Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רכב טויוטה אוריס 2010, אני מאוד מרוצה מהרכב חוץ מדבר אחד - גודל תא המטען.

אני חושב להחליף את הרכב לגדול יותר.

הרכב משמש משפחה עם תינוק (מתחילים לחשוב גם על ילד שני), לנסיעות של כ 25 קילומטר ביום לעבודה ועוד קצת.

המחירון של הרכב הקיים כ 50k.

יש לי יכולת להוסיף עוד כ 15k.

מה אתם ממליצים לרכוש ב 65k?

הרכב המתבקש טויוטה קורולה, האם הוא מומלץ?

ראיתי שב 2013 התחלף הדגם, האם שווה לחפש רכב מליסינג לקפוץ ל2013? או להסתפק בדגם הקודם משנים 2011-2012 ביד פרטית?

מישהו ממליץ על רכב אחר בתקציב?

תודה רבה!

פורסם

לדעתי עדיף לנסות להגיע לדגם החדש שך הקורולה שיהיה יותר חסכוני.

קיה סיד סטיישן או יונדאי i30cw יתנו עוד מקום אחסון מאחורה.

פורסם

ההבדל במחיר בין 2013 דגם ישן לדגם חדש הוא די גדול (יותר מ-10K) לא נראה לי שבגלל שמכונית חסכונית יותר אולי בעוד ק"מ לליטר - החסכון לעולם לא יחזיר את תוספת העלות.

מצטרף להמלצה על i30CW / קיה סיד סטיישן

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום,

השאלה היא האם לא ניתן יותר להשתמש באוריס ואין ברירה אלא להחליף רכב אלא שבא לכם להתחדש ברכב חדש.

האוריס היא אמנם לא ענקית, אבל היא בהחלט יכול לספק זוג עם ילד , אפילו עם שני ילדים.

אם בגלל שהעגלה לא נכנסת לתא המטען, יותר זול להחליף עגלה.

רוב הסיכויים שהילד הקיים כבר עובר לטיולון שתופס הרבה פחות מקום (ואפשר גם להניח על רצפת הרכב מאחורי הנהג).

אם בכל זאת אתם מחפשים משפחתית סדאן (כלומר 4 דלתות עם תא מטען מלא) הפורטה, הI35, הקורולה וגם האסטרה יכולות להיות פתרון טוב.

בכל מקרה, כמו תמיד, אתה צריך למצוא את הרכב השמור ביותר, המטופל ביותר, ולא לדלג על אף שלב בבדיקה.

שלומי

פורסם

לא הייתי הולך על הרנו, יש מספיק היצע של משפחתיות רגילות שאפשר לרכוש במחירים טובים יותר. בסניק בנזין לא הייתי נוגע - סתם רכב יקר לאחזקה.

והדיזל עם ק"מ נורמלי קשה מאד למצוא והוא יקר לרכישה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני עם שלומי משלמה.

כל עוד אתם זוג עם ילד האוריס אמורה להספיק. התקציב שיש לך להוסיף על הרכב הנוכחי לא יקנה לך רכב טוב יותר. רוב החלופות נחותות או שוות לאוריס שלך שאתה כבר מכיר ומרוצה ממנה. זוג עם ילד אחד יכול להשתמש גם במקום בתא הנוסעים לצורך הובלת חלק מהציוד.

רכישה של רכב משומש אחר ולא חדש משמעותית שיצריך ישור קו והוצאות נוספות מעבר ל-15 אש"ח שאתה מוסיף.

פורסם

אלא אם לא קופצים בשנתון וקונים רכב פחות סחיר מאשר אוריס.

סיד סטיישן יותר חדשה בשנה-שנתיים לא מצריכה השקעה גדולה כתחליף לרכב הנוכחי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

על הנייר זה נכון.

אבל הוא יקבל רכב עם היסטוריה שהוא לא מכיר, לא בטוח שיהיה מרוצה כמו שהוא מרוצה מהאוריס והרכב הזה ידרוש ישור קו שיצריך תוספת לתקציב של ה-15K או יקצץ ממנו כמה אלפי שקלים.

מעבר לזה, אני מניסיון חושב שתא המטען של הסיד הוא קצת אוברקיל לזוג עם ילד ובתכנון נכון אפשר להכניס לא מעט לתא המטען של האוריס.

אין לי ספק שבסטיישן יהיה יותר נוח. אני פשוט לא חושב שזה שווה את כל התהליך של למכור, לקנות, לתקן ליקויים וכו'.

פורסם

אני לא יכול להחליט שווה או לא - אם פותח השרשור חושב שהרכב הנוכחי צפוף מדי, אז מבחינתו שווה (יש תכנית לילד נוסף ).

כלכלית נטו כנראה שלא שווה, אלא אם מוצאים רכב שמור ומטופל - ויש זמן לחפש בסבלנות רכב כזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התשובות.

הרצון להחלפת הרכב עלה אצלי משתי סיבות, אחת כמו שכתבתי התא המטען הקטן (דכבר היום דיי קטן) ומחשבה עתידיתעל ילד נוסף ועל הצורך בתא מטען גדול יותר.

ושניה שיש לי בן משפחה שצריך רכב והתעניין בו ולפיכך אני יכול להעביר אליו את הרכב במחיר מחירון, וזה יוצר מצב של win win הוא מקבל רכב שהוא מכיר את ההיסטוריה שלו, ואני לא צריך לחפש קונה/לעשות מו''מ וכו'.

• תוכן חדש...