ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,555 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
היי, שבוע טוב מה שלומכם? אני לקראת רכישת רכב, ואני מתלבט בין קניית רכב יד שניה מליסינג לבין דצ'יה סטפווי. שימושי הרכב שלי הוא נסיעה יום-יומית באיזור תל אביב, אני עובד מבית לבית ככה שהשימוש בו הוא בעיקר לנסיעות קצרות עם מדי פעם נסיעות ארוכות (טיולים וכד'). בעתיד הלא רחוק המשפחה תתרחב ונצטרף גם נוחות של רכב משפחתי קטן, אך עדיין שיהיה נוח להתנהל בו בתל אביב, היכן אני גר. ראיתי ביום שישי האחרון באחת מחברות הליסינג יונדאי I25 2012 (אמנם תקציב של 50, אבל דברים השתנו) והיא הייתה ספציפית עם 107 אלף קילומטר מה שמאוד ביאס אותי לרכוש רכב עם ממוצע קילומטרז' של 25 אלף בשנה שהבנתי שזה הממוצע מליסינג, לכן אחרי שיקולים יש נטייה ללכת על הרכב על מנת להמנע מרכב משומש. א…
הודעה אחרונה מאת yuval1111, -
-
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
בחירת רכב למשפחה: המלצתכם לרכב חדש (ליסינג) , משפחתי : רנו פלואנס "פריווילג'" דיזל 1.5 או קורולה חדשה או רנו מגאן "אקספיריון" דיזל סטיישן. מה דעתכם בנושא. תודה מראש לכל המגיבים.
הודעה אחרונה מאת dor_xd, -
- 1 תגובות
- 491 צפיות
חשבתי לעשות בדיקה לפניה קניה למונדאו טיטניום 2012 במ.מ.מ חיפה.. המכון אמין? נותן גם בדיקת כוח סוס?
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, מחפש רכב לסטודנטית עם תקציב נמוך, רק אוטומט וקטן. השאלה היא עד איזה ק"מ בכלל כדאי להסתכל על רכבים לפני שהמנוע כבר עשה את שלו ? האם 250,000 זה כבר סוף החיים או שזה תלוי במה עבר על הרכב בחייו
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
המלצות לרכב חדש : רנו מגאן טורבו דיזל , קאיה ספורטאז' 1.5 בנזין או ניסאן קשקאי 1.2 טורבו בנזין ? הרכב לנסיעות עירוניות ובינעירוניות + שימוש רחב במתקן אופניים. בגדול, כמעט ולא "יורדים לשטח"....
הודעה אחרונה מאת urileshem, -
רכב לסטודנט העני 1 2
מאת 21Hadar-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום רב, אני מחפש רכב בתקציב של עד 13 אלף מה שחשוב לי זה: 1. אמינות וחסכונית בדלק 2. נסיעה של כ250 קילומטר בשבוע 3. עלות אחזקה וביטוח זולות התקציב הכולל שלי הוא 15 ככה שאני מעדיף לקנות רכב שכמה שפחות אצטרך להשקיע בו אחרי רכישה כי פשוט לא יהיה לי כסף זמין לזה ואני מתחיל לעבוד ברעננה ככה שהמסלול שלי יהיה נתניה-אריאל-רעננה פעמיים שלוש בשבוע..אני מנסה להבין חלק מההמלצות שקראתי כאן.. מה עדיף יאריס בשנתון נמוך או גטס בשנתון גבוה יותר ? בקשר להמלצות רבות שקראתי כאן על יונדאי גטס,מאיזה שנה המנוע שפחות צורך דלק לא הבנתי 2006 או 2007 ? בכללי אשמח להמלצות נוספות שוב דגש על כמה שיותר חסכונית ואמינה! תודה מראש לכולם
הודעה אחרונה מאת Amit Hershko, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 723 צפיות
שלום אשמח לקבל את חוות דעת החברים על 2 המכוניות הללו. אני מחפש רכב יד 2 שנתון 2013-2014 (באוריס מ 2013 זה הצורה החדשה,I30 הצורה החדשה) מה הייתרונות והחסרונות של כל אחד מהם, וזה מול זה? מבחינת עלויות, אמינות הרכב, אחזקה וטיפולים, צריכת דלק, ביצועי מנוע, נסיעה נוחה ושקטה, הנדסת אנוש, איכות האבזור ועוד. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
עומד לפני קנית רכב מליסינג מבקש יעוץ מה יותר כדאי מזדה 3 או קיה פורטה.
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום רב, אני מתלבט אם לקנות אוקטביה (לפני המתיחת פנים האחרונה) 2013 TSI 1.2 ליסינג שעשתה 82K... לקחתי את הרכב לבדיקה - הליקוי הרציני היה רעידות בתיבת הילוכים בתחילת הנסיעה, הבוחן אמר שכנראה צריך להחליף קלאץ בגיר וזה נפוץ בסקודה, ולא להתרגש?! זה באחריות. בנוסף כנראה צריך להחליף טיימינג - הוא אמר שיש רעש במערכת התיזמון סה"כ הרכב נראה טוב, שמור ונקי ולבוחן היתה דיעה חיובית עליו. כמובן שחברת הליסינג תטפל בכל הליקויים מה דעתכם? לוותר ולהפסיד עלות בדיקה? או שמדור בליקויי שאפשר חיות אתם?
הודעה אחרונה מאת shaulc, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 556 צפיות
שלום, אני עוזר לידידה שלי למצוא רכב ואשמח להכוונה. יש לה כרגע 20,000 במזומן ולדעתי אם היא תקנה רכב משומש ב20,000 יהיה לה גם קשה למצוא משהו טוב במחיר הזה כי אין לה נסיון ברכישת רכב, וגם במחיר כזה הרכב שימצא יצטרך לא מעט טיפולים והתעסקויות. הצרכים שלה הם רכב קטן (רווקה). גיר ידני זה בהחלט אופציה טובה אם זה יעזור לחסכון. הנסיעה כרגע היא נתניה-יפו פעמיים בשבוע, עם פוטנציאל להגדלת התכיפות. יש לי חבר עם נסיון טוב עם שברולט ספארק 1.0 ידנית 0ק"מ שנקנתה בפחות מ50,000, וחשבתי שזה אופציה טובה גם בשבילה עם מקדמה של 20,000 + מימון ותשלום חודשי סביר. כמובן שאם יש רכבים משומשים מומלצים וזמינים בשוק בתקציב של 20,000 אשמח לשמוע, ואם לא בסכום כזה אז אפשר להגדיל א…
- 1 תגובות
- 897 צפיות
צהריים טובים חברים, משום מה אני ממש אוהב את הרכב הזה, עושה רושם שמקבלים הרבה ברכב במעט (יחסית) כסף. ראיתי אזמפלרים לא רעים שנסחרים סביב 47-50K + - השאלה שלי - איך הרכב הנ"ל מבחינת אמינות? האם מדובר בגיר DSG הידוע לשמצה? ובכלל, השילוב עם מנועי TSI כידוע לא מוצלח במיוחד בלשון המעטה מבחינתה אמינות ועפ"י מה שקראתי ושמעתי. אשמח להתייחסות. יום נעים!
הודעה אחרונה מאת landy, -
פיאט 500
מאת danielobreja- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי החברה רוצה לקנות פיאט 500 שמנו עין על אחת משנת 2009 מנוע 1.4 רובוטית עם 78 אלף קילומטר אשמח לחוות דעת ממי שיש לו ניסיון
הודעה אחרונה מאת danielobreja, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי שלום אשמח בייעוץ לרשית רכב בין שני כלי הרכב הנ"ל ניסאן מקסימה שנת 2001 נפח 2000 ליונדאי סונטה 2002 נפח 2700 הפרמטרים המתבקשים הם: איכות נסיעה אבזור איכות הרכבה של פנים הרכב אחזקה תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת X9500, -
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
שלום לכולם...אני מחפשת רכב עד 30000 ש"ח, רק רכב משפתי (נשואה+2 ילדים). חשבתי ללכת על כיוון של מאזדה 6 שנת 2006-2007, גם בהתחשב בעבודה שיש לה מנוע חזק וגם היא מרווחת. אשמח אם תגידו לי- איך הרכב? טיפולים יקרים? נוחות? ואילו בעיות שכיחות יש לרב הנ"ל? אם יש עוד רכבים מומלצים אשמח לשמוע... נ.ב- עד עכשיו בעלת רכב הונדה סיוויק 2004..אחלה רכב אבל כבר קטן לנו
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום לכולם. אחרי שביצעתי 2 רכישות של רכבי 0 ק"מ בחצי שנה האחרונה, רציתי לשתף כאן בפורום את החוויות שלי. יש בפורום הרבה שאלות לגבי התחום, כך שיכול להיות מועיל אם אני אספר על הרכישות שלי מניסיון אישי. אשמח לענות לשאלות... למה 0 ק"מ? במשך די הרבה שנים אחורה הרכב העיקרי שהיה ברשותי היה רכב ליסינג ולמדתי כבר דבר אחד או שניים על האופן שבו חברות ליסינג מתחזקות את הרכבים שלהן במשך הזמן שהרכב אצלן. מכאן שפסלתי מראש רכישה של רכב שהיה בשימוש של ליסינג תפעולי. כמו כן בגלל שכבר הרבה פעמים קיבלתי רכב "חדש מהניילונים", זה לא היה שיקול מרכזי – חיפשתי רק את העסקה המשתלמת ביותר בשבילי. אני כבר יודע על עצמי שאני מחזיק רכבים בבעלותי לתקופה ארוכה - לפחות 5 שנים. הנטיה הראשונית הייתה …
הודעה אחרונה מאת ramoni, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום חברים החלטתי להשתדרג ואני מתעניין באחד הרכבים שציינתי לעיל. אני מחפש רכב כמה שיותר קטן, שיהיה כיפי וזריז, שיהיה כח כשמדי פעם בא לי ללחוץ. אני לא מתיימר להיות נהג שודים, אבל כן בא לי רכב שקצת יותר כיף לנהוג בו מהרכב הממוצע. אין לי העדפה לידני או אוט' הרכב יקנה חדש מהיבואן. חשוב לי רכב עם אחזקה נמוכה ככל האפשר (כמובן ברמת הרכבים האלו, אני לא מצפה לעלויות אחזקה של מאזדה 2). עד עכשיו שלושת הרכבים שציינתי תפסו לי את העין, ואשמח לדעת מה ההבדלים המהותיים בינהם (מלבד המחיר). עוד אשמח לדעת מה העלויות (+-) בשנה של ביטוח מקיף וטיפולים בשלושת השנים הראשונות (25, ללא תאונות). האם ה Polo שווה את ה 10K תוספת מה Cupra?
-
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום , אנחנו מתלבטים בין מאזדה 3 שנת 2013-2014 או יונדאי i35 בתקציב של כ80k. קיבלנו מספר הצעות של רכבי ליסינג לשעבר והיינו רוצים לשמוע חוות דעת על כלי הרכב הנל ומה עדיף מביניהם , והאם כדאי להתעקש על בעלות פרטית או שבשביל לחסוך עוד קצת ולהתקדם בשנתון כדאי ללכת על ליסינג (עם קמ של כ60k ) תודה!
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני כרגע מחפש רכב זול (עד 20K) שישמש אותי ללימודים. אני נוסע בכל יום כ 35 ק"מ רובם בכביש בינעירוני (ממבשרת לרמת בית הכרם. כביש 1 ובגין) בחיפושים אני מתמקד ברכבים זולים בעלי מנוע קטן על מנת לחסוך בדלק (גטס ופונטו גרנדה) במהלך חיפושי ביד 2 נתקלתי מספר רכבים בעלי מנוע גדול ומוסבים לגז, למשל שברולט אימפלה וביואיק לה סיבר. מצד אחד, המחיר והאיבזור מפתה - רכב גדול ומפנק, מושבי עור ומנוע גדול וסוחב (כשהיתה לי פונטו גרנדה, הייתי מזדחל באיטיות בעליות של כביש 1) מצד שני, כמה כבר יכול לחסוך לי הגז שמדובר מנוע גדול ? (3700 סמ"ק), האם אני אוכל להגיע לצריכת דלק שמבחינת המחיר תהיה מקבילה ל 1:12 בבנזין ? צריכת הדלק בבנזין ע"פ חיפוש באינטרנט היא בערך 1:9 מחוץ לעיר ו 1:7 בע…
הודעה אחרונה מאת ERT239, -
-
- 1 תגובות
- 695 צפיות
אני יודע ששתיהן משעממות ודיי מכוערות. מה ההבדל בין SX4 שנת 2008 לבין ליאנה שנת 2007 ? הליאנה עולה 18000 והאס אקס עולה 30 וקצת. האם יש הבדל משמעותי מבחינה מכאנית ? אני יודע שבSX החל מ2009 הדגמים של ה120 כוח סוס עדיפים.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
שלום חברים, רציתי לדעת אם ידוע לכם על חברת ליסינג שלא מחייבת את הלקוח לרכוש את הרכב בתום החוזה / להחליף לרכב חדש בתום החוזה. אם אפשר גם ללא מקדמה זה יהיה גם נחמד, אבל פחות קריטי. מבדיקה שעשיתי עם כמה מחברות הליסינג המוכרות - אין אופציה כזאת. או שאתה קונה את הרכב בתום כמה שנים (בהתאם לחוזה), או שאתה נשאר בחוזה ומחליף פשוט לרכב חדש גם כן לאחר כמה שנים. האם למישהו יצא לשמוע על חברה שמציעה את האופציה פשוט להתיר את החוזה (גם אם צריך לשלם קנס כלשהוא) ושכל אחד ילך לדרכו? תודה מראש על העזרה
הודעה אחרונה מאת אליהו שבת, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום אנשים, אני מחפש להחליף את הרכב שלי: סיאט איביזה 2011 ,מנוע 1600 ,108 כ"ס. אני מחפש משהו בסגנון הספורטיבי והצעיר ,עם מנוע חזק בדומה למה שיש לי עכשיו (פלוס-מינוס) משהו עם צורה ספורטיבית... דוגמאות: seat leon hyundai veluster vw polo hyundai i20 (2015) מחפש ככה המלצות מה כדי לחפש.. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 623 צפיות
שלום, מחפש רכב באיזור ה30,000 ש"ח שישמש לרכב שני למשפחה עם שלושה ילדים קטנים. אמור לשמש לנסיעות עירוניות של 15 ק"מ ביום ולפעמים נסיעות בין עירוניות . יש העדפה לאוטומט אבל אפשרי גם ידני. מעדיף רכב משנתון חדש יחסית ובחיפוש ביד 2 אלה שלושת הרכבים שנראו רלוונטיים. התכנון להשאיר את הרכב בבעלותי לפחות 5 שנים ככה שסחירות עתידית פחות קריטית. איזה מבין הרכבים עדיף כאשר אמינות חסכון והנאה מנהיגה חשובים + מרווח יחסי. אשמח לשמוע גם הצעות לרכבים אחרים הרלוונטים , מעדיף 2012 ומעלה
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 690 צפיות
שלום רב, אשמח לעזרתכם באסטרטגיית קנייה: דרישות: - אין לי זמן להתעסקויות עם מוכרים ובזבוזמן. מעדיף חברות. - מימון נוח (תשלום חודשי מינימלי, ללא מקדמה / מקדמה קטנה) - רכב משפחתי, אוטומטי, לא משנה סטיישן/סדאן (למשל פוקוס, אוקטביה, I30, קורולה, מזדה 3...) הייתי בשלמה סיקסט בנשר. קניתי אצלם רכב ב-2010 ומאוד נהניתי מהחוויה (באמת). הפעם הביקור היה פחות מהנה. המכוניות היחידות שעלו לדיון הן אלו שבמבצע למרות שהבחור ציין שכמובן יש גם רכבים אחרים. המבצעים: - פוקוס טורר. אפשר לקנות ב-1000 שח בחודש כפול 45 (כדוגמא, יש עוד 2 מסלולים אחרים). ללא מקדמה או תשלום נוסף בסיום. אמרתי לבחור שאני מכיר את בעיית הגיר בפוקוס ומעדיף להמנע - הוא אומר שזה לא נכון ונותנים אחריות …
הודעה אחרונה מאת לירי, -
- 1 תגובות
- 447 צפיות
אהלן, הגיע הרגע בחיים שצריך לקנות רכב. הדיבור הוא להוציא בין 10 ל-20K לרכב שיחזיק 5 שנים לכל הפחות, בסדר גודל של סופר מיני או משפחתית, גיר לא משנה - מאמין אבל שעדיף ידני לטובת עלויות אחזקה ואמינות. אין לי ממש הערכה לכמה קילומטרז' הוא יעשה בשנה אבל כנראה שלא יסע כל יום וכשיסע יהיה בעיקר בעיר אבל גם מחוץ פעם בשבוע-שבועיים. את כל המחקר של מה ואיך לקנות עשיתי (גטס ידנית שהיא לא GLF, פנדה, פונטו, 206 עם מנועים שלא ראו טיפת מי ברז וכמובן אקסמפלרים במצב מכני וחיצוני טוב) ההתלבטות היא בין רכב מהרשימה הנ"ל ביד 2 לבין גולף דיזל ידנית 2002 שחבר מוכר. הסיבות העיקריות שלי להתלבטות הן: יתרונות: - מחיר רכישה בקצה הנמוך של הסקאלה. - קונה מחבר שהיה נהג יחיד ופדנט…
- 2 תגובות
- 846 צפיות
מחפש יד שנייה, תקציב 55,000 (+-) הורים + תינוק, 25,000 ק"מ בשנה. גרים בירושלים, נסיעות עירוניות רגילות בסופש"ים נסיעות של 150 ק"מ למרכז וגם פעם בחודש לאזור קרית שמונה (500 ק"מ). דברים חשובים לפי סדר (בהתחשב שמקום פחות או יותר כולן אותו דבר) 1. בטיחות 2. אמינה 3. חסכונית 4. ביצועים/חווית נסיעה/יופי יש המלצות, ממה עדיף להזהר? מה יותר מומלץ? עדיף כבר משפחתית רגילה? תודה
- 6 תגובות
- 688 צפיות
אהלן אנחנו מחפשים רכב משפחתי מיד 2 בתקציב של כ 70K כאשר ההתלבטות היא בין פרטי 2012 או ליסינג 2013 בכל מקרה מכוונים לרכב עם קילומטראז נמוך- עד 70-75K ק"מ אשמח לשמוע מהחברים המקצוענים בפורום למי מ 2 האפשרויות יש סיכוי לשמור על מחיר שוק סביר בהנחה שנמכור אותו תוך 3-4 שנים עם מעל 120K ק"מ וכמובן המלצות על רכבים מתאימים כרגע הרכבים שעל הפרק- סקודה אוקטביה, יונדאי I35 הונדה סיוויק או טיוטה קורולה תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 730 צפיות
שלום רב, לאחר לבטים האם לרכוש רכב בן 10 שנים במחיר של 20 K לבין לשלם על רכב בן 5 שנים כמעט כפול, אולי עדיף לשלם כפול. עכשיו עולה שאלה האם לרכוש רכב היברידי שהוא חסכוני בדלק, טיוטה פריוס או הונדה ההיברידי. האם יש לכם רכב להציע אחר שווה יותר בתודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת shaulc, -
-
שלום רב. בקרוב אצטרך להחליט על רכב ליסינג לבחירה. בהנחה שיש לי שלושה ילדים (אולי עם אופציה להתרחבות), נוסע הרבה על הכביש וצריך לסחוב הרבה ציוד, אני מתלבט בין: 1. מיצובישי אאוטלנדר 7 מקומות (נשמע נהדר אבל יקר) 2. טויוטה ורסו 3. פיג'ו 5008. אני מעוניין להפסיק לסבול מרעש בגלל חוסר בידוד שיש ברכב הנוכחי, לכן עניין הבידוד הוא לא מזערי. האם יש לכם המלצות?
הודעה אחרונה מאת ceyal, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אני מחפש מיניואן גדול. שני מוסכים הזהירו אותי מאפלנדר ווויג'ר (אל תתקרב!). לגבי הרודיוס הדעות היו חלוקות - אחד אהב, והשני הזהיר ממנו. אשמח לחוות דעתכם. ב3 המקרים מדובר על רכב 2009-2010. צריכת דלק היא לא שיקול מרכזי אצלי. נוסע די מעט (בערך 10 א' בשנה), אבל אמינות בהחלט כן. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת אליהו שבת, -
-
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, אז כפי שכתוב בכותרת מחפש את הרכב הראשון שלי לעבודה החדשה. כרגע אני חושב על נסיעות יומיות, למרות שיתכן ואעבור לאזור (מה יש לעשות בעפולה?!) מכיוון שזו עבודה רצינית ראשונה אין לי מספיק הון ע"מ לקנות רכב יד שניה מאדם פרטי אז הייתי שמח לקבל המלצות מהאתר של אוטו דייל: http://www.auto-deal.co.il/ עצות, מימון, דברים לבדיקה ורכבים יתקבלו בברכה. (ראיתי באתר סקודה פאביה 2012, 75K קילומטרז' ב-40K שח וגם סיאט איביזה 2012, 51K קילומטרז', 41K שח - דעתכם?) ערב טוב! ותודה
הודעה אחרונה מאת EliC25,
-
מי מחובר 29 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 381 אורחים (הצג רשימה מלאה)