Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

7 מקומות 50-70k, נסועה גבוהה


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לא קיבלתי התייחסות לשרשור הקודם, אז החלטתי לבד...

בקצרה:

משפחה עם ארבעה ילדים בגילאי 1,5,9,12

נוסעים כ30-40 אלף ק"מ בשנה.

עד היום היתה לנו פריוס פלוס שמוחלפת בשל מעבר עבודה.

חשוב: אמינות, חסכוניות, נוחיות

פחות חשוב: מרווח.

הפריוס היתה סבירה לנו מבחינת המקום שבה, ולכל היותר נוסיף גגון או צימיגג.

מחפש את היחס עלות תועלת הטוב ביותר.

עדיפות לקניית רכב ממגרש עם אחריות איכותית,רצוי של היבואן.

האם גרנד סניק dci היא הקניה המתבקשת? או הסיטרואן פיקאסו?

לאילו דברים לשים לב במיוחד? יש שנתונים עם מחלות ספציפיות?

 

תודה מראש!

 

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם (נערך)

צביקי, אתה מוצא גרנד סניק dci במצב שמור בתקציב שלך?

אם כן - זאת בערך האופציה היחידה בלי לקרוע את הכיס בהוצאות דלק.

אני בזמנו, כאשר הייתי במצבך מבחינת גילאי הילדים, התניידתי בסיטרואן ג'מפי. היה מרווח מאוד ונוח למשפחה, אבל צריכת סולר היתה 1:11 - הרבה פחות טובה מאשר ברנו או טויוטה פריוס +.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בהמשך, ולאור מה שנכתב בשרשור שכן:

אל תניח דברים כאלו: בתור רוכש פוטנציאלי אני עוקב אחרי השוק של הסניק דיזל כבר הרבה זמן, והוא חם - רכבים טובים יש מעט מאוד והם נעלמים מהר מהלוחות, וגם הבעייתיים (קילומטראז' גבוה) נעלמים תוך פרק זמן לא מופרך. יש מישהו ביד 2 (גרנד סניק כחולה) שרוצה יותר ממחיר של חדש "כי זה המחירון"... היחידות שראיתי שנתקעים איתן הן הבנזין ודיזלים שבורות, יש באלדן בהוד השרון אחת שחורה שיושבת כבר כמה חודשים טובים.

 

 

 

אני בסוף קניתי חדש כיון שלא מצאתי יד שניה טובה.

 

 

אשמח להמלצות על אפשרויות נוספות

 

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

כמה אתה נוסע עם כל שבעת המקומות מלאים?

 

אם אתה נוסע מעט עם רכב מלא יחסית מעט אולי הייתי שוקל לרכוש רכב 7 מקומות ישן ושתיין, ועוד רכב אחר חסכוני וקטן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

במקום להחזיק שני רכבים ולשלם פעמיים ביטוחים, טסט, טיפולים, אפשר כבר לקנות במימון רכב דיזל חסכוני וחדש עם 7 מקומות ישיבה. הכי זול יהיה דצ'יה לוג'י dci ידני שעולה 115 אלף.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא ריאלי מבחינתי להחזיק שני רכבים. אבל מרבית הנסיעות כשאני לבד ברכב. אתה צודק כמובן לגבי הלודגי, אבל אני לא יכול להעלות כך את התקציב. ותהיה לי בעיה עם מימון. לצערי עדיין לא קיימות משומשות בשוק.

 

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

ישנו את הרכב שבסמלון שלי ( nv200 ) וראיתי בלוח יד 2 כמה בודדות למכירה עם 7 מקומות ובתקציב שלך.

אבל יש לרכב הזה כמה חסרונות לעומת היתרון של מרחב פנים וצריכת סולר לא רעה ( אותו המנוע dci של רנו ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קנה רנו לוגאן ידנית. רכב מרווח, צריכת דלק טובה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

×
×
  • תוכן חדש...