ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,553 נושאים בפורום הזה
-
שלום, אז למי שעוקב כאן בפורום- התלבטתי לפני כשבוע האם לשדרג לקיה ספורטז' או לסקודה אוקטביה (היום יש לי פולו 2014). בסוף חלה תפנית והחלטתי ללכת על גולף. השאלה, האם פער המחירים בין ה-125 ל-150 שווה את זה? מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת BNitay, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי קיה פיקנטו 2013 33 אלף קמ גיר רגיל(מחירון משוקלל 48 אלף שח) ואני מעוניין לבצע עסקת טרייד אין על מאזדה 2 החל משנת 2010 ועד סכום של 60 אלף שח בעניין העסקה,מה כדאי לבדוק וממה חשוב להיזהר? מה מקובל? מחירון מול מחירון? איך העסקה מבוצעת בפועל? כמו כן אם למישהו יש המלצות על מקומות אמינים(רצוי בפ"ת) ולחלופין מקומות בעייתים אשמח לשמוע תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת matanS, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, לא קיבלתי התייחסות לשרשור הקודם, אז החלטתי לבד... בקצרה: משפחה עם ארבעה ילדים בגילאי 1,5,9,12 נוסעים כ30-40 אלף ק"מ בשנה. עד היום היתה לנו פריוס פלוס שמוחלפת בשל מעבר עבודה. חשוב: אמינות, חסכוניות, נוחיות פחות חשוב: מרווח. הפריוס היתה סבירה לנו מבחינת המקום שבה, ולכל היותר נוסיף גגון או צימיגג. מחפש את היחס עלות תועלת הטוב ביותר. עדיפות לקניית רכב ממגרש עם אחריות איכותית,רצוי של היבואן. האם גרנד סניק dci היא הקניה המתבקשת? או הסיטרואן פיקאסו? לאילו דברים לשים לב במיוחד? יש שנתונים עם מחלות ספציפיות? תודה מראש! Sent from my SM-G900F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת איציק.ד, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אהלן חבר'ה, אני מחפש רכב ידני זול לתחזוקה, חסכוני עד כמה שניתן (אני סטודנט), נסיעות מנתניה לב''ש פעם בשבוע, ורוב הנסיעות בב''ש הן עירוניות. עדיפות קריטית לרכב ידני - לא אוהב אוטומט. בחיפושי בפורום, ראיתי שהרוב המוחלט מציע על הפונטו, אני מבין שהסטיגמות לא נכונות לגבי הרכב. אבל, האם יש חבר'ה עם הרכב הזה בשימוש ממושך שיכולים להעיד על אמינותו האמיתי של הרכב? בנוסף, האם יש המלצה נוספת לרכב שיתאים לצרכיי - נוחות נסיעה גם משחקת תפקיד אצלי ככל שניתן להכניס בתקציב. תודה רבה ושבת שלום.
הודעה אחרונה מאת nahum8, -
-
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן,עשיתי היום בדיקה למאזדה 3 ספיריט שנת 2008 עכשיו רציתי יעוץ שלכם אם כדי לרכוש את האוטו. הרכב עשה 120000 אין פגיעות שילדה הנזילות שמצוינות בטופס זה עיניין של לחות ולא נזילה נזילה ראיתי את מקום החניה של הרכב והשטח תחתיו היה נקי מכל נוזל כל שהו,מערכת הבלמים עובד מצוין הבוחן פשוט אמר לי שיתכן ובטיפול המוסך ירצה להחליף תופים,והגיר הוא אמר שיש בלאי של זמן יעני לא שקרה משהו בגיר הרכב כבר 8 שנים אז מובן שיהיה לו בלאי. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Igor1994, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, יש לי רכב טויוטה אוריס 2010, אני מאוד מרוצה מהרכב חוץ מדבר אחד - גודל תא המטען. אני חושב להחליף את הרכב לגדול יותר. הרכב משמש משפחה עם תינוק (מתחילים לחשוב גם על ילד שני), לנסיעות של כ 25 קילומטר ביום לעבודה ועוד קצת. המחירון של הרכב הקיים כ 50k. יש לי יכולת להוסיף עוד כ 15k. מה אתם ממליצים לרכוש ב 65k? הרכב המתבקש טויוטה קורולה, האם הוא מומלץ? ראיתי שב 2013 התחלף הדגם, האם שווה לחפש רכב מליסינג לקפוץ ל2013? או להסתפק בדגם הקודם משנים 2011-2012 ביד פרטית? מישהו ממליץ על רכב אחר בתקציב? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת גוגומגוג, -
-
שלום רב, בקניית רכב יד שניה, האם רצוי להתפשר על השנה או על מספר הק"מ, לדוגמא: רכב א' שנת 98, יד 2, 60000 ק"מ רכב ב' שנת 2000, יד 3, 160000 המחיר דומה. על מה ללכת? תודה
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אקדים ואומר שהידע שלי במכוניות מסתכם בזיהוי דגמים.. כרגע נוסע בפולו 1996 1.6 די מתפרקת: כיסא מתנדנד, קלאץ מחליק, אין כוח, אין מזגן, הפח עקום ועוד הרבה.. אז אני כבר זמן מה מחפש להחליף. אתמול במקרה חבר אמר שהוא מוכר דייהו נובירה שנת 2000 אוטו' עם גיר ומנוע חדשים, לקח אותי לסיבוב וואלה הרגישה יותר נוחה, מרווחת, חזקה מאשר הפולו שד"א ידנית, ויש מזגן. המחיר שהוא דורש 4500 ש"ח כולל המערכת קנווד השימושים שלי הם נסיעות בין עירוניות יחסית ארוכות מהצפון למרכז וקצת בתוך העיר. חשוב לי שהאוטו יהיה בטוח (בפולו אין abs וכרית אויר לנוסע ליד הנהג, ואין מזגן אז בחורף הנסיעה הופכת לאתגר - לא רואים כלום, אבל באמת), זול (דלק, טיפולים), וחזק (איפה …
הודעה אחרונה מאת פלג_, -
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
שלום חברים(: ברצוני לרכוש סיאט איביזה 2014 FR. מנוע 1.2 טורבו גיר ידני עשינו לה בדיקה בטסט ליין בירושלים ולהלן התוצאות: מנוע, מערכת קירור, מערכת דלק, מערכת הצתה: רעש קל מערכת תזמון ושסתומים, לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה, לבטל רעשים ולחזור לשמיעת מנוע, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים, נזילה ממשאבת מים/סימנים, לטפל במערכת קירור סרן קדמי ומערכת היגוי: שחיקת צמיגים, לתקן זוויות ומערכת היגוי ואיזון צמיגים:צמיגים קדמיים פגומים העברת הכוח: מצמד מפריד גבוה מערכת תאורה כולל מצבר: אין תאריך על המצבר אין אחריות דעתכם מאוד תעזור לי!!! הרכב נסע 47000. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת genkoval, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 787 צפיות
שלום לכולם, אחי מחפש רכב זול, לנסיעה יומית של 50 ק"מ בערך ומצאנו 206 ידנית, מודל 2008. הרכב נראה די טוב, קצת מכות חנייה, מבפנים גם די שמור. אך קצת מטריד אותי שהרכב גמע 175K ק"מ. מחיפוש בפרומים וחוות דעת ראיתי שהמנועים מתחילים להתקלקל ולפעמים אף לדרוש החלפת מנוע סביב ה 200K ק"מ. מה אומרים, האם נכון? האם להמשיך לחפש רכב עם פחות ק"מ?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3 אלף צפיות
אחרי שהייתי בטוח שאני רוכש את הרנו קדגאר אז אני יורד מזה. גם ברחבי האינטרנט וגם במוקד שלהם הם טענו שהרכב מגיע עם waze. כאשר ניגשתי לראות מתברר שאין, אלא רק אייגו. מכיוון שאני אישית וגם בתור משפחה נוסעים בערך 40 אלף קמ בשנה, אני חייב waze. עכשיו אני מבולבל לגמרי ואין לי מושג מה לבחור. אם יש למישהו רעיון באיזה רכב לבחור אשמח מאוד.
הודעה אחרונה מאת dor_xd, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 722 צפיות
שלום ברשותי יונדאי גטס 2009 יד שניה מהשכרה שעשתה 180000 ועברה טיפול גדול יום שישי - החלפת טיימינג ורדיאטור. ברצוני לדעת מה המחיר הראלי למכור אותה. איזה רכב קטן זול ואוטומטי אני יכול לקחת בליסינג פרטי ל36 חודש. הנסועה שלי 25000 קילומטר בשנה. אני חושש שהגטס יתחיל להיות יקר בעתיד הלא רחוק לתחזוקה. כבר עכשיו בטיפול הזה הלכו כמעט 4000 ש״ח ועוד לא במוסך מורשה!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אז בדקתי באינטרנט וגם פה וראיתי מלא דיונים על הדגם הזה ושיש או היו לו בעיות .. חלק רשמו שהיבואן כבר תיקן את זה וחלק שמעו שמועות שמועות שמועות .. אני לפניי רכישה של רכב כזה שנת 2010 97000 קילומטרז רציתי לשמוע חוות דעת .. מאנשים שאוליי נוסעים עם הרכב הזה .. מאנשים שמכירים אנשים שקרה להם מקרים .. ובכללי המלצות .. עדיף לי לוותר וזהו ? ואם כן .. הדגם עם ה122 HP גם עושה בעיות ? תודה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
פורד מונדאו טיטניום עליה לכביש נובמבר 2012 נסע 123000 יד ראשונה פרטי יש יד שניה בבעלות חברה פרטית היתה אצל הבעלים טופלה במורשה יש היסטוריה. תוצאות בדיקה ממכון צ'ק פויינט חיפה http://oi66.tinypic.com/13zq1dg.jpg http://oi64.tinypic.com/auflgg.jpg
הודעה אחרונה מאת ArikM, -
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
איך האוטו בביצועים שלו? האם זה אוטו שכדאי לקנות במחירים של 50-60? האם הטיפולים בו יקרים מאוד? מה הקריטריונים שעליהם צריך להסתכל לפני שבוחרים לקנות משהו כזה? האם זה שווה בכלל לקנות רכב בשנתון כזה או זה מתכון לצרות?
הודעה אחרונה מאת alphakiller, -
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות רכב משפחתי עם תא מטען גדול,נגיש ונוח. אני אחרי כמעט 7 שנים עם i10 כולל חצי שנה אחרונה עם תינוק. כן כן הצלחתי להכניס גם עגלה וגם אמבטיה של העגלה ועוד בן אדם לi10... בקושי 8) לא מבין גדול ברכבים כדי לחפש יד2 טובה ולכן החלטתי ללכת על רכב חדש שישמש אותי ללפחות 5 שנים קדימה. לא מחפש ביצועים אלה מחפש נטו שימושיות ומרווח, בכל זאת אחרי i10 רוצה קצת נוחות. נחמד גם אם ברכב יהיו מערכות בטיחות מתקדמות. בנתיים חשבתי על אפשרויות הבאות בטווח מחירים סביב 130K: סקודה אוקטביה 1.2 אופל אסטרה סטיישן החדשה טויוטה אואריס סטיישן היברידית הייתי חושב גם על משפחתיות אחרות כמו ELANTRA או MAZDA3 אבל הגישה לתא מטען שלהם פשוט נוראי…
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שבוע טוב לחברי הפורום, הייתי רוצה לדעת מה התהליך של הדבר הזה שנקרא "טרייד אין" . אני חייל משוחרר כמעט שנה וחצי, מכניס משכורת קבועה ויציבה כרגע בבעלותי מאזדה 3 שנתון 2006 דגם אקטיב, הרכב במצב מכני טוב ומושקע, לצערי אני לא יכל לומר שהוא נראה "טוב" הרכב עבר ונדליזם ויש שריטות בצד אחד של הרכב ובמכסה מנוע. בזמן האחרון אני חושב להשתדרג והייתי רוצה לבצע טרייד אין ולהתקדם למאזדה 3 שנתון 2015 דגם ספיריט. אני לא מעוניין במכירה פרטית כי אין לי זמן להתעסק בזה ואני לא יכל להישאר ללא רכב. בחיפוש בגוגל אלדן מציעה טרייד אין עד 100 תשלומים, נראה כאילו זה מתאים לי, אני רוצה לשלם בערך 1000-800 בחודש ואחרי שלוש שנים לשלם את הכל. הייתי רוצה לדעת כמה בערך הייתי מקבל על הרכב …
הודעה אחרונה מאת אבי בזל, -
-
סיוויק 2004
מאת proman1-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הרכב זה הונדה סיווק שנת 2004 יד 3 דגם ES רמת גימור LS 110 כ"ס 180 אלף קילומטר מגיע עם טסט עד אפריל 2017 בעלויות קודמות הכל פרטי תוספות: סט טמבונים וחצאיות של 2005 סנרוף מקורי,ג׳נט 15 חתך 60 מאושר ברשיון , כל האוטו השחרת חלונות איכותית ,מערכת שמע עוצמתית ,חיישני רוורס,נעילה מרכזית מרים חלונות , לד, דבל דין, מצלמת רוורס,ריפודים חדשים..של E.R אדר רוזן,כל הרכב בפנים לדים , לאחר 4 צמיגים חדשים, מצבר חדש של ויטה,וטיפול 10 אלף ! הרכב נישטף כל שבוע שמור ללא תאונות ! מנוע נקי ויבש ללא נזילות ספר טיפולים מתועד זה פרטי הרכב שראיתי בפייס המחיר הנדרש 24/25 אלף שקל שווה ?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי לפני מספר ימים ניגשנו לסוכנות יונדאי על מנת לרכוש יונדאי טוסון גרסת פרימיום 154K אנחנו מעוניינים לתת את המאזדה 6 שלנו ולהוסיף את שאר הכסף אבל ההצעה שקיבלנו מבישה (לא מעוניינים להתעסק במכירה פרטית ) הנתונים מאזדה 6 שנת 2009 יד 2 ( ראשונה ליסינג ) 130 אלף קמ מחירון 50 הם מציעים לנו עליה 32 אלף ש''ח (30 וקצת אחוז פחות מהמחירון ) לכן אמרנו להם שנחשוב על זה ולא הזמנו את הטוסון בנתיים 2 שאלות. 1. האם יש סיכוי שהם יסכימו ''לשלם יותר על המאזדה'' על מנת למכור לנו את הטוסון (ציפינו לקבל 37 אלף ש''ח ) 2. אם לא. האם יש אפשרות לדעתכם להתמקח על המחיר של הטוסון (הם רוצים 154 ) האם מקובל להתמקח על הורדה של כמה אלפי שקלים לכיוון ה148-9 פעם…
הודעה אחרונה מאת אליהו שבת, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היי, בהמשך לפוסט הקודם ובהתאם לעצות החלטתי שעדיף לשכור באזור עפולה (או עד 20km מהעיר) ולשמור על איכות חיים\שפיות. הציעו לי לקנות דצ'יה ספטווי דיזל ידני שמסתבר (אחרי שהגעתי לנסיעת מבחן) שמגיעה לאזור ה-80K. אבל מכיוון שאני מצמצם את הנסיעות - מינימום 140km בין עירוני בשבוע מקסימום 280km בין עירוני. ועוד נסיעות בתוך העיר\בסביבה. נראה לי שהיעילות של דיזל פחות מוכחת ביחס למחיר, כמו כן המכירות (יש מילה כזו? לכמה קל למכור את הרכב) יותר טובה בדגמי בנזין. אז השאלה מתפצלת - חדשה או משומשת? איזה רכב? אני לא קשור רגשית לחדשה, אבל המימון מפתה למישהו שרק מתחיל לעבוד. נ.ב אמרו לי שאפשר לקנות איביזה חדשה בכ-74 אלף 1.2 ידנית, 90 כ"ס. מישהו שמע\ראה? תודה!
הודעה אחרונה מאת Arehell, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
בסופו של דבר אני לקראת רכישה של הרנו קדג׳אר ומשום מה קראתי שיש חניה אוטומטית, אבל התשובות לא ברורות מרנו. האם מישהו יודע אם באמת יש את האופציה של חניה אוטומטית? הכוונה לגימור הכי יוקרתי.
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 930 צפיות
אהלן, נשמח בייעוץ לפני רכישת רכב, כי כבר הלכנו לאיבוד בתוך כל האופציות.. הרכב ישמש בעיקר לנסיעות בין עירוניות קצרות יחסית (איזור השרון) ועירוניות מזדמנות דרישות (מסודרות פחות או יותר לפי סדר חשיבות): רכב קטן ככל הניתן (חניות וכו..) אבל עדיין מרווח במידה מספקת גיר אוטומטי (או רובוטי אבל רק במידה והוא לא מורגש מדי) אמינות וכל הכרוך בכך חסכון בדלק בטיחות אבזור סביר (מערכת שמע סבירה ומזגן שעושה את העבודה) תקציב- עד 50,000ש"ח (ממש מעדיפים לא לחרוג אבל אפשר בטיפה) הדגמים שנראו לנו בעיקר עד כה: טויוטה יאריס (אבל קשה מאוד למצוא בתקציב שלנו משהו מעל שנתון 2010) סוזוקי סוויפט (בעיה דומה ליאריס) סוזוקי ספלאש ניסאן מיקרה (מצאנו ש…
הודעה אחרונה מאת raniAA, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קבלתי מתנה ואני מחפש להשקיע את הכסף ברכב איכותי ומהנה לנהיגה. מחפש רכב מנהלים / ספורטיבי 4-5 דלתות (יש ילדים), אפשר גם משומש עד שלוש שנים על הכביש. אמין בלי הרבה התעסקות. נסעתי בארה"ב בניסן אלטימה ונהניתי, בארץ לא רואים אותה אם כבר נראה לי הסופרב של סקודה - קראתי שהטיפולים יקרים? מבחינת רכב ספורט, חושב על הגולף GTI החדשה? או על במו 3? אבל לא רגוע מבחינת האמינות, בגולף קראתי על בעיות בגיר ואכילת שמן. תודה
הודעה אחרונה מאת ortes, -
-
מאזדה 3 פרימיום 1 2
מאת Tida-man-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
היי, לאור ההמלצות בפורום ,נכנסתי היום לסוכנות מאזדה . עוד לפני שידעתי פרט כלשהו , ההאצ'בק האדומה מצאה חן בעיני. לאחר מספר דקות בהן התרשמתי ממספר דגמי ה-3 (האצ'בק\סידאן ) ניגש אליי נציג המכירות. איש נחמד מאוד ,לא טריוויאלי- כל אנשי המכירות מתחילים ב "מה שלומך..." אותי זה מאוד מעצבן . השיחה החלה ב- "איזה רכב יותר נוח לך ..." . לאחר כחצי דקה ,התברר שההאצ'בק האדומה ברמת גימור פרימיום בעיצוב החיצוני לא כ"כ אהבתי את הניקל מקדימה מסביב לסמל הרכב -לדעתי ,בלי הניקל ,הרכב נראה יותר סולידי . לטובה אפשר לציין משקל הדלתות-הן במשקל טוב לכיוון הכבד -מה שמאפשר לסגור אותן ללא מאמץ. לרעה אציין שתא המטען פשוט מדי -אין וווים לשקיות,אין רשת מפרידה, אין שקע למקרר רכב . גו…
הודעה אחרונה מאת Achtung, -
-
במסגרת ההתלבטות/חיפוש הרכב הבא שלי (חושב על אופל אסטרה 1.4 טורבו 2013- ראו פוסט מוקדם יותר) אני שוקל גם גולף 2012 (לפני הדגם החדש)... נתקלתי בשתי מודעות ביד-2 של רכבים עם קילומטראז נמוך מאוד יחסית (40K ו- 70K) של גולף 2012 - 1.4 - 122 כ"ס טרנדליין עם תיבת DSG . וכן במודעה אחרת לגולף 2012 - 1.6 גיר ידני, גם כן עם קילומטראז נמוך (40K). 1) קודם כל אשמח לחוות דעת לגבי איך הגולף מודל 2012 הנ"ל בהשוואה לאסטרה הנ"ל. 2) נקודה שמועלית כאן בפורומים באופן חוזר לגבי גיר ה- DSG בגולף. א) מהי הבעיה ב) האם קיימת גם בדגם המצויין לעיל. 3) חוות דעת על הגולף 1600 ידנית (למרות שחשבתי לעצמי שהרכב הבא שלי יהיה סוף סוף עים גיר אוטומטי ), אין לי בעיה לנסוע עם גיר רגיל. ת…
הודעה אחרונה מאת fusion-x, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 951 צפיות
שלום כולם, אז הגיעה זמנה של הפונטו 2001 ששירתה אותנו לא רע עד היום. הורגלנו לצריכת דלק לא רעה של כ15 קמ לליטר. אז מנסים לשמור על זה. הרכב נוסע כ15-20K בשנה. חשבתי על סיריון 2011, הבעיה שרובן יד שניה מליסינג או השכרה, המחירים שלהן סביב ה30-35 נסעתי למתחם בגלילות לראות מה ההצעות שיש למגרשים שם להציע. מצאנו בעיקר את הניסאן מייקרה, ההצעה הכי טובה היתה של אלדן, מיקרה 2013, מהשכרה, הבדיקה ניראתה נקייה(ד"א, ניתן לסמוך על הבדיקה שהם מציגים או לקחת לבדיקה במקום אחר בכל מקרה?), שובר להחלפת צמיגים ואחריות כמובן למכלולים העיקריים. המחיר 40K וטסט עד יוני17, הבעיה העיקרית היא 118KKM. ממוצע של כמעט 40 אלף בשנה. אשמח להמלצות והצעות שונות באותו סדר גודל של תקציב וגודל הרכ…
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 870 צפיות
ערב טוב חבר מתעניין ברכב סיאט לאון משנת 2008 ידנית מנוע 1600 חיפשתי בפורום הלכתי בשנים אחורה לא מצאתי שום מידע רלוונטי איך הרכב מבחינת אמינות צריכת דלק והתנהגות כעיקרון צריך לשרת סטודנט, שמחפש רכב ידני שקצת פחות נפוץ מהאיביזה בארצינו אשמח לשמוע חו"ד תודה Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת OranKimhi, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, תיכף המשפחה מתרחבת ואנחנו מחפשים רכב שיתאים לעגלה בתא המטען. הדרישות מעבר לכך: אוטומט, אמין ככל האפשר, שואפים לשנתון 2011~ (מעדיפים האצ'בק, נראה לי שתא המטען שלהן יותר גדול בד"כ). התקציב - עד 50 אלף שקל, אפשר לחרוג בקצת אם זה שווה את זה. תודה רבה מראש! אבי.
הודעה אחרונה מאת nVIDIA, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 508 צפיות
שלום, אשמח לייעוץ מקצועי שלכם בנוגע לרכב חסכוני ידני (רצוי מיני) עד 20 אלף ש"ח (כמובן יד שנייה) השימוש הוא נסיעה מהצפון ( נצרת עילית ) לרחובות פעם בשבוע וחזור ונסיעות קטנות באזור , שיהיה אמין ובעיקר חסכוני, ראות טובה זה בונוס. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 1 תגובות
- 478 צפיות
שבת שלום חברים. כפי שראיתם בכותרת, אוטומטית בלבד, נוחה וזריזה. האמינות היא מאד חשובה לי. לא פעם חשבתי על הגולף מנוע 1400 טורבו 2010-2011 אבל הדעות לגבי הגיר הרובוטי שלה מאד חלוקות ולא בא לי להכנס להרפתקאה שלא ידוע איך אצא ממנה (בכל זאת חייל משוחרר). אודה לעזרתכם.
הודעה אחרונה מאת markb205,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 475 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- mikk
- גולדן191
- levy
- vigi
- shlomiko
- RedLabel
- itamar_by
- arice
- itaimoto
- פינדר
- RK
- דניאל1983