Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתומטית עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, החלטתי להחליף את האלמרה הישנה שלי ששhרתה אותי נאמנה, 6 שנים ללא תקלות ובלת"מים.

התקציב הוא עד 50 אלף, ובתור אחד שנהג באלמרה, ארצה כמה שיותר לשמור על אותם סטנדרטים של אמינות.

שאר הדרישות הן נוחות, בטיחות ואם כבר להשקיע 50 אלף אז על הדרך ליהנות טיפה מהרכב לעומת האלמרה שזה פח על ארבעה גלגלים.

דלק פחות קריטי.

הדגמים שאני מתלבט לגביהם:

יונדאי i30

סוזוקי SX4(האצ'בק בלבד)

הונדה סיוויק(חסרון בולט, נסחרת במחירים גבוהים, כאשר רכב מ2008 עולה כמו היונדאי מ2010)

טויוטה קורולה(אותה הערה כמו להונדה).

מאזדה 3

הסתכלתי גם על הטידה והלנסר, אבל פחות מתחבר אליהם.

כפי שאתם רואים הדרישות הן די צנועות ולא בשמיים, אך אני די מתקשה לקבל החלטה, תודה רבה מראש

פורסם

ההונדה לא סתם יקרה יותר.. יש לה יתרון בולט על המתחרות- המנוע והביצועים.

אם ביצועים לא חשובים לך אז אני הייתי הולך על ה-I30. היא הכי חמודה, נראית טוב ומגיעה עם שליטה מההגה כבסיס.

חבל שלא אהבת את הלנסר, היא היחידה לדעתי שנראית ממש טוב.

פורסם

הנאה יהיה לך מהמזדה 3 {תבדוק גם מנוע 2.0} או מהסיוויק. שמירת ערך יהיה לך בהונדה, בסוזוקי ובקורולה. אמינות טובה בכולם קצת פחות- ביונדאי. אם תוכל לפרט יותר מה עוד תרצה.... יעזור.

פורסם

מחירה של הסיויק מצדיק את עצמו היות והסיויק בשנים אלה מגיעה עם מנוע 1.8 שנוסע מצוין ולא אוכל דלק יותר משאר המתחרות שציינת פה.

מצד שני אתה צריך להתפשר בשנתון.

מהמכוניות שרשמת היית הולך על היונדאי עם שיקול כמו שלך או שהייתי מחפש מאזדה 3 מנוע 2.0 שנת 2009, מבחינת הנאה מנהיגה היא תהיה הכי מהנה מכולם פה, אמינה מאוד, ולטעמי האישי נראית הכי טוב

פורסם

מה עם שברולט קרוז? צריכת דלק ממוצעת 1:10, אחזקה סבירה, אמין משנת 2011 וכמובן תלוי באיך טיפלו באוטו

• תוכן חדש...