה, זה לא בהכרח חייב להיות ג׳יפ...כמו כן אמינות החברה תיתן יתרון...יש המלצות ?
הודעה אחרונה מאת lishaina, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש רכב שני לאשתי בתוך העיר [TABLE] [TR] [TD=width: 50][/TD] [TD=width: 100%] ממוצע נסיעות יומיות בין 3-6 קילומטר לנסיעות של להביא את הילד לגן לנסוע לעבודה שלה ואז לקחת מהגן והביתה. מחוץ לעיר יש לנו את הרכב שלי שאני משתמש בו לנסיעות של עבודה+כל הדברים הרגילים. חשוב לי שיהיה בלי ביקור של שני וחמישי במוסכים ולא זללן. אגב אין בעיה לגיר ידני או אוטמט הכל הולך. מה הייתם ממליצים איזה דגמים לחפש? [/TD] [/TR] [/TABLE]
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 682 צפיות
היה לי C3 בליסינג בשנתיים האחרונות. אני מאוד מרוצה מהמכונית, אבל לא הייתי קונה כזאת בפרט בגלל בעיות אמינות וצריכת דלק. תנאי הליסינג כרגע הורעו, אז אני שוקל לקנות מכונית חדשה. השיקולים העיקריים שלי הם אמינות, נוחות נסיעה, וצריכת דלק סבירה - אוטומטי/רובוטי בלבד. אני לא צריך יותר מדי ביצועים וגם אין לי משפחה שאני צריך להתחשב בה. אין לי מגבלת תקציב ממש, אבל אין לי רצון להשתולל גם. עד עכשיו חשבתי על האופציות הבאות - אשמח לתגובות ולהצעות נוספות: 1. שברולט ספארק LTZ. יש לה אבזור מצוין, נסיעה די חלקה (לפחות בעיר), ויש לי אפשרות לקבל אותה בפחות מ-80K על הכביש... רק שתא המטען פצפון ואני לא יודע אם היא חזקה מספיק לעליות ירושלים וכאלה... מצד שני היתה לי קורסה המון שנים ואני רג…
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
- 1 תגובות
- 558 צפיות
מחפש רכב לנסיעות בעיקר בינעירוניות, 3-4 פעמים בשבוע לירושלים (400ק"מ לשבוע) כמעט ללא נסיעות בעיר. מתכוון להחזיק ברכב תקופה ארוכה בתקציב של 65-70K. משפר מלאנטיס F1840 2000 ששירתה בנאמנות משעממת וניראת זועה. פראקטית מאד עם מקום לעגלה, כיסא לתינוק ומקום לעוד 2 ילדים, כשצריך מורידים את המושב ומכניסים אופניים או מכונת כביסה. מתלבט האם אמינות יפנית 2010 (או אוקטביה)עדיפה על נוחות, גודל רכב, לכאורה מתקדם וסטיגמות בעייתיות? תודה על העזרה מראש ונהנה לקרוא כאן
- 2 תגובות
- 611 צפיות
שלום אשמח לחוות דעת על הסוזוקי ויטארה החדשה למי שיש אותה. צריכת דלק? נוחות נסיעה? ביצועים? טיפולים? מתעניין בגירסת ה 4*2. האם משתלם להוסיף עוד כסף לגירסת ה 4*4 ? אשמח לתגובות. תודה רבה!
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 660 צפיות
שלום לכולם, אני מעונין לקנות רכב, וראיתי את ההצעה הבאה: http://www.motodeal.co.il/deals/%D7%A4%D7%99%D7%92%D7%95_301 פיג'ו 301 חדשה 0 ק"מ (1200 סמ"ק) ב-68 אלף במקום 100 אלף. ההצעה נראית לי מאוד חשודה - למה שיעשו 32% הנחה על הרכב? לא הצלחתי להבין ונראה שיש פה משהו נסתר מהעין. האם מישהו מכיר את הרכב? יודע על בעיות שיש בו? יכול להבין למה יש הנחה כל כך גדולה? האפשרות השנייה שלי זה לקנות מאזדה 2 שנת 2013, עם 9 אלף ק"מ בערך באותו הסכום, קצת פחות. מה הייתם ממליצים?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
הסיפור הוא כזה: לפני שישה חודשים קניתי איביזה חדשה, האוטו מצוין ואין לי שום טענות, אבל, קניתי את הרכב במזומן במלוא הסכום ללא מימון, 87,000 ש״ח. הבעיה היא שלמרות שאני נקי מכל התחייבות מימונית, החור בכיס קצת כואב לי וחשבתי לנסות להחזיר לעצמי את הכסף. חבר מהעבודה סיפר לי שהוא עושה ליסינג פרטי דרך AVIS שבו הוא משלם להם 1,200 ש״ח בחודש למשך 3 שנים ובסוף התקופה הוא יכול לבחור 3 אופציות: 1. להחזיר את הרכב ללא כל התחייבות לקחת רכב חדש, וללא סכום יתרה בסוף. 2. להמשיך לעסקה חדשה ולהמשיך לשכור מהם ב-X כסף לחודש, ללא מקדמה על הרכב (על העסקה הראשונה יש מקדמה של 7,500 ש״ח) 3. לקנות את הרכב ב-12% מתחת למחירון נשמע לי שזו אופציה מאוד מעניינת, ותאכלס אני מעדיף להחזיר לע…
הודעה אחרונה מאת tzachn, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
אבי הזמין הונדה ג'אז, והתקשרו אליו מהסוכנות לבוא לשלם על האוטו. מה נהוג לעשות במקרה כזה, האם מביאים צ'ק בנקאי, עושים העברה בנקאית? אבי קיבל רק הצעת מחיר על הרכב. האם לפני שמעבירים כסף צריך צריך חוזה מהסוכנות או שהצעת המחיר מספיקה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
שלום, החלטתי להחליף את האלמרה הישנה שלי ששhרתה אותי נאמנה, 6 שנים ללא תקלות ובלת"מים. התקציב הוא עד 50 אלף, ובתור אחד שנהג באלמרה, ארצה כמה שיותר לשמור על אותם סטנדרטים של אמינות. שאר הדרישות הן נוחות, בטיחות ואם כבר להשקיע 50 אלף אז על הדרך ליהנות טיפה מהרכב לעומת האלמרה שזה פח על ארבעה גלגלים. דלק פחות קריטי. הדגמים שאני מתלבט לגביהם: יונדאי i30 סוזוקי SX4(האצ'בק בלבד) הונדה סיוויק(חסרון בולט, נסחרת במחירים גבוהים, כאשר רכב מ2008 עולה כמו היונדאי מ2010) טויוטה קורולה(אותה הערה כמו להונדה). מאזדה 3 הסתכלתי גם על הטידה והלנסר, אבל פחות מתחבר אליהם. כפי שאתם רואים הדרישות הן די צנועות ולא בשמיים, אך אני די מתקשה לקבל החלטה, תודה רבה…
הודעה אחרונה מאת lze22,