Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מתלבט אם לקנות אוקטביה (לפני המתיחת פנים האחרונה) 2013 TSI 1.2 ליסינג שעשתה 82K...

לקחתי את הרכב לבדיקה -

הליקוי הרציני היה רעידות בתיבת הילוכים בתחילת הנסיעה, הבוחן אמר שכנראה צריך להחליף קלאץ בגיר וזה נפוץ בסקודה, ולא להתרגש?! זה באחריות.

בנוסף כנראה צריך להחליף טיימינג - הוא אמר שיש רעש במערכת התיזמון

סה"כ הרכב נראה טוב, שמור ונקי ולבוחן היתה דיעה חיובית עליו.

כמובן שחברת הליסינג תטפל בכל הליקויים

מה דעתכם?

לוותר ולהפסיד עלות בדיקה? או שמדור בליקויי שאפשר חיות אתם?

פורסם

אם יטפלו בתקלות אינני רואה סיבה לוותר על הרכב, אבל תדאג לקבל אסמכתאות שהתיקונים בוצעו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רוצים 11 פחות מהמחירון.

זה נשמע לי בעיה קצת גדולה ל"סיפתח" שלי עם הרכב.

אני מחפש רכב טוב ואמין, משפחתית חסכונית סדר גודל של 60-70 אלף שח

חשבתי שאוקטביה זאת בחירה טובה

שמח לשמוע עוד הצעות

פורסם

זה ליקוי שאפשר לחיות איתו רק קח בחשבון שיש סיכוי טוב שהרעידות יחזרו אחרי כמה עשרות אלפי ק"מ . משהו כמו 80-100K . האם תהיה אחריות גם אז ? אחרת זה תיקון יקר. לפעמים התיקון מחזיק פחות . לפעמים יותר.

פורסם (נערך)

למה לא. אני ממליץ בהחלט תוך שקלול הסיכונים ומצב הרכב. כמו בביטוח לכל סיכון יש תמחור. פה הסיכון הוא של החלפת מצמדים. עלות של כ ₪8000 ויום עבודה במוסך היבואן.

אין פה בעייה אם אתה עושה רכישה מודעת.

אפרופו ביטוח: בשל גניבות רבות בדגם הזה ,הביטוח יקר יחסית .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הכל תלוי בנסיעה שלך,

אם אתה נוסע בהרבה פקקים\בנסיעה עירונית איטית הסיכוי שלך לשחיקה מהירה יותר\התנהגות פחות נעימה של הגיר גבוהה יותר.

הרכב חברה שלי הגיע אלי עם 37 אלף קילומטר וב41 אלף כבר נכנס לשיפוץ גיר(אותה תיבת הילוכים של האוקטביה) ואני יכול להגיד שנסיעה בפקקים לא נעימה איתו ושוחקת אותו מאוד(כמו שנסיעה בגיר ידני בפקקים שוחק את המצמדים).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

שים לב שלא כל חברות הליסינג מטפלות במוסכים מורשים אלא חלקן עושות את הטיפולים במוסכים שלהן ואז ממש לא ברורה איכות הטיפולים והאם הקפידו למלא את כל הנחיות היצרן (שלמה סיקסט למשל).

פורסם

מדובר בחברת אלדן.

המחיר שקיבלתי הוא 10K מתחת למחירון

היה לי רכב כזה שנתיים, קיבלתי אותו חדש שנת 2013.

אף פעם לא הפריעו לי הרעידות האלה ולא יחסתי להם משמעות.

עשיתי איתו 120K

• תוכן חדש...