Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ליסינג - 7 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
האאוטלנדר צפוף משמעותית מהפיקאסו.

לפיקאסו יש מיזוג מפוצל והוא נוח מבודד חזק ומאובזר הרבה יותר מהאאוטלנדר.

לא הייתי חושב פעמיים. הבעיה היחידה היא התמחור של הפיקאסו לליסינג. האאוטלנדר נמכר במחירי רצפה.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

הכל טוב ויפה אבל יש את הבעיה "הקטנה" הזו שנקראת אמינות. אני עוד לא יודע מה לגבי הפיקסו החדש, אבל לאורך השנים הוא סבל מבעיות אמינות קשות (ואפשר ללנקק לאינסוף תלונות כאן בפורום) לעומת האאוטלנדר שמתקלקל אחת לשלוש שנים בממוצע ע"פ דוח ליסינג, הפיקאסו מתקלקל פעמיים בשנה...

עריכה אחרונה על ידי outlander

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

טוקבקים לדוגמא, כתבה מ2014. גם אם חלק מהם שקרנים, ברור שלא כ-ו-ל-ם שקרנים.

http://www.ynet.co.il/Ext/App/TalkBack/CdaViewOpenTalkBack/0,11382,L-4566893-2,00.html

פורסם

אחד הטוקבקים המצחיקים...

[ATTACH=CONFIG]466344[/ATTACH]

פורסם

ובכן, פיקאסו לאור התגובות די ירדה מהפרק.

יש עוד המלצות מניסיונכם על רכב שמתאים ל 5 ובמידת הצורך ל 7 במחיר סביר, כלומר עלות שימוש לא יקרה?

פורסם (נערך)

מאחר ובעצם אתה צריך רק 5 מקומות ואילו ה-2 הנוספים הם רק למקרה הצורך, אני חושב שבהחלט כדאי לך לשקול בחיוב את הורסו.

המעלה הגדולה מבחינתך: מחיר הכי זול באוטומטיות (בשווי שימוש)

הרכב מאובזר מאוד, יושב טוב מאוד על הכביש ומאוד אמין.

כששני הכסאות מאחורה לא בשימוש ניתן להזיז את הכסאות האמצעיים אחורה ומתקבל מרחב עצום לרגליים.

חסרונות: צפוף בספסל השלישי (מיועד לילדים קטנים) - אך ציינת שבכל מקרה הוא כמעט לא יהיה בשימוש.

מזגן מקרר חלש

לשאלות נוספות ו\או פירוט לגבי הוורסו אשמח לעזור

עריכה אחרונה על ידי במבליק
פורסם (נערך)

דווקא בליסינג לא אכפת לך אמינות ולא ירידת ערך. אכפת לך ולילדים נוחות נסיעה. אבל אין מניעה לקחת קופסת סרדינים כגון ורסו.תנסה אותה. אצלי הכתף נוגעת בקורה. מעצבן אבל אולי אתה תהנה והיא באמת יותר זולה בליסינג.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
ובכן, פיקאסו לאור התגובות די ירדה מהפרק.

יש עוד המלצות מניסיונכם על רכב שמתאים ל 5 ובמידת הצורך ל 7 במחיר סביר, כלומר עלות שימוש לא יקרה?

אני מקווה שאתה לא לוקח החלטות על בסיס תגובות בynet . אני מאמין ש 99% מהמגיבים שם לא נסעו או החזיקו את הפיאקסו שבכתבה . למעט אולי ההוא שנסע לספרד.

הם כן מתלוננים על המנוע הקודם והוא אכן מתקלקל בקלות .

פורסם

מתלוננים על מנוע? יש שם תלונות כמעט על כל בורג ברכב.

פורסם (נערך)

למעלה יש חלונית לחיפוש חופשי, תרשום שם את המילה "פיקאסו", ותראה נפלאות...

עריכה אחרונה על ידי outlander

פורסם

לא השתכנעתי . הדגם המדובר בליסינג כיום שונה. התקלות בשרשור למעלה אופייניות לגיר הרובוטי הישן והדפוק ובעיות המנוע כאמור כבר ידוע ככישלון. עשו הפקת מסקנות בקשר לאלו. לגבי בעיות חשמל: הרוב תוצאה של התקנות מקומיות . המולטיפלקסור רגיש מאד לחאפרים. תשוו תפוחים לתפוחים .

אני לא פוסל שיהיו תקלות תחת אחזקת שבר שחברות ליסינג עושות מדי פעם.

פורסם

לפני הרכישה האחרונה שלי - שקלתי גם פיקאסו. כל המוסכים שדיברתי איתם בנושא אמרו שלדגם החדש אין מחלות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...