Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש המלצה איזה רכב לקנות , הרכב ישמש לנסיעות בין עירוניות כמעט על בסיס יומי בשעות של פקקים לאורך הדרך בחלק לא קטן ממנה .

מרחק הנסיעה עומד על כ 30 ק"מ לכיוון סה"כ 60 ביום.

הרכב ישמש לנהג יחיד צעיר במטרה להגיע נטו מa ל b מדי בוקר ואחה"צ ,יש לי צורך ברכב אשר יחסוך במקסימום האפשרי בעלויות האחזקה והדלק כמובן שכתוצאה מכך צריך להיות אמין ככל האפשר.

התקציב לרכב עומד על 20 k עם אפשרות לחריגה קלה ביותר ,במקרה הצורך. עדיפות לרכב משנתון גבוהה ככל האפשר. לא פוסל אפשרות לרכב ידני.

פורסם

תחפש דייהטסו סיריון 2006-2008 במצב שמור. רכב אמין, די חסכוני ולא יקר לתחזוקה. לפקקים יותר מתאים ונוח רכב אוטומטי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תלוי במצב הרכב. בעיקרון, אלטו רכב אמין. אם לא משנה לך על מה אתה נוסע מכל הבחינות האחרות (נוחות, בטיחות, זמינות כוח, הרגשה כללית על הכביש - במיוחד בינעירוני ), רק שיהיה זול ולא יתקלקל, כנראה אלטו עדיפה.

תראה ביד 2 מה תוכל לקנות בתקציב.

אולי גם תמצא ניסאן מיקרה ידנית - עדיף על אלטו.

תיקח לך זמן וסבלנות עד שתראה רכב ראוי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אם כך פיאט גרנדה פונטו ידנית או יונדאי גטס אוטומטית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מצטער שוב, אבל התקציב בסוף לא שונה (פעם אחרונה שמשנה את האשכול), כעת ראיתי שיש כמה אופציות במסגרת התקציב :

סיריון 2006 , איגניס 2005-6 , גטס 2007-8 , ג'אז 2003 , אלטו ידני 2010 ( ייכנס לאחר מיקוח רציני מול מוכר), יאיריס 2001-2

אם שחכתי עוד דגמים ריאלים לצרכים שלי שנכנסים תציינו (לא בא בחשבון הפיאטים למיניהם)

שיקול צריכת הדלק הוא דיי גבוהה כאן , מכיוון שמדובר במרחק די גדול לכן יש לי דרישה לרכב שעושה בצריכה מציאותית משולבת של לא פחות מ 1:12 .

כעת בפעם האחרונה מה מן הרכבים הכי מומלץ במקרה הנ"ל ? וכן אני מודע שנסיעה כזו עם ידני לא הכי מומלצת , אך אם מדובר על חסכון גדול מאוד בחודש שעומד על מעל ל 150-100 שח על דלק בחודש ,סיכוי סביר ששווה את זה בהתחשב במגבלות הכספיות שלי .

עריכה : במידה ואקח רכב ידני האם העלות של ההחלפה של הקלאץ ומה שכרוך בזה מסביב , אינה משתווה לעלות החסכון בדלק לאורך הזמן?

פורסם

האלטו תהיה הכי מתאימה לדרישות החיסכון שלך במידה ותגיעו לעמק השווה. אני נסעתי כמעט שנה בפקקים של גוש דן עם רכב ידני - ואני בריא, שלם ואפילו שמח.

פורסם
מצטער שוב, אבל התקציב בסוף לא שונה (פעם אחרונה שמשנה את האשכול), כעת ראיתי שיש כמה אופציות במסגרת התקציב :

סיריון 2006 , איגניס 2005-6 , גטס 2007-8 , ג'אז 2003 , אלטו ידני 2010 ( ייכנס לאחר מיקוח רציני מול מוכר), יאיריס 2001-2

אם שחכתי עוד דגמים ריאלים לצרכים שלי שנכנסים תציינו (לא בא בחשבון הפיאטים למיניהם)

שיקול צריכת הדלק הוא דיי גבוהה כאן , מכיוון שמדובר במרחק די גדול לכן יש לי דרישה לרכב שעושה בצריכה מציאותית משולבת של לא פחות מ 1:12 .

כעת בפעם האחרונה מה מן הרכבים הכי מומלץ במקרה הנ"ל ? וכן אני מודע שנסיעה כזו עם ידני לא הכי מומלצת , אך אם מדובר על חסכון גדול מאוד בחודש שעומד על מעל ל 150-100 שח על דלק בחודש ,סיכוי סביר ששווה את זה בהתחשב במגבלות הכספיות שלי .

עריכה : במידה ואקח רכב ידני האם העלות של ההחלפה של הקלאץ ומה שכרוך בזה מסביב , אינה משתווה לעלות החסכון בדלק לאורך הזמן?

לי היתה פעם קורולה ידנית והקלאץ' הוחלף אחרי 160000 ק"מ כשהאוטו היה בן 13. העלות היתה בערך 2000 שקל.ברור לך שחסכתי הרבה יותר בדלק. גם גיר אוטומטי יכול להתקלקל וזה יותר יקר בהרבה

פורסם
לי היתה פעם קורולה ידנית והקלאץ' הוחלף אחרי 160000 ק"מ כשהאוטו היה בן 13. העלות היתה בערך 2000 שקל.ברור לך שחסכתי הרבה יותר בדלק. גם גיר אוטומטי יכול להתקלקל וזה יותר יקר בהרבה

אני מבין שהחלפת קלאץ תלויה באדם שנהג לאורך הזמן ברכב , אך יש איזה שהוא סדר גודל ממוצע של זמן שבו בד"כ מחליפים אותו ? ומהי העלות המשוערת של החלפה באלטו ?

• תוכן חדש...