Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מחפש מיניואן גדול. שני מוסכים הזהירו אותי מאפלנדר ווויג'ר (אל תתקרב!). לגבי הרודיוס הדעות היו חלוקות - אחד אהב, והשני הזהיר ממנו.

אשמח לחוות דעתכם.

ב3 המקרים מדובר על רכב 2009-2010.

צריכת דלק היא לא שיקול מרכזי אצלי. נוסע די מעט (בערך 10 א' בשנה), אבל אמינות בהחלט כן.

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי menimer
פורסם

בהחלט שוקל גם את הקרניבל, אבל בכל זאת רוצה לדעת האם האפלנדר והויאג'ר קטסרטופה כמו שהזהירו אותי וכן הדעה על הרודיוס

פורסם

תודה רבה על תשובתך. כמו כן קיה קרניבל מול מיצובישי גרנדיס מבחינת אמינות? (אני מזכיר שצריכת דלק לא שיקול מרכזי)

פורסם

הגרנדיס עדיפה מבחינת עלויות אחזקה, הקיה הרבה יותר גדולה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אלו כבר לא mini-vans , אלו almost-vans

בגדלים כאלו כבר הייתי מחפש טרנספורטר דיזל (יש גם ידניים) מנכה עם ק"מ נמוך ומוסיף לו מושבים. אחלה דיל שבעולם.

פורסם

נכה מוכרים ואנים אחרי 5-6 שנות שימוש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

למעשה אחרי 5 שנים הרכב "נקי" ממיסים . אם נכה ימכור לפני זנן זה יצטרך להשלים במשרד האוצר את ההנחה שקיבל בקנייה.

פורסם

שכן וחבר טוב מחזיק טרנספורטר, בזכאות של ביטוח לאומי, כל 4 שנים הם מחליפים את הרכב (לנעונינים כרגע הוא עם 27000 ק"מ בלבד ועוד 4-5 חודשים הוא הולך למכירה) והשווי הוא יותר מ100k ש"ח.

הרדיוס לא פחות אמין ואוטומטי.

• תוכן חדש...