Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ליסינג - 7 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני ממליץ על מה שיש לי ניסיון בו. היה לי frv וגם עליו המלצתי (רק לפני יומיים), כך שאתה משקר, ובגדול.

יש לגיסי טויוטה וורסו ולכן יצא לי להיתקל ברכב, ולראות שהוא צפוף ומחניק. חוץ מזה, הוא היה זריז (אפרופו הבדיחה של ההוא שנוסע 100 קמ"ש) ולא הרגיש חלש.

כשחיפשתי רכב בחנתי גם פיקאסו, היה מרווח אבל מיקום לוח השעונים היה פשוט מעצבן ולא נוח. כמו כן זה לא מזכיר מראה של ג'יפ, ויש לו סרח עודף בשמשה הקדמית (משולש בכל צד). כאן בשרשור בכלל לא דיברתי על זה, אלא על התלונות הרבות וחוסר האמינות של הדגם.

צריך לבחון את הדגם החדש לאורך 3-4 שנים לפחות, לפני שהולכים לקבוע חד משמעית שהוא לא חולה כקודמיו.

1. מי שמחפש מראה של ג'יפ שיעבור הלאה, לאף אחת מהשלוש כאן אין מראה כזה. לא אוהב את עיצוב האוטו שלך, נראה לי כמו קופסת נעליים, מקבל את זה שאתה סבור שהוא פיסגת היופי, קורה.

2. מכל הבחינות של מרחב פנים, ורסטיליות, נוחות ונינוחות הפיקאסו דרגה או יותר מעל המתחרות המצויות כאן בדיון. גם הגיר הפלנטרי שבה, שלא כרציף הצורח בטונאליות מעצבנת בכל לחיצה בריאה על דוושת הגז, עומד לזכותה. שלא לדבר על הפרשי הכח והביצועים, גם שם היא די בסטרטוספרה יחסית לאוטו שלך ולטויוטה הנידונה כאן.

3. יש לך צורך משונה להדגיש את האמינות הלקויה של הפיקאסו, לא נכנס לגוף הטיעון, בשל העדר ידיעה על ביסוסו, מקבל כנתון לצורך הדיון בלבד, אלא שהוא כאמור קשור לדגם קודם ושונה מספיק בכדי לתמוה על עצם הבאת הענין הזה לדיון כאן.

4. בכל מקרה, ודאי כשמדובר ברכב ליסינג השיקולים הללו של אמינות, ודאי סחירות, הופכים להרבה פחות רלבנטיים בבחירה.

5. ועוד ענין קטן, "סרח העודף" שאתה רואה במשולשים הקדמיים של החלון, הוא צורך בטיחותי ראשון במעלה ומטרתו ראות טובה יותר, במקום בו קורה A רחבה מדי עלולה ליצור "שטחים מתים", במיוחד בסיבוב.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בוקר טוב, חברים.

א. אני בהחלט הולך לבצע נסיעת מבחן על הוורסו. ביקרתי באולם שבת"א, רק שם מציגים את הוורסו. ובכן, מה שבטוח הוא שהוורסו תהיה מכונית יעילה, נקודה. אין לה מן הסתם גאדג'טים/פינוקים בגרסה שתגיע דרך חברת הליסינג (חיישני רוורס, מובילאיי, מראה פנורמית, מקרר קטן, מולטימדיה חדשנית) ויהיה מאתגר לקרר את הרכב בקיץ

א. הרכב נמצא גם באולם התצוגה בגבעת שאול בירושלים

ב. הרכב שלי הוא גם מליסינג. מודל 2016. לוורסו יש רק גרסה אחת (בארץ) והיא מגיעה עם מערכת מולטימדיה הכוללת BT לסלולרי + מצלמת רוורס (חיישנים התקינו לי מטעם חברת הליסינג והם לדעתי די מיותרים כשיש את המצלמה) + חיישני לחץ אוויר (לא יצא לי לוודא שהם באמת עובדים) + מקרר קטן (בתא ייעודי מעל תא הכפפות) + מראה פנורמית פנימית (בנוסף למראה הגדולה).

הרכב הגיע ללא מובילאיי אך לפי האמור כאן בפורום נראה לי שזה רק מעלה.

פורסם

ועוד בעניין הליסינג-

אני רוצה להבין משהו. את השווי שימוש אני משלם, נכון?

אז מה חלקו של המעסיק? האם וכמה בערך הוא משלם לחברת הליסינג?

פורסם

את השווי שימוש אתה משלם בהתאם למחיר הרכב בזמן עלייתו לכביש (בורסו מדובר על 3,842 ש"ח למודל 2016 על הרכב הקודם שלי מודל 2013 שילמתי 4050)

המעסיק משלם לחברת הליסניג בהתאם להסכם ביניהם (לדוגמא ניסו לדחוף לי את הסיטרואן גראנד פיקאסו בגלל שלדברי קצין הרכב אצלנו, הוא מקבל את זה במחיר זול יותר מאשר את הוורסו. הסברתי לו שבשווי שימוש אני משלם הרבה יותר וכל עוד הוא לא מוכן להתקזז איתי על זה - אין על מה לדבר).

בד"כ מקובל שהעובד זכאי לרכב בדרגה מסויימת בהתאם לתפקידו (כגון I25 או מאזדה 3 וכדו') ואם הוא רוצה להשתדרג לרכב ברמה גבוהה יותר הוא משלם את ההפרש

פורסם

בחברות הליסינג הגדולות העלות לחברה גבוהה הרבה יותר בפריוס+ ובפיקסו לעומת האאוטלנדר והורסו ולכן לעיתים אין בכלל אפשרות בחירה אמיתית (חברות הליסינג מעודדות רשימה סגורה של רכבים ונותנות עליה מחירים טובים - זה יוצר הבדלים של מאות שקלים לחודש למכוניות עם שווי שימוש זהה ואף מצבים של מכונית עם שווי שימוש נמוך יותר אבל מתומחרת במאות שקלים יותר לחודש).

דוגמא: אאוטלנדר יעלה בסביבות 3700 לחודש, פיקסו 4200.

פורסם
בחברות הליסינג הגדולות העלות לחברה גבוהה הרבה יותר בפריוס+ ובפיקסו לעומת האאוטלנדר והורסו ולכן לעיתים אין בכלל אפשרות בחירה אמיתית (חברות הליסינג מעודדות רשימה סגורה של רכבים ונותנות עליה מחירים טובים - זה יוצר הבדלים של מאות שקלים לחודש למכוניות עם שווי שימוש זהה ואף מצבים של מכונית עם שווי שימוש נמוך יותר אבל מתומחרת במאות שקלים יותר לחודש).

דוגמא: אאוטלנדר יעלה בסביבות 3700 לחודש, פיקסו 4200.

3700 זה לאאוטלנדר 7 מקומות??

פורסם
3700 זה לאאוטלנדר 7 מקומות??

כן אותו מחיר לאאוטלנדר 7 מקומות ול CX5. רק להבהרה מדובר על מחירים לחברה עם כ150 רכבים בליסינג

• תוכן חדש...