Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום הנכבד,

יש לי התלבטות בין 2 רכבים

סיטרואן C4 פיקאסו שנת 2012, ישמבצע כעת בלובינסקי ב-50 אלף ₪ עם אחריות וטיפולים לשנתיים.

מצד שני, פורד גלאקסי, שנת 2009 שהמחיר שלו עומד גם באיזור ה-50אש"ח.

ההתלבטות היא כזו, מצד אחד יש לי בסיטרואן אחריות לשנתיים והשאלה היאמה יהיה לאחר השנתיים ובאיזה מחיר אצליח למכור אותו?

לעומת זאת, הפורד רכב שנת 2009 ישן יותר אני מאמין שמתחיל להיות שםתקלות כאלו ואחרות.

אשמח מאוד לשמוע עצה מהמומחים.

פורסם

תנסה לענות על כמה שאלות הכוונה,

מה הנסועה השנתית הממוצעת שלך?

כמה ענין הדלק והעלות הטיפולים קריטית?

כמה נוסעים הרכב צריך לשנע?

אתה מכיר את הגיר הרובוטי של סיטרואן? יצא לך לנסוע על רכב כזה?

פורסם

הנסועה שלי היא כ-K10ק"מ בשנה.

דלק: אני מצפה בסביבות האחד לעשר.

טיפולים: כמובן שאעדיף לשלם כמה שפחות

נוסעים: אני צריך 7 מקומות.

לא מכיר את הגיר הרובוטי ולא יצא לי לנסוע עליו.

תודה רבה.

פורסם

הייתי מעדיף את הפורד גם בגלל המרווח, וגם בגלל האמינות היחסית. הגיר של הסיטרואן ידוע לשמצה גם בתפעול וגם באמינות ( גירים רובוטיים הם כאלו באופן כללי ). כמו כן בסיטרואן מדובר במנוע בעייתי ( 1.6 טורבו ) שעדיף להתרחק ממנו.

פורסם

נסענו פעם 6 אנשים בסיטרואן כזו בנסיעה פקוקה בתל אביב. הרעידות והקפיצות של האוטו גרמו לאשתי שישבה בשורה האחרונה כאבי ראש וסחרחורות . אל תשקול את הסיטרואן ללא נהיגת מבחן בפקק

פורסם

בקיצור, עדיף גלאקסי עם סיכון לקלקול, מאשר סיטרואן חדש (2012) עם שנתיים אחריות.

האם עד כדי כך, סיטרואן לא אמינים?

פורסם

הדגם הספיצפי הזה נרשם כבעייתי ולכן כתבו לך שהוא פחות מומלץ(לא קשור ליצרן - לכל יצרן יש רכבים מוצלחים יותר ומוצלחים פחות).

אם בכל זאת כדאי לבדוק האם בוצע הריקול של השרשרת תזמון אם מדובר על המנוע 1.6 טורבו וכמובן את המצב של הקלאצ' בגיר הרובוטי במוסך,

תיקח את הרכב לנסיעת מבחן לראות אם ברמת התפעול התיבת הילוכים מתאימה לך(אולי תגלה שהרכב בכלל לא מסתדר לך עם הגיר וכל השיחה לא רלוונטית).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

עדיף את הפורד רק תוודא שהצילינדר הרביעי אינו מאבד קמופרסיה. תקלה סדרתית ידועה במנוע 2.3 ליטר היבואן לוקח אחריות ומחליף מנוע במקרה כזה .

עדיף גם בגלל מזגן לשורה שלישית בגלקסי ובארצנו זה מאד חשוב.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

השרשור של ה3008 זה אני... ממנה ברחתי לפורד. שמרגישה איכותית וחזקה יותר.

לא סתם לובינסקי הןרידן מחיר לפיקסו.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

גם אנחנו קנינו לא מזמן, אומנם S-MAX אבל רכב די זהה.

אין לנו ניסיון רב, אבל בנתיים מאוד מרוצים,הרכב מרגיש מאוד מאוד איכותי ומאוד פונקציונלי למשפחה.

גם המזגן עושה את העבודה למרות הביקורות.

אני מניח שהגלקסי עוד יותר מרווח רק שלנו לא היה צורך בכך.

קנינו 2008 עם המנוע 2.3 ליטר, לא חזק במיוחד בטח לאחר שנהגתי גם בחדש.

לאחר חשיבה נוספת הוחלט שכדאי ללכת על הדגם הישן יותר 2.3 ליטר, בכל זאת הרכב עבור אישתי והיא לא צריכה יותר מה שהמנוע הזה נותן.

הבנתי שהבעיה בצילינדר הרביעי היא דווקא במנוע החדש יותר.

בכל מקרה, המון בהצלחה.

פורסם
עדיף את הפורד רק תוודא שהצילינדר הרביעי אינו מאבד קמופרסיה. תקלה סדרתית ידועה במנוע 2.3 ליטר היבואן לוקח אחריות ומחליף מנוע במקרה כזה .

עדיף גם בגלל מזגן לשורה שלישית בגלקסי ובארצנו זה מאד חשוב.

נניח שיש את הבעיה. האם היבואן יחליף מנוע לרכב משנת 2009?

• תוכן חדש...