Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה רכב מעולה, מניסיון.

לטעמי מוצלח יותר מהדגם החדש בכל מה שקשור לאיכות חומרים וכו'.

מבחינת המחיר, זה מחיר השוק שלהם, פחות או יותר, בקנייה מליסינג.

מבחינת הרעידה בתחילת נסיעה, זה אופייני לגיר, ולדעתי יש לך 5 שנים אחריות על הגיר באוקטביה 2013. תבדוק מול צ'מפיון.

בהצלחה

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

קח בחשבון שהקלאצים הולכים כל 30-50 אלף ק"מ ומוח הגיר מתי שהוא גם מתפגר , זו שגרת טיפולים של כל רכבי VAG עם הגיר הלקוי הזה.

ככה שאחזקה של רכב זה שקולה לחזקת ב מ וו סדרה 5 וכנ"ל מחיר הביטוח.

לגבי הטיימינג עלות של 6500 ש"ח במוסך יבואן ( מותחן , שרשרת, משאבה ) ואצל רון חצי.

אחריות בסימן שאלה.

פורסם

אחזקת אוקטביה בת שלוש שנים שקולה לאחזקת ב.מ.וו סדרה 5? לא יודע איזו סדרה 5 החזקת, אבל אם זה המחיר אז אני מחר מזמין 535 (כזה אני, מסתפק במועט).

פות"ש, לאמא שלי יש םולקסווגן פולו עם אותו מנוע וגיר, ואני יכול לבשר לך שאנחנו ממש בסדר ולא מוציאים על טיפולים/חלפים 5 ספרות בשנה או משהו כזה. והייתה בבעלותי גם M3 E46 (לא הרכב הכי זול לטיפול/חלפים בלשון המעטה), אז יש לי פרספקטיבה מסוימת לגבי העלויות.

פורסם (נערך)
אחזקת אוקטביה בת שלוש שנים שקולה לאחזקת ב.מ.וו סדרה 5? לא יודע איזו סדרה 5 החזקת, אבל אם זה המחיר אז אני מחר מזמין 535 (כזה אני, מסתפק במועט).

פות"ש, לאמא שלי יש םולקסווגן פולו עם אותו מנוע וגיר, ואני יכול לבשר לך שאנחנו ממש בסדר ולא מוציאים על טיפולים/חלפים 5 ספרות בשנה או משהו כזה. והייתה בבעלותי גם M3 E46 (לא הרכב הכי זול לטיפול/חלפים בלשון המעטה), אז יש לי פרספקטיבה מסוימת לגבי העלויות.

זה היה כמובן בצחוק, אבל רציתי להסביר שהעלויות האלה של החלפת קלאצים .... יקרות.

גילוי נאות , החזקתי בעבר כמה VAG והם לא היו אמינות ,בטח שלא היה לי ראש שקט.

מה שאני מכיר :

טיפול לרכב כזה קטן 650 גדול 1250 ,ללא ברקסים.

החלפת קלאצים סביב ה8 אלף.

החלפת מוח 15 אלף .

טיימינג 6500 ש"ח.

פנס קידמי 4500 ש"ח (לאון ).

תיקון סתימה בניקוז של הסאן רופ 2500 ש"ח.

ברקסים כולל עבודה כמעט 2000 ש"ח.

דרמים בן 450 ל650 ליחידה קדמי אחורי.

ממש לא זול!!!! ושאתה מדבר על רכב לא אמין זה מצטבר להוצאות .

עריכה אחרונה על ידי shaulc
פורסם

בטח יסקלו אותי פה כל חובבי ה-VGיות אבל למה לקנות מכונית בלי אחריות שמראש ידוע שהאמינות שלהן מפוקפקת? אני חלילה לא טוען שזה לא רכב טוב אבל הוא עלול להכניס אותך להרבה הוצאות.

למה לא לבחור מכונית אמינה אחרת? כמובן שהייתי נזהר מפורד פוקוס כפי שמישהו פה ציין שכן הגיר שלהן אפילו יותר בעייתי מזה של הסקודה.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

הרכב אחרי 3 שנים שבהן נהג ליסינג קרע את הרכב ולא היה לו אכפת. וההנחה מהמחירון נמוכה מאוד. לא עדיף להוסיף קצת ולקנות רכב שמור מפרטי?

פורסם
בטח יסקלו אותי פה כל חובבי ה-VGיות אבל למה לקנות מכונית בלי אחריות שמראש ידוע שהאמינות שלהן מפוקפקת? אני חלילה לא טוען שזה לא רכב טוב אבל הוא עלול להכניס אותך להרבה הוצאות.

למה לא לבחור מכונית אמינה אחרת? כמובן שהייתי נזהר מפורד פוקוס כפי שמישהו פה ציין שכן הגיר שלהן אפילו יותר בעייתי מזה של הסקודה.

לא מבין איך כל השנים הייתי חובב VAG , נראה לי שזה מה שאומר גם הישראלי שנפרד מטיוטה או מכל יפנית וקונה צרפתית נוחה.

פורסם

אין כמו צרפתיה נוחה שכשאתה בולם, נדלק האיתות השמאלי :)

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם
אין כמו צרפתיה נוחה שכשאתה בולם, נדלק האיתות השמאלי :)

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

יש איזו מערכת בכל רכב שבבלימת חרום מפעילה את האיתותים בכל הרכב ולא רק בשמאל , לזה הכוונה ?

פורסם
זה היה כמובן בצחוק, אבל רציתי להסביר שהעלויות האלה של החלפת קלאצים .... יקרות.

גילוי נאות , החזקתי בעבר כמה VAG והם לא היו אמינות ,בטח שלא היה לי ראש שקט.

מה שאני מכיר :

טיפול לרכב כזה קטן 650 גדול 1250 ,ללא ברקסים.

החלפת קלאצים סביב ה8 אלף.

החלפת מוח 15 אלף .

טיימינג 6500 ש"ח.

פנס קידמי 4500 ש"ח (לאון ).

תיקון סתימה בניקוז של הסאן רופ 2500 ש"ח.

ברקסים כולל עבודה כמעט 2000 ש"ח.

דרמים בן 450 ל650 ליחידה קדמי אחורי.

ממש לא זול!!!! ושאתה מדבר על רכב לא אמין זה מצטבר להוצאות .

6,500 ש"ח לטיימינג?? אמיתי?

נשמע הזוי. מניח שבמוסך מורשה.

האם אתה יודע כמה זה עולה במוסך מתמחה כמו מוסך רון?

פורסם
6,500 ש"ח לטיימינג?? אמיתי?

נשמע הזוי. מניח שבמוסך מורשה.

האם אתה יודע כמה זה עולה במוסך מתמחה כמו מוסך רון?

לטענתם יש להחליף שרשרת מותחן +משאבה כל שהיא לכן זה המחיר.

אצל רון יוצא בלי המשאבה כמעט 3200 ש"ח ( הוא פירסם בפורום 2800 אבל זה לא כולל שמן שצריך להוסיף).

• תוכן חדש...